-Cristal- Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Dimineata va rog sa va uitati la stiri la pro tv sper sa nu avem surprize :))
the_first Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Felicitari,pot sa va spun ca Cristal,tot era ud . Intamplator,am fost la el acasa in timpul CS'ului...si era mult mai ud ca Britney Spears cand la vazut pe David Beckam naked . So,chiar pot sa spun ca fara Cristal,nush ce v-ati fi facut . Hai bafta'n'basca mea' .word! :beer:
woodytzy Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Prutzul shi ghioalaDin titzul ce-a ieshit din putzureaz?Un titz s-antziripatCe-i drept cam un b?rbat.Dir zdrumb?laia goal? , Înc? traz?S-a zdr?n?cit afar? din cerdac.Ce zdrumb?laia mea de zdr?n?cit?Birimbambulul meu de cârlishteanMi-a zdr?n?cit cocârlojâlaBelimear bija s? mi-o bleag?MORALA: În lantzuri apa s? se trag?P.S.kyku staff :)
Dilut3D Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Trebuie sa acaparam arena unde xp-ul este mare,sau sa incercam lot2,am inteles ca te misca mobi.Poate se gasesc solutii,spoturi in lot2,eu am fost acolo si sunt cam tari.Trebuie sa faceti party cei cu rr mare 3+ cu cei care au level 390+Daca se fac 2 partyuri ar insemna +10 rr in clan care o sa ajute la randul lor altii ...Putina organizareCei cu lvl 390+ trebuiesc tratati cu atentie deoarece sunt cu nervii intinsi la maxim inainte de rr,iar juma de level pe zi in lot cu 3k exp nu prea e bine.Mai ales cand vad alte clanuri ca isi ajuta playerii...ecuatia e simpla.
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 ce.faceti.ba.aicea......hai.miscare.miscare.miscare!!!!!!
woodytzy Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 bah ce oamnei m-am chinuit sa va scriu o poezie din popor :)) si nu-si da nimeni cu parerea hmm
Dilut3D Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Somnoroase pasarele/pe la cuiburi se aduna/si se ascund in rhamurele/noapte buna?Woody nu am? in!tzepuz?le/s n?iztzmi/c.Morala: in ciorba poti gasi incarcatoare de pistol.
woodytzy Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 semnel ? sunt a cu caciula daca citesti cu atentie o sa-ti dai seama daca nici atunci ata ete :nanana:
Dilut3D Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 :nanana:va zic si eu una:Rechinul doica poate face vreo 10-15(nu mai stiu exact) pui,cati ies afara ?
the_first Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=yQ62deOG27c...feature=relatedpentru fernando!
woodytzy Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Tr?nc?niciadaEra friglind linsoase z?vi,Se tot grirau gimblau in ob,Numai minsoare borog?viCând momii s-or desciob.S-ai omorârt pe Tr?nc?viciF?lci care mushc?, gheara reaCrudul Volvor zboar? pe aici;Frumoaznicul, pazea!Shi cum pe gând statea h?t dusCu ochii-n flacari Tr?nc?viciShuflând venea-n halop pe susVolvor prin gros desish.Un doi, un doi, ca-n oase moiGraval t?ish, str?punge zgruntz,Mort il l?s? shi spada-i lu?,Glap?-napoi zglobuntz.El spada o lu? cât ai clipi,Lung il c?t? pe Scârtz?latPopas f?cu la dum dum tri,Pe gânduri cufundat.Era friglind linsoase z?vi,Se tot grirau gimblau in ob,Numai minsoare borog?viCând momii s-or desciob.
-Cristal- Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Tr?nc?niciadaEra friglind linsoase z?vi,Se tot grirau gimblau in ob,Numai minsoare borog?viCând momii s-or desciob.S-ai omorârt pe Tr?nc?viciF?lci care mushc?, gheara reaCrudul Volvor zboar? pe aici;Frumoaznicul, pazea!Shi cum pe gând statea h?t dusCu ochii-n flacari Tr?nc?viciShuflând venea-n halop pe susVolvor prin gros desish.Un doi, un doi, ca-n oase moiGraval t?ish, str?punge zgruntz,Mort il l?s? shi spada-i lu?,Glap?-napoi zglobuntz.El spada o lu? cât ai clipi,Lung il c?t? pe Scârtz?latPopas f?cu la dum dum tri,Pe gânduri cufundat.Era friglind linsoase z?vi,Se tot grirau gimblau in ob,Numai minsoare borog?viCând momii s-or desciob.de dim nare nimeni chef sa stea sa se uite sa inteleaga :) adika cel putin eu nam