Jump to content
LeX LuTHoR

Furtună solară în 2012

Recommended Posts

Posted

era doar o presupunere :)

+ca era destul de interesant :)

Ca sa se intample un asemenea scenariu la nivel global e ceva de domeniul fantasticului. Adica sansele sunt zero.

Guest MrAndrey
Posted

Eu chiar am inceput sa cred in asta, oricum numai Dumnezeu stie

Posted

Se intampla cam multe in 2012 ..... ne loveste un meteorit ... furtuna solara... cutremuri si mai stiu eu ce :| mi-a parut bine ca v-am cunoscut RIP :|

Posted

Se intampla cam multe in 2012 ..... ne loveste un meteorit ... furtuna solara... cutremuri si mai stiu eu ce :| mi-a parut bine ca v-am cunoscut RIP :|

ai dreptate..de fapt cred ca statul vor sa ne sperie :-? pun ei ceva la cale :P vor sa ne inputineze :D

Guest stefteo21
Posted

Mai sunt 3 ani copii, destrabalati-va....

Posted

Mai sunt 3 ani copii, destrabalati-va....

Daca chiar s-ar intampla ceva care ar putea duce la sfarsitul lumii crezi ca ne-ar spune ? imagineaza-ti ce ar fi pe strada .. incep sa se omoare intre ei si multe altele daca chiar as sti ca-i sfarsitul lumii fur un ferrari enzo ma duc pe autostrada soarelui si intru intr-un copac cu 300 km/h :-j desigur dupa ce iau la bord vreo 6 sticle de Jack Daniel :)

Posted

Furtuna solara din 2012 e un fapt aproape sigur. Sunt si documentare pe tema asta.

Consecintele pot fi destul de grave daca nu se vor lua masuri.

Nu este o aberatie gen apocalipsa & shit like that.

prima oara cand am simtit un fior rece . Am crezut un timp in apocalipsa si toate alea,dar de un timp nu mai cred. Oricum,chestia asta,science and stuff,este dupa cum a zis cenzor aproape sigura.

Posted

prima oara cand am simtit un fior rece . Am crezut un timp in apocalipsa si toate alea,dar de un timp nu mai cred. Oricum,chestia asta,science and stuff,este dupa cum a zis cenzor aproape sigura.

Furtuna aia solara poate fi un fapt sigur chiar anul asta. Deja ne apropiem spre sfarsitul unui ciclu solar. Si e clar, fapt stabilit deja, ca Romania va fi sigur afectata de acea furtuna, ce uameni. :pray: Au zis americanii chestia asta, mai ales N.A.S.A. B) E greu sa gandesti un pic in ziua de azi. =))

Posted

Furtuna aia solara poate fi un fapt sigur chiar anul asta. Deja ne apropiem spre sfarsitul unui ciclu solar. Si e clar, fapt stabilit deja, ca Romania va fi sigur afectata de acea furtuna, ce uameni. :pray: Au zis americanii chestia asta, mai ales N.A.S.A. B) E greu sa gandesti un pic in ziua de azi. =))

intreg sistemul solar va fii afectat ..

fie adevarat sau nu .. , stii care e problema omeneasca cu adevarat ? Ca orice amenintare de genu este luata in gluma sau " Dah .. fii serios , la noi nu "

6.06.2006 e un bullshit , cea cu 2000 iar bullshit ( eu nici nu auzisem nimic de vre`un threat pe atunci .. anyhow) 2002 sau ce mai abera nush care pe aici , iar un mare bullshit , cu cardurile de credit cu 666 si drac iar un mega mare bull shit ! Dar nu si in 2012 , prea multe subiecte sunt aprobate ca fiind afirmative fiind vorba de un threat, de ladiferite culturi (vorbind de Mayasi si altii de genu .. ) Nostradamus la fel ,

si again .. fie . .sa zicem (si sa speram) ca nu e adevarat .. trecem cu bine si radem de noi ca prostii ca ce ne-am speriat ... dar daca e adevarat ??

Posted

intreg sistemul solar va fii afectat ..

fie adevarat sau nu .. , stii care e problema omeneasca cu adevarat ? Ca orice amenintare de genu este luata in gluma sau " Dah .. fii serios , la noi nu "

dar daca e adevarat ??

Wth says so ? :blink: N.A.S.A., astia au ultimul cuvant de spus. N.A.S.A. ne prezice extinctia, N.A.S.A. a ajuns piatra de capatai. Mayasii la fel. :D

Putea fi adevarat de cel putin 20 de ori pana acum si nu a fost.

Posted

nu se stie niciodata

poate au gresit pana acum, dar nu se stie cand se va adeveri :P

daca e cum spun ei atunci mai avem 3 ani

deci traiti viata, bucurativa de ultimii ani de Linkmania :bye2:

Posted

NASA nu a zis nimic de 2000 , de 2002 si alte chestii de genu , toate au fost luate din biblie , au fost mai mult un fel de .. advertising mod .. , anyhow .. om traii si om vedea

Posted

Am vazut un documentar facut de britanici referitor la furtuna solara.Exista un satelit,aflat la jumatatea distantei dintre Soare si Pamant (de altfel,de la Soare provin aceste furtuni,evident) care inregistreaza nivelul de fluctuatie al acestei...radiatii sa-i spunem asa.Si,daca se inregistreaza o valoare foarte ridicata,va trece cu usurinta peste invelisul magnetic al Pamantului.Singura scapare,este inchiderea tuturor centralelor electrice,desigur,asta va provoca un haos,cum oamenii sunt dependenti de electricitate...dar autoritatile vor fi pregatite pana atunci,nu stiu daca si in Romania :D

Posted

Am vazut un documentar facut de britanici referitor la furtuna solara.Exista un satelit,aflat la jumatatea distantei dintre Soare si Pamant (de altfel,de la Soare provin aceste furtuni,evident) care inregistreaza nivelul de fluctuatie al acestei...radiatii sa-i spunem asa.Si,daca se inregistreaza o valoare foarte ridicata,va trece cu usurinta peste invelisul magnetic al Pamantului.Singura scapare,este inchiderea tuturor centralelor electrice,desigur,asta va provoca un haos,cum oamenii sunt dependenti de electricitate...dar autoritatile vor fi pregatite pana atunci,nu stiu daca si in Romania :D

Iiti imaginezi sa stam in bezna cateva zile fara electricitate, pentru unii ar fi un fel de sfarsitul lumii jafuri la greu ... parca mi-ar fi si frica sa ies afara pe strada cand imi imaginez ce s-ar putea intampla ..ceva gen 28 weeks later :D

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...