mirel3003 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 salutare lome... azi am intrat si eu la voi in guild, sper sa ne intelegem
liquidlove Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Sa ai bafta . http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=286942:D
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Foarte de treaba playerii din guildul tau Cristal : Isis - permanent ca sa te inveti sa nu mai faci conturi pt. a injura lumeaDWCosmin - 20 zile suspend pt. 2Xlimbaj ca sa te inveti minte.PS: Te-a injurat cu acel caracter deoarece l-ai postat pt. ks la golden care l-a facut cu caracterul mYmG ce se afla pe acelasi cont cu caracterul DWCosmin.
Baicu Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Foarte de treaba playerii din guildul tau Cristal : Isis - permanent ca sa te inveti sa nu mai faci conturi pt. a injura lumeaDWCosmin - 20 zile suspend pt. 2Xlimbaj ca sa te inveti minte.PS: Te-a injurat cu acel caracter deoarece l-ai postat pt. ks la golden care l-a facut cu caracterul mYmG ce se afla pe acelasi cont cu caracterul DWCosmin.Nu am de unde sti eu ce face el cu alte caractere ? Am sa discut cu cine imi poate zice sigur daca a fost el sau nuSi am sa iau masuriPS: NU POT STI FIECARE PERSOANA CE OM E
banditzel Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Nu am de unde sti eu ce face el cu alte caractere ? Am sa discut cu cine imi poate zice sigur daca a fost el sau nuSi am sa iau masuriPS: NU POT STI FIECARE PERSOANA CE OM Euita-te la plangeri ..xtest a spus-o :tiphat: