Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Desto

Glamour

Recommended Posts

Posted

Vorbesc la "discutii"...

Concluzia:Dak 4 sunt afk si al 5-lea nu iese in print=party-ul pierde spotul, chiar daca in print nr5 nonafk vorbeste cu tine :))

Cum e posibil asa ceva...

Posted

Dilut3D greu de cap mai esti..ala care era on in party a murit si deasta nu a iesit in print..cand a murit a pierdut orice drept asupra postului.

nu iei ss gras u, ija a spus ca ia ss gras ala care face printu astfel incat un membru din party sa nu fie prins in poza.. atunci esti pasibil de suspend pentru inducere in eroare.

Posted

salutare baieti....

Am inteles ca am fost dat afara din guild pentru ca nu am fost on la castel..... dar eu am anuntat asta..... tot guild-ul stia ca o sa plec sambata dimineata de acas si o sa ma intorc abia marti(dar se pare ca m-am intors putin mai devreme am ajuns luni seara), am vorbit cu Dr@Cy sa ma sune sa imi zica ce s-a intamplat la castel.

Mi-am facut multi prieteni in guild, si nu cred ca ar trebui sa fiu dat afara din guild ca a trebuit sa plec 3 zile din localitate... nu cred ca am vreun avertisment sau ceva m-am comportat exemplar in guild nu cred ca are cineva ce sa imi reproseze, iar de activitate in joc nu cred ca se poate pune vorba nu cred ca exista o zi decand am intrat in guild sa nu joc cel putin 6 ore. Astept o decizie de la Cristal fie ea buna sau rea astept totusi un raspuns.

Bafta si felicitari pentru castel

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

ce oameni..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...