Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

bomeey

Addicted Alliance

Recommended Posts

Posted

~~~~~~~~~~~~~+~~~~~~~~~~~~~

my page :))

cand ii vad ca sunt deranjati de gramatica lui x/y imi creste tensiunea :angry1:

cica sa vorbesti gramatical cu mucosu din spatele monitorului :))

Guest corione
Posted

hai nu e chiar asa... ma jucam conquistador...si dupa meci..na eram pe locul II ne intreaba castigatorul cati ani avem..ma gandeam ca are pnm 30 ..40 de ani... si zic..ehh putin...celalalt a raspuns 17 si zice castigatorul... eu am 10 ani..cand am auzit...Doamne cate stia copilu ala..de rusine am zis ca am 9 ani =))

bine ca pe link nu exista asa ceva ...

Posted

hai nu e chiar asa... ma jucam conquistador...si dupa meci..na eram pe locul II ne intreaba castigatorul cati ani avem..ma gandeam ca are pnm 30 ..40 de ani... si zic..ehh putin...celalalt a raspuns 17 si zice castigatorul... eu am 10 ani..cand am auzit...Doamne cate stia copilu ala..de rusine am zis ca am 9 ani =))

bine ca pe link nu exista asa ceva ...

=)) tea mintit

Guest corione
Posted

=)) tea mintit

m-am gandit si la asta...dar nu este exclus sa fie si adevarat... am un var micut...si la varsta lui este foarte inteligent ..pacat ca e interesat de politica ..mi-a promis casa daca se face presedinte =))

Posted

m-am gandit si la asta...dar nu este exclus sa fie si adevarat... am un var micut...si la varsta lui este foarte inteligent ..pacat ca e interesat de politica ..mi-a promis casa daca se face presedinte =))

:cool2:

daca infinteaza PCR poate ai seanse la o casa

Guest corione
Posted

:cool2:

daca infinteaza PCR poate ai seanse la o casa

PCR si tie ..ce partid e asta? :)))

Guest corione
Posted

nb lucrez la partid :violent:

@dan ti-am facut colinda... astept jwl =)) nu fi chitra... citez :

eu imi dai si setul de pe mine pt g " sau cum ai zis... :))) accept b si chaos :)))

Posted

nb lucrez la partid :violent:

@dan ti-am facut colinda... astept jwl =)) nu fi chitra... citez :

eu imi dai si setul de pe mine pt g " sau cum ai zis... :))) accept b si chaos :)))

am zis ca le-am pus la vanzare pe sign :))

partz la vdumnezeu la nas

esti tampit :))

Guest corione
Posted

vai nu sti :violent:

Partidul Comunist Roman :happy1:

ce trb am eu cu el :))

am zis ca le-am pus la vanzare pe sign :))

pai vezi... hai nu fi zgarcea :>

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...