Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Desto

Glamour

Recommended Posts

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

ahoi marinari

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

nam treaba cu guilda...nam ce face...

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

ca sa stie toata lumea fernando nu e ghei si fernandu nu se asculta se simte...si in momentul de fata lucreaza la un nou album

Posted

ca sa stie toata lumea fernando nu e ghei si fernandu nu se asculta se simte...si in momentul de fata lucreaza la un nou album

:))) ce sa se simta ma cu gainusa si cu rata ? =))

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

daca stii doar o melodie....el canta despre viata grea...despre casnicii distruse si defapt gainusa reprezinta inima lui franta...de o fosta iubita...(cainele Huidush)...cum am spus...Fernando nu se asculta se simte...

Posted

E vreo sarbatoare azi?Vad k sunt multi oameni saraci la biserici,si cativa oameni bogati kre vorbesc cu preotii.

Si indieni la intrare cu puradei murdari o.O

am luat ex

Posted

Azi am avut sa zic,un incident neplacut,de care nu mai vreau sa am parte . Nu neaparat eu,ci toti din guilda/alianta . Aseara foarte bine am stat la party full,cu alta guilda,si nu,nu era party perfect . Adic daca eu stau cu alta guilda,si ma luat ei fara sa-mi zica ... "Sti..nu te luam ca e pp" ,ca astazi dimineata cand ma trezesc,sa ma duc pe un alt spot,unde erau 4 colegi de guilda,si sa-mi zica . Nu dam party ,deoarece stam la PP . Toata discutia o aflati in acea poza,bine de aici a inceput totul .

Am vorbit cu Cristal,va fi un regulament,care probabil il voi finaliza cam in 1h . Voi revenii atunci cu un edit,si va fi postat .

Cine nu va respecta acel regulament,ca e x sau ca e y,va fi scos afara la prima abatere,la a 2'ua,vom vedea .

@Dilut3d Da,sunt Rusalile parca :)

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

pai daca azi sunt rusaliile maine de ce stai acasa?:|...asa ca e luni?

Guest Vicious<3 Fern@nD0
Posted

habar nam...e singura sarbatoare despre care nu stiu nimic..:| si e prima data cand afllu ca stau acasa datorita ei

Posted

mi se face rau :coffee:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...