Guest MissLoveMJ4Ever Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Buna sunt Daniela.^_^ :D Sunt din Bacau si sunt fan inrait MICHAEL JACKSON.:X Sunt eleva la colegiul Ferdinand din Bacau,am 14 ani...is in clasa a 9-a...imi place sa fac gfx..si restu mai vedem ^^"
RAPTURE- Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Alex , Craiova , 17 ani :D dupa cum va inspira si avataru sunt drojdier <_< a si uitasem : va salut din mers pe toti :D hu-ha .. Cand esti in bani dai un pm cu nr de tel si ma chemi la o bauta :>
Velasquez Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 Ma numesc Edi , am 16 ani , locuiesc in jud. Arad . Sunt o fire mai rebela de felul meu , nu prea sunt sociabil cu toata lumea ( in ultimul timp ) . Hobby-urile mele : sa fac culturism , sa imi petrec niste ore bune la biliard , sa fumez la narghilea . Jocuri pe care activez : Cod , Ja . Cya there ! :P
.TripDeTrip Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Sunt Alex din Jud.Arad,am 16 ani,imi place sa-mi traiesc viata la maxim...sunt o fire mai sociabila,prietenoasa,i like everybody and everybody likes me :>.Imi place sa joc ruleta si la jocuri de noroc...biliard,fotbal...Practic renumitul sport "sala"...Jocurile pe care le joc sunt : DotA si CS...Cam atat,mai multe detalii primiti pe Yahoo,pm pt id
frankie Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Buna sunt Daniela.^_^ :D Sunt din Bacau si sunt fan inrait MICHAEL JACKSON.:X Sunt eleva la colegiul Ferdinand din Bacau,am 14 ani...is in clasa a 9-a...imi place sa fac gfx..si restu mai vedem ^^" asta e ceva kinky sau ce :-? :-? ma rog, na, sa intru si eu in spirit. radu, 18 spre 19, primul an la facultate, hobby-uri : muzica (sa ascult, sa fac, sa mixez), in rest, ce este de stiut se stie deja:)
Guest erifeek Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 ma numesc samy , am 25 de ani . prietenii mai imi spun si Giani Spargatoru . Sunt camatar.
TzaCaNeL Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Salutare Linkmaniacilor :D, ma numesc Eduard si am 14 ani ( in curand 15 ). Imi plac toate stilurile de muzica, in afara de manele :crazy: . Aaa, am uitat, locuiesc in Campulung. Sunt dependent de: muzica, cola, distractie, vacante lungi . Nu imi plac oamenii care se dau mari smecheri in fata monitorului sau pe strada, nu imi place sa ma pun la mintea unora. Am 1.80, 60 kg si sunt mai "tzacanit" :rofl2: , sunt de treaba ( asa imi spun toti ) si imi place sa zambesc in fiecare zi ( chiar daca iau o nota mica la scoala :rofl2: ). N-are rost sa va spun mai multe, poate o sa aflati in viitor
[Soul]Andree@ Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Andreea , din '92 , Oradea .. Pe langa cele 5 simturi pe care le are toata lumea mai am in +simtu' umorului si bunul simt . Imi plac calatoriile,muzica buna,sportul,tequila,cs-ul . Ca cam atat.
14ALEX14 Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Andree@' date='Jan 19 2010, 21:58' post='4663362'] Andreea , din '92 , Oradea .. Pe langa cele 5 simturi pe care le are toata lumea mai am in +simtu' umorului si bunul simt . Imi plac calatoriile,muzica buna,sportul,tequila,cs-ul . Ca cam atat. Esti de-a mea ca iti place tequila :D
ARES_GOD Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Salut. Ma numesc Lucian am 17 ani si sunt din Sibiu. Muzica ascult aproape orice inafara de manele. Imi plac filmele, anime, cs-ul, warcraftul, si alte jocuri, si dupa cum se vede intodeauna ma-u fascinat zei greci, sa ma distrez cu prieteni si sa ma simt bine :D. Sunt optimist.Sunt nefumator :). Nu imi palc cei care se cred buricul pamantul... adica cei mai importanti si cei care te fac pe la spate. Si sunt direct intodeauna daca m-a deranjat ceva am spus si astept acelas lucru de la fiecare. Cam atat .................
Guest danielsexi Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Buna tuturor linkmaniacilor , numele meu este Baciu Daniel si imi pare bine de cunostinta , sper ca ne vom intelege foarte bine. Am fost chemat pe aceasta comunitate de catre prietenul meu , nu-i pot dezvalui identitatea dar ii pot spune ca il iubesc foarte mult :nanana:
Guest erifeek Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 Buna tuturor linkmaniacilor , numele meu este Baciu Daniel si imi pare bine de cunostinta , sper ca ne vom intelege foarte bine. Am fost chemat pe aceasta comunitate de catre prietenul meu , nu-i pot dezvalui identitatea dar ii pot spune ca il iubesc foarte mult :nanana:Wait dawg ... iti iubesti prietenul si tu esti baiat . HELL YEA ! WELCOME TO THE CLUB ! Poti purta avatarul meu daca vrei.
Guest KarameL Posted March 1, 2010 Posted March 1, 2010 buna, sunt Ivasco Mihai, sunt gay si imi iubesc prietenul.
senZ Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Andree@' date='Jan 19 2010, 21:58' post='4663362']Imi plac calatoriile,muzica buna,sportul,tequila,cs-ul . Te iubesc :wub: :D buna, sunt Ivasco Mihai, sunt gay si imi iubesc prietenul. :huh: nume Mircea Oradea citydin 90' descriere Lenes'
flamer Posted March 9, 2010 Posted March 9, 2010 salut, ma numesc marius, am 22 de ani, rocker pletos. detin un cutit de bucatarie sub perna si nu mi-e frica sa-l folosesc.
alinu2215 Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Salut, ma numesc Alin, am 18 ani, 1.80, 80kg, locuiesc in Oltenita, jud Calarasi
Ioana Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Hello,numele meu este Ioana,am 15 ani,de obicei ascult rock si metal ,imi plac plimbarile,CS-ul ,excursiile.
Phyxyon Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Hello,numele meu este Ioana,am 15 ani,de obicei ascult rock si metal ,imi plac plimbarile,CS-ul ,excursiile si Gizas. There fixed .
Guest stefteo21 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Salut! Ma numesc Dan si mereu imi iese cum vreau <_<Informatii extra : 1,87 - 1,88 m<-> 85 KG; am doar 18 ani si vreau cat mai multi bani.
alinu2215 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ma numesc Alin,locuiesc in Oltenita, jud Calarasi,am 18 ani. Sunt o fire sociabila,imi place sa comunic cu ceilalti,imi place aventura,sa calatoresc,sa ma distrez,sa imi fac prieteni.
Luci Posted April 18, 2010 Posted April 18, 2010 Buna , numele meu este Luci , imi place sa mananc si sa ma joc . Mami mi-a zis sa nu vorbesc cu straini pe internet ..dar pentru voi fac o exceptie :photo:
Denisutz Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Sunt Denis , am 14 ani , sunt din Timisoara , sunt elev , invat bine , imi place SA:MP`ul , imi plac iesiirile in parc/oras , inghetata , etc. ^_^