EU-BK Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Some te mananca rau , nush care dintre noi o sa iese mai rau daca continui asa ;) :clap:
EU-BK Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 De cand mi`am scos ss dpe bk zici ca e admin:)).....vine tark bk ma opreste da duel/trade...Pe spoturi dk is afk la fel...Preluarii alea alea:))....
Guest DustyKid Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Un model de cerere va rog???...dak se poate ...
Guest DustyKid Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Titlu: [Glamour]Nick : [Glamour]DustyKidNick. DustyKidGuild dorit. GlamourVarsta reala ? 17Numele ? IonutIn ce oras stati ? BrailaSunteti vecin cu vreun jucator cunoscut de pe linkmania MU ? -dl-Sunteti certat cu un jucator din alianta HH ? NUCe suspenduri ati avut ? Nici unulCe alte guilde ati avut ? LEGIONMotivul pt care ati iesit din ele ? Prea aiurea !Pe cine cunoasteti din alianta HH ? NimeniJucati singuri pe cont ? DAMai jucati pe alte conturi ? NUCam cat timp activati pe zi in joc ? 24/7 daca e nevoieMotivul pt care vreti in alianta HH. Alaturi de cei mai buni !new: Un Copy + Paste cu statusul vostru (146. DustyKid Dark Lord 387(0) 36837936 1040 700 60 600 )Completati o cerere dupa modelul de mai sus si daca cunoasteti pe cineva din alianta HH rugati-l sa o posteze la recrutari LVL 2. Daca nu, dati-mi mie PM ( mesaj privat pe forum ) pe acest user. Eu o voi post