woodytzy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Neataneatza...iara am scris istorie..bagi un ochi? sunt curioasa sa vad ce parere o sa ai.....refeitor la ce am scris...
woodytzy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Woody nu te-am mai vazut in joc :oazi am ajuns acasa .. :Dtu ce faci? cresti? te-a luat Cris napoi in guilda?
Guest BogdanSan Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 dap sunt inapoi in g :P level la greu :) sper ca azi la 6 seara k7 in locu lu cioby ca da rr:)e bine semnatura liquid?:)
Guest BogdanSan Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 2 poh pe luna , punel pe bibic sa stranga :))
liquidlove Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 2 poh pe luna , punel pe bibic sa stranga :)):rofl1:inca nimic ...piata asta ...:))Stai wood,ma gandesc :-/Gata woody,ideea e ca pregateam subiectul pentru azi,si scriam in acelasi timp si tie .
Guest BogdanSan Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=M_t650v1E7g...feature=related Dee cee nu mergeee
woodytzy Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 :rofl1:Stai wood,ma gandesc :-/Gata woody,ideea e ca pregateam subiectul pentru azi,si scriam in acelasi timp si tie .nu ma mai bag ca ajungem sa ne certam :)) fiecare cu ideile lui... #-o atatea as fii vrut sa-ti spun..dar mie ca devin mult prea rautacioasa...am sers cred ca de 5 ori ce am vrut sa scriu..:) feel the love si romantic si "salbatic" :P fiecare cum vrea si cum crede el ..important e sa va iubitibyevb later