Guest BogdanSan Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Capra cu 2 ieziTotu a inceput cand m-am dus Kanturu3 sa vad ce e pe spotu al 2 ilea si erau R0bY , pityy , MOSU_UK si corione.Am stat la vorba si eu in gluma ii spun lu corione "tot te scot odata in parc" la care ea pe @@ "iubyy BodykSan se da la mine" iar el incepuse sa rada dar la un moment ii zice MausMG sa mearga pe mess si acolo cine stie ce io fi bagat in cap ca , cand a revenit a inceput cu injuratu.Prima data m-am abtinut si iam dat pm lui [cioby] sa il calmeze ca a 2 a oara nu ma mai abtin ,si dStile bine inteles el fiind zmeu nu sa putut abtine si iar a inceput . Atunci iam zis si eu .Ma posteaza si imi cere sa ii cer scuze ca sa retraga , eu nu am vrut si pana la urma si-a cerut liquid in numele meu si apreciez.In timp ce vorbeam ceva cu pityy pe pm bang ma trezesc out din guild , am mai asteptat o invazie , nu am prins nimic si de nervi m-am culcat.Am incalecat pe-o sha si v-am spus povestea asa.Si scuze daca am cauzat probleme cu guilda/ally.
-Cristal- Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nush ce face woody cu situ dar eu unu nu ma pot loga sa ii fie rusine :D
Guest CeausescuPresedinte Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 tre sa-ti activeze nush ce acolo ca e securizat de la BGS aia de la PLUS :rofl2:
Guest BogdanSan Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 vine pasteleee :) cine sta on maine noapte?:))
Guest CeausescuPresedinte Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 sta denis ca el ii ateu nu merge la biserica :crazy:vezi ca ti la activat :>
Guest BogdanSan Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 dti-mi ideei ce filmulete cu oameni daia mici si negri sa fac:))
the_first Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 tre sa-ti activeze nush ce acolo ca e securizat de la BGS aia de la PLUS :rofl2: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r: :ph34r:
woodytzy Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 salutia baga un ochi pe blog..mi-am dat si eu cu parerea...la unul din subiecte...