Kyku Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ellouasa in loc de spamda tot un fel de spam :P caut kundun stafds items dd fara glovespad boots lk ref de preferintzaapollo armor sa termin setva doresc o dupaamiaza cat de racoroasa pt k aici unde ma aflu eu e penibil de caldpoate ianainte de a ne praji facem un gather cu bere multa buna si receprefer nefiltrata k te trage in jos la greu dar in schimb nu veizi soarele prin ea :)) :beer:
Schatzi92 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 citim in topicul ala a lui cyrus despre mine , e trist :(
Dilut3D Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 M-am gandit si am ajuns la concluzia ca seturile ancient nu sunt bune,singurele care mai merita sunt ultimele de la fiecare clasa eg:guardian etc.Pe oficial faci level foarte greu nu multi au peste 300,ancient e un fel de best off pentru toate levelurile,gen silk,legendary nu sunt destinate pentru high rates..Pana nu vad damageul de pe silver ancient bow nu sunt convins.O.o
-Cristal- Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 M-am gandit si am ajuns la concluzia ca seturile ancient nu sunt bune,singurele care mai merita sunt ultimele de la fiecare clasa eg:guardian etc.Pe oficial faci level foarte greu nu multi au peste 300,ancient e un fel de best off pentru toate levelurile,gen silk,legendary nu sunt destinate pentru high rates..Pana nu vad damageul de pe silver ancient bow nu sunt convins.O.opai na mai ales daca e elfa pe energi nu iti foloseste la nimic itemele 380 alea is baza