Asrai Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Peabody: Hercule, un Mastiff Englez, a intrat în Cartea Recordurilor ca fiind cel mai mare câine din lume! Din păcate, uriaşul câine a murit, acum 2 ani şi jumătate recordul stabilit nefiind însă egalat până în prezent. Cel care s-a bucurat de compania lui Hercules se numeşte John Flynn şi este halterofil! Legenda celui mai mare câine din lume nu s-a stins. Dimpotrivă, stăpânul său, halterofilul John Flynn a acceptat propunerea unui producător britanic de a realiza un film despre Hercules. "Cred că legenda lui Hercules încă persistă", a precizat Sheena Cameron, un producător londonez pentru emisiunea "Hunt for it". Filmările pentru documentar au început la Warrior Gym, o sală de forţă unde John Flynn se antrenează. Cel mai mare câine din lume cântărea 128,18 kg. Ultima dată a fost cântărit în anul 2001 atrăgând atenţia întregii mass media din lume. Chiar dacă nu se mai află printre noi, Hercules a rămas o celebritate canină. Avea 8 ani când a murit şi suferea de dureri groaznice de spate. Uriaşul Mastiff Englez nu e singura "ciudăţenie" a naturii. Gibson, un câine din rasa Marele Danez, este Cel Mai Înalt Câine din Lume (măsoară 2,13 m), iepurii din rasa Uriaş German sunt printre cei mai mari urecheaţi din lume iar lista poate continua. Sursa: bihon.ro Link to comment
Lucian Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Gibson, un câine din rasa Marele Danez, este Cel Mai Înalt Câine din Lume (măsoară 2,13 m) daaaaaaaaaaaaaamn Link to comment
Bobo Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Doamne... in prima poza cainele semana cu stapanu :) Link to comment
iNm Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 daaaaaaaaaaaaaamn Sunt curios ce gard are asta unde sta p.s Ce imens e Mastifful :D Link to comment
Dragos20 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Doamne... in prima poza cainele semana cu stapanu :)Aici ai dreptate;)) Link to comment
Steffann Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 chiar imi place catelul :P asta nu Link to comment
lexboy Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 eu cred ca , cainele a furat steroizii stapanului Link to comment
Alecswtzu Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 eu cred ca , cainele a furat steroizii stapanului Asa mai fac uni stapani dementi :( Link to comment
The DeaD HelL Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 vai ce micuti sunt ambii caini :X daca sar pe tine....... auch! Link to comment
Anthyc Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 ce seamana cainele cu stapanul daaaaaaaaaaaaaamn cat de inalt trebuie sa fie gardul ca sa nu sara ? Link to comment
Steffann Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 ce seamana cainele cu stapanul cat de inalt trebuie sa fie gardul ca sa nu sara ? 3 metri :blink: Link to comment
iReaLRauL Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Ai de capu` meu Cam cat Marian Cozma .. R.I.P :-< Link to comment
[IlluSioN] Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 baaaa ala a pus cainele sa traga la fiare sa se mai lateasca .. Link to comment
nu ma cunosti Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Primul caine arata penibil tare, cu picioarele alea mici zici ca`i porc al doilea.. este.. muuuuuuuuuuulllllltttt prea mare Link to comment
Guest MaGic_MaStEr Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Doamne ) cred ca acei caini mananca mai mult decat stapanii ... Link to comment
Ioana Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Postul 666 mda,sunt frumosi ambii caini :D Link to comment
Az. Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 De primul caine sincer imi pare rau,si`a batut joc stapanul lui de el.Problemele cu spatele le`a dobandit sigur din cauza greutatii ,si a murit in chinuri.Penibil ce ar face unii numa ca sa intre in cartea recoduriilor. Al doilea...imaginativa sa ii vedeti la asta umbra pe strada noaptea ca vine din spate Link to comment
Stargate Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 mie, bietul caine imi pare obez - de la asta cred k si suferintele aferente :( Link to comment
MIRAje Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 primul caine e prea gras...adica zici ca e porc cu picioarele alea mici... iar al doilea e prea mare daca sare ala pe tn te omoara Link to comment
NoComment Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 wtf astia is caini creati in laboratoare ? :o Link to comment