Jump to content
Asrai

Cel mai mare câine din lume

Recommended Posts

Peabody: Hercule, un Mastiff Englez, a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare câine din lume! Din păcate, uriaşul câine a murit, acum 2 ani şi jumătate recordul stabilit nefiind însă egalat până în prezent.

Cel care s-a bucurat de compania lui Hercules se numeşte John Flynn şi este halterofil!

Legenda celui mai mare câine din lume nu s-a stins. Dimpotrivă, stăpânul său, halterofilul John Flynn a acceptat propunerea unui producător britanic de a realiza un film despre Hercules.

"Cred că legenda lui Hercules încă persistă", a precizat Sheena Cameron, un producător londonez pentru emisiunea "Hunt for it". Filmările pentru documentar au început la Warrior Gym, o sală de forţă unde John Flynn se antrenează.

Cel mai mare câine din lume cântărea 128,18 kg. Ultima dată a fost cântărit în anul 2001 atrăgând atenţia întregii mass media din lume.

Chiar dacă nu se mai află printre noi, Hercules a rămas o celebritate canină. Avea 8 ani când a murit şi suferea de dureri groaznice de spate.

Uriaşul Mastiff Englez nu e singura "ciudăţenie" a naturii. Gibson, un câine din rasa Marele Danez, este Cel Mai Înalt Câine din Lume (măsoară 2,13 m), iepurii din rasa Uriaş German sunt printre cei mai mari urecheaţi din lume iar lista poate continua.

Imagine IPB

Sursa: bihon.ro

Link to comment

De primul caine sincer imi pare rau,si`a batut joc stapanul lui de el.Problemele cu spatele le`a dobandit sigur din cauza greutatii ,si a murit in chinuri.Penibil ce ar face unii numa ca sa intre in cartea recoduriilor.

Al doilea...imaginativa sa ii vedeti la asta umbra pe strada noaptea ca vine din spate =))b-(

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...