liquidlove Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 hai la o bilaAm fost,si ti-am aratat cine-i sefu tau ,din nou .
Cristalu Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 e bine ca nu esti unu si acelasi,da ai castigat si tu odata din 4 incercari=))) bv ai un os
Guest *yakumo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 ala dpe zaicoo mi`e tot una cu ss sau nu k nah nu mai jok:) , dar de cate x vam iertat eu , preluari nu vam facut 1 ..., unii dintre voi mai dati si duel sa ma opritii afk:), sa fiti sanatosi cu mu-u cius
Bibicu12345 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 m-ai jignit de nenumarate ori si nu ti-am zis nimik niciodata .. o meritai din plino zi buna :tiphat:
Guest *yakumo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 uh nu mh?:))) eu va vb frm...voi cu deale voastre , dar rr-urile va stricat pe toti:)) ...si prea mult muceao ceao
Bibicu12345 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 nu te-am jignit amice si nu traiesc jocul cum crezi tu daca il traiam te puteam posta pana acu de vreo 2-3 ori da nu am facutopentru ca nu ma incalzeste cu nimika ca iei tu ss sau nu
Guest *yakumo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 eh nu:)))....lasama mh cu dinastea.......spor la rr-uri
Guest Cristal0002 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 eh nu:)))....lasama mh cu dinastea.......spor la rr-uriNu te pune nimeni sa jignesti in halu ala.Tot cu de astea o arzi in ultimul timp.Asa ca nu e vina lui Zaicoo nu te plange
Guest *yakumo* Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Nu te pune nimeni sa jignesti in halu ala.Tot cu de astea o arzi in ultimul timp.Asa ca nu e vina lui Zaicoo nu te plangenu ma plang deloc:) flaviuse.....;) , dk stia sa vorbeasca si sa nu dea pk ca prostu asa fara motiv:), nu`l mai injuram , dar asta e cnd traitii din jok , inainte erai altfell dar te`ai schimbat si uh flaviuse prea mult suflet pui pt jocu asta kkt....:-j ;)
Bibicu12345 Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 eu cred ca mai mult suflet pui tu si traiesti mai bine jocu ca si orcare de aicisi nu ne mai povesti ca nu suntem curiosi