Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Desto

Glamour

Recommended Posts

Posted

Lvl:?

Rasa:?

Numar de ore jucate/sapt: ?

Nick:?

Nume in real:?

Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:?

in.functie.de.acestea.vei.primi.un.raspuns.favorabil/nu!

Guest hustle
Posted

Lvl: hai sa ii spunem km vreo 3

Rasa: Traseista

Numar de ore jucate/sapt: pai in fiecare seara de la 12 pana dimineatza ca se tireaza gabori

Nick:Naomi

Nume in real: Ionel a lu Veta

Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:a fost pana a cu a lu` Forinel Jmecheru am stat si la Gica Muschi si acu sunt pe cont propriu dar caut protectie ca ma tepuiesc astia pe nationala

Sper ca corespund normelor vostre si app sper ca imi face`ti si carte de munca. Va pup dulce :rofl1: :rofl1:

Posted

Numar de ore jucate/sapt: pai in fiecare seara de la 12 pana dimineatza ca se tireaza gabori

Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:a fost pana a cu a lu` Forinel Jmecheru am stat si la Gica Muschi si acu sunt pe cont propriu dar caut protectie ca ma tepuiesc astia pe nationala

Sper ca corespund normelor vostre si app sper ca imi face`ti si carte de munca. Va pup dulce :rofl1: :rofl1:

Nu Corespunzi sry :( nu te primim :))

Guest hustle
Posted

naspa voi pierdeti =))

Posted

primiti`mi pitipoanca in guild ca va sparg =))

Posted

iti poti incepe prestatia incepand de acum... te sfatuiesc sa-l iei pe fanky... sa nu-l dezamagesti!!!

Posted

Lvl:?

Rasa:?

Numar de ore jucate/sapt: ?

Nick:?

Nume in real:?

Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum:?

in.functie.de.acestea.vei.primi.un.raspuns.favorabil/nu!

lvl:233

Rasa:Mg

Nick:_Nebunul_

Nume:Ionutz

Aliante:nici una ce sunt in Athena guild akm dar am mai jucat si pe alte servare dar am jucat si pe vesriunea veche cu un bk ionutz_gl3

:hello: :hello: :hello: :hello:

Oricum mu nu e un joc pt lvl si rr ci sa cunosti lume nene stiu din propia experientza

:nanana: :nanana:

Posted

Lvl: 380 ..si 1 rr...sunt cam boschete dar asta e ..

Rasa: soul master

Numar de ore jucate/sapt: sa zicem 10 ore p zi ...deci 70 ore p saptamana..poate si mai mult

Nick: Bandit

Nume in real: alex

Age: well..nu stiu daca conteaza prea mult ...prefer sa intru si sa apreciati voi cum ma comport si etc...orikm jocul asta nu are varsta... :)

Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum: well...am fost vreo 2 ani pe 97D in A_A_A...si acum in a_a_a si putin in south.. au fost niste probleme in a_a_a... si am iesit ..acum stau de vreo 3 saptamani fara guild.. :(

am incercat de nenumarate ori sa dau de cristal dar nimic..

salutari de la craiova :tiphat:

Posted

lvl:233

Rasa:Mg

Nick:_Nebunul_

Nume:Ionutz

Aliante:nici una ce sunt in Athena guild akm dar am mai jucat si pe alte servare dar am jucat si pe vesriunea veche cu un bk ionutz_gl3

:hello: :hello: :hello: :hello:

Oricum mu nu e un joc pt lvl si rr ci sa cunosti lume nene stiu din propia experientza

:nanana: :nanana:

Lvl: 380 ..si 1 rr...sunt cam boschete dar asta e ..

Rasa: soul master

Numar de ore jucate/sapt: sa zicem 10 ore p zi ...deci 70 ore p saptamana..poate si mai mult

Nick: Bandit

Nume in real: alex

Age: well..nu stiu daca conteaza prea mult ...prefer sa intru si sa apreciati voi cum ma comport si etc...orikm jocul asta nu are varsta...

Alianta/Aliantele in care ai fost pana acum: well...am fost vreo 2 ani pe 97D in A_A_A...si acum in a_a_a si putin in south.. au fost niste probleme in a_a_a... si am iesit ..acum stau de vreo 3 saptamani fara guild..

am incercat de nenumarate ori sa dau de cristal dar nimic..

salutari de la craiova

am sa vorbesc cu Cristal si am sa va raspund cat de repede se poate ...

Posted

am sa vorbesc cu Cristal si am sa va raspund cat de repede se poate ...

bun asa daca spui u ca am dat un pm lu cristal si era linisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Astept raspunsul vostru :happy1::happy1::happy1: :hello: :hello: :hello:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...