Guest Silphy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Merci . Ne pare rau,nu mai recrutam ,suntem full deocamdata . Noapte'n straita . hioa nci mort nu m-as duce @poate dacama platiti bine )
Desto Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Dar nu mai facem recrutari . Casa intri trebuie sa raspunzi la acest chestionar .Ai mai mult de 7 ani ?Da/Nu~~~~Iti plac baietii ? Da/Da~~~~Esti elf ? Da/Da~~~~Joci mai mult de 25 de ore pe zi ?Da/Nu~~~~Cam atat deocamdata . Daca raspunzi sincer,mai vorbim .
Guest Silphy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Dar nu mai facem recrutari . Casa intri trebuie sa raspunzi la acest chestionar . Ai mai mult de 7 ani ? Da/Nu ~~~~ Iti plac baietii ? Da/Da ~~~~ Esti elf ? Da/Da ~~~~ Joci mai mult de 25 de ore pe zi ? Da/Nu ~~~~ Cam atat deocamdata . Daca raspunzi sincer,mai vorbim . Intrebarle astea si raspunsurile sunt facute de tine?) daca da intelegem
Desto Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Intrebarile da,alea erau variante de raspuns . Daaaab !
Guest Silphy Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Intrebarile da,alea erau variante de raspuns . Daaaab ! nah da tu ti-ai facut singur acolo variante de raspuns
the_first Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 nah da tu ti-ai facut singur acolo variante de raspuns nu-mi place atitudinea... deci nu prea ai sanse sa intri in guild <_<
Desto Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 nah da tu ti-ai facut singur acolo variante de raspuns Variantele erau pentru tine ! Daaaab x2 ! Daca asculti manele,si-mi fredonezi o manea de'a lui salam,te iau mancatias ! nu-mi place atitudinea... deci nu prea ai sanse sa intri in guild <_< Nu-l speria,de ce esti rau :(
liquidlove Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Ala mic de sufla greu . p.s Numa nu nimeresc userele