Dumnezeu Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ~~~~~~~~~~~~~+~~~~~~~~~~~~~ my page :)) cand ii vad ca sunt deranjati de gramatica lui x/y imi creste tensiunea :angry1: cica sa vorbesti gramatical cu mucosu din spatele monitorului :))
Guest corione Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 hai nu e chiar asa... ma jucam conquistador...si dupa meci..na eram pe locul II ne intreaba castigatorul cati ani avem..ma gandeam ca are pnm 30 ..40 de ani... si zic..ehh putin...celalalt a raspuns 17 si zice castigatorul... eu am 10 ani..cand am auzit...Doamne cate stia copilu ala..de rusine am zis ca am 9 ani =)) bine ca pe link nu exista asa ceva ...
Dumnezeu Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 hai nu e chiar asa... ma jucam conquistador...si dupa meci..na eram pe locul II ne intreaba castigatorul cati ani avem..ma gandeam ca are pnm 30 ..40 de ani... si zic..ehh putin...celalalt a raspuns 17 si zice castigatorul... eu am 10 ani..cand am auzit...Doamne cate stia copilu ala..de rusine am zis ca am 9 ani =)) bine ca pe link nu exista asa ceva ... =)) tea mintit
Guest corione Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 =)) tea mintit m-am gandit si la asta...dar nu este exclus sa fie si adevarat... am un var micut...si la varsta lui este foarte inteligent ..pacat ca e interesat de politica ..mi-a promis casa daca se face presedinte =))
Dumnezeu Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 m-am gandit si la asta...dar nu este exclus sa fie si adevarat... am un var micut...si la varsta lui este foarte inteligent ..pacat ca e interesat de politica ..mi-a promis casa daca se face presedinte =)) :cool2: daca infinteaza PCR poate ai seanse la o casa
Guest corione Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 :cool2: daca infinteaza PCR poate ai seanse la o casa PCR si tie ..ce partid e asta? :)))
Guest corione Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 nb lucrez la partid :violent: @dan ti-am facut colinda... astept jwl =)) nu fi chitra... citez : eu imi dai si setul de pe mine pt g " sau cum ai zis... :))) accept b si chaos :)))
Dumnezeu Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 PCR si tie ..ce partid e asta? :))) vai nu sti :violent: Partidul Comunist Roman
boomeey Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 nb lucrez la partid :violent: @dan ti-am facut colinda... astept jwl =)) nu fi chitra... citez : eu imi dai si setul de pe mine pt g " sau cum ai zis... :))) accept b si chaos :))) am zis ca le-am pus la vanzare pe sign :)) partz la vdumnezeu la nas esti tampit :))
Dumnezeu Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=392851 :tiphat:
Guest corione Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 vai nu sti :violent: Partidul Comunist Roman ce trb am eu cu el :)) am zis ca le-am pus la vanzare pe sign :)) pai vezi... hai nu fi zgarcea :>