the_first Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lvl:?Rasa:?Numar de ore jucate/sapt: ?Nick:?Nume in real:?Age:?Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:?in.functie.de.acestea.vei.primi.un.raspuns.favorabil/nu!
Guest hustle Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lvl: hai sa ii spunem km vreo 3Rasa: TraseistaNumar de ore jucate/sapt: pai in fiecare seara de la 12 pana dimineatza ca se tireaza gaboriNick:NaomiNume in real: Ionel a lu VetaAge: vreo 25 da arat de 18Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:a fost pana a cu a lu` Forinel Jmecheru am stat si la Gica Muschi si acu sunt pe cont propriu dar caut protectie ca ma tepuiesc astia pe nationalaSper ca corespund normelor vostre si app sper ca imi face`ti si carte de munca. Va pup dulce :rofl1: :rofl1:
[Fanky] Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lvl: hai sa ii spunem km vreo 3Rasa: TraseistaNumar de ore jucate/sapt: pai in fiecare seara de la 12 pana dimineatza ca se tireaza gaboriNick:NaomiNume in real: Ionel a lu VetaAge: vreo 25 da arat de 18Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:a fost pana a cu a lu` Forinel Jmecheru am stat si la Gica Muschi si acu sunt pe cont propriu dar caut protectie ca ma tepuiesc astia pe nationalaSper ca corespund normelor vostre si app sper ca imi face`ti si carte de munca. Va pup dulce :rofl1: :rofl1:Nu Corespunzi sry :( nu te primim :))
wodoo17 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lvl: hai sa ii spunem km vreo 3Rasa: TraseistaNumar de ore jucate/sapt: pai in fiecare seara de la 12 pana dimineatza ca se tireaza gaboriNick:NaomiNume in real: Ionel a lu VetaAge: vreo 25 da arat de 18Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:a fost pana a cu a lu` Forinel Jmecheru am stat si la Gica Muschi si acu sunt pe cont propriu dar caut protectie ca ma tepuiesc astia pe nationalaSper ca corespund normelor vostre si app sper ca imi face`ti si carte de munca. Va pup dulce :rofl1: :rofl1:primiti`mi pitipoanca in guild ca va sparg =))
the_first Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lvl: hai sa ii spunem km vreo 3Rasa: TraseistaNumar de ore jucate/sapt: pai in fiecare seara de la 12 pana dimineatza ca se tireaza gaboriNick:NaomiNume in real: Ionel a lu VetaAge: vreo 25 da arat de 18Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:a fost pana a cu a lu` Forinel Jmecheru am stat si la Gica Muschi si acu sunt pe cont propriu dar caut protectie ca ma tepuiesc astia pe nationalaSper ca corespund normelor vostre si app sper ca imi face`ti si carte de munca. Va pup dulce :rofl1: :rofl1:iti poti incepe prestatia incepand de acum... te sfatuiesc sa-l iei pe fanky... sa nu-l dezamagesti!!!
ionutzgl_38 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lvl:?Rasa:?Numar de ore jucate/sapt: ?Nick:?Nume in real:?Age:?Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:?in.functie.de.acestea.vei.primi.un.raspuns.favorabil/nu!lvl:233Rasa:MgNick:_Nebunul_Nume:IonutzAge:20 fac :hair: :hair: :hair: Aliante:nici una ce sunt in Athena guild akm dar am mai jucat si pe alte servare dar am jucat si pe vesriunea veche cu un bk ionutz_gl3 :hello: :hello: :hello: :hello: Oricum mu nu e un joc pt lvl si rr ci sa cunosti lume nene stiu din propia experientza :nanana: :nanana:
acelasi_bandit Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Lvl: 380 ..si 1 rr...sunt cam boschete dar asta e ..Rasa: soul masterNumar de ore jucate/sapt: sa zicem 10 ore p zi ...deci 70 ore p saptamana..poate si mai multNick: BanditNume in real: alexAge: well..nu stiu daca conteaza prea mult ...prefer sa intru si sa apreciati voi cum ma comport si etc...orikm jocul asta nu are varsta... :) Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum: well...am fost vreo 2 ani pe 97D in A_A_A...si acum in a_a_a si putin in south.. au fost niste probleme in a_a_a... si am iesit ..acum stau de vreo 3 saptamani fara guild.. :( am incercat de nenumarate ori sa dau de cristal dar nimic..salutari de la craiova :tiphat:
ionutzgl_38 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 se fac recrutari ?liniste si pace :)) :)) :)) :))
the_first Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 lvl:233Rasa:MgNick:_Nebunul_Nume:IonutzAge:20 fac :hair: :hair: :hair: Aliante:nici una ce sunt in Athena guild akm dar am mai jucat si pe alte servare dar am jucat si pe vesriunea veche cu un bk ionutz_gl3 :hello: :hello: :hello: :hello: Oricum mu nu e un joc pt lvl si rr ci sa cunosti lume nene stiu din propia experientza :nanana: :nanana:Lvl: 380 ..si 1 rr...sunt cam boschete dar asta e ..Rasa: soul masterNumar de ore jucate/sapt: sa zicem 10 ore p zi ...deci 70 ore p saptamana..poate si mai multNick: BanditNume in real: alexAge: well..nu stiu daca conteaza prea mult ...prefer sa intru si sa apreciati voi cum ma comport si etc...orikm jocul asta nu are varsta... Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum: well...am fost vreo 2 ani pe 97D in A_A_A...si acum in a_a_a si putin in south.. au fost niste probleme in a_a_a... si am iesit ..acum stau de vreo 3 saptamani fara guild.. am incercat de nenumarate ori sa dau de cristal dar nimic..salutari de la craiova am sa vorbesc cu Cristal si am sa va raspund cat de repede se poate ...
ionutzgl_38 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 am sa vorbesc cu Cristal si am sa va raspund cat de repede se poate ... bun asa daca spui u ca am dat un pm lu cristal si era linisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Astept raspunsul vostru :hello: :hello: :hello:
wodoo17 Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 mno da eu stiam ca cererile de inscriere se fac aci: http://head-hunters.forumer.ro/forum.htm