Guest •Caty• Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 :bananadance2: pagina mea :| ..hai e prea usor..
Guest corione Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Tatal nostru care e?ti în ceruri sfin?easc?-se numele Tau; Vie împaratia Ta faca-se voia Ta, precum în cer ?i pe p?mânt. Painea noastr? cea spre fiinta da-ne-o noua astazi; si ne iarta nou? gre?elile noastre, precum ?i noi iert?m gresitilor nostri; ?i nu ne duce pe noi în ispita, ci ne izb?vette de cel r?u. Ca a Ta este împaratia si puterea si slava în veci. Amin! ^_^
Guest corione Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 http://www.220.ro/funny/Ce-O-Fi-Gasit-Acolo/aDVU4znoAe/ =))
Lodurr Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Tatal nostru care e?ti în ceruri sfin?easc?-se numele Tau; Vie împaratia Ta faca-se voia Ta, precum în cer ?i pe p?mânt. Painea noastr? cea spre fiinta da-ne-o noua astazi; si ne iarta nou? gre?elile noastre, precum ?i noi iert?m gresitilor nostri; ?i nu ne duce pe noi în ispita, ci ne izb?vette de cel r?u. Ca a Ta este împaratia si puterea si slava în veci. Amin! ^_^ du-te si te spovedeste :)))
Guest corione Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 du-te si te spovedeste :))) il ajut pe Dumnezeu pacatosilor eu m-am spovedit ^_^
Guest D/\N Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 neatza :D @tocmai ai facut o fapta buna cori :) nu mai spusesem un tatal nostru de foarte mult timp. chiar am stat si l-am citit/spus pana la capat :)
Guest corione Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 neatza :D @tocmai ai facut o fapta buna cori :) nu mai spusesem un tatal nostru de foarte mult timp. chiar am stat si l-am citit/spus pana la capat :) hohoho ma bucur ca apreciezi :D @pacatosilor
Guest Albastr3l Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 hohoho ma bucur ca apreciezi :D @pacatosilor Stai pe forum .. rautate mica.. ;))
Guest corione Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Stai pe forum .. rautate mica.. ;)) muah :-* mai dau si pe aici :X somn usor :wub: @nb all