celmaislabaN Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Buna! Ma numesc Vlad, am 21 de ani din Arad si nu am mai facut shopping de 4 luni :kar: n1 <- raul, anu asta o sa fiu major :) sunt un sef si`mi place sa sufar =) si da, fac sala .
MiTzA- Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mihai 17 ani ( in cateva luni 18 ) elev ( inca :( ). Imi place muzica, sunt dependent de cola, imi plac iesirile in aer liber , sa stau cat mai mult cu prietena, imi place fotbalul, imi plac zilele insorite, muzica buna, oamenii de treaba. Urasc oamenii falsi :D. Si cam atat :P
Memmorex Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Salut.Ma cheama Alex,mi se spune ZuZu(ti se pare ca am fata de lapte?)Am 15 ani si sunt la un liceu din Buzau.Sunt dependent de coca cola,muzica si pc.Nu imi place sa vorbesc fara rost(putin si bun).Imi place muzica electronica(intelegeti voi).Urasc manele si manelarii...Cel mai mare defect al meu:Ma plictisesc incredibil de repede.Ce as putea sa mai spun...Nu am mai platit factura orange de 4 luni.
Lucian Posted April 12, 2009 Posted April 12, 2009 sunt una dintre cele mai faine persoane pe care le-ati putea cunoaste./agree19, lucian ( huh ) siiiii imi place sa ma cert. mult. e perversiunea mea. asta si fapul ca sunt de parere ca o cearta mica te invata multe :Dsunt si o persoana care se simte mereu bine in pielea sa, indiferent de situatiea da, imi plac lautarii frateh. nu, nu ca asa zice puya, el s-a luat dupa mine -_-ps: cand o sa fiu mare, o sa ma fac politai
2dor Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Salut dragi linkmaniaci, Sunt Tudor ,19 ani , nascut la Ploiesti , stau mare parte a timpului la Baicoi (20km nord de Ploiesti) fac naveta cu o Dacie 1310 (5 viteze :D ) zilnic , sunt ruda cu San andreas Multyplayer dar imi plac si alte jocuri , fost betiv , fost gamer , burlac cu norma , fan Depeche Mode (da ,am fost la concert si voi merge la concert) prezint tendinte rele cu persoanele din jur si uneori misoginism radical Sa va mai zic ca invat in Ploiesti la Liceul de Arta (viitorul Carol da Villa dupa cum spunea directorul adjunct) sectia de arhitectura si tind spre meseria de arhitect. Imi plac cel mai mult oamenii cu probleme care se descurca singuri Imi plac animalele mai putin insectele , reptile ...astea fara blana Imi plac pitipoancele , categoria Teens , muzica data tare (muzica buna adica) si linistea :) Nu imi plac cersetorii si oamenii fara bun simt (si cum am spus mai sus toata natia femeilor uneori) Alte intrebari astept pe PM , daca nu va puteti servi cu linkurile din sigul meu. Powered by 2dor
Cori Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Welcome la cei care sunt noi.Corina,26 de ani,sunt din Satu Mare dar momentan sunt in Londra,sunt dependenta de CS dar in primul rand de tigari,urasc oamenii cu 2 fete(sau 1000 cate or avea),imi place ft. mult pizza,gratarul si o prajitura ce o au ei aici nu stiu cum se numeste ca nu m-am uitat niciodata dar e al naibii de buna, si m-am ingrasat 4 kg de cand sunt aici ca nu ma pot desparti de fastfood-uri. :D
DivinE Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Hello! Ma numesc Alex , am 22 de ani, locuiesc in Slatina . Imi place sa o ard golaneste & dubios :oLE: Ah' am uitat..smecherii N-ARE sentimente
ReneGade Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Heya ! Sunt Samy , 24 de ani din Timisoara (doresc sa ma mut in Valcea) . Toata lumea ma considere un idol , inclusiv fetele / femeile ! Funnyh guyH8 emowannabe (gen mitzaN) . Listening to trance .Beau doar becks lemon asa ca fanilor .. la treaba ! Infiintez o grupare de sinucigasi pentru atentate in marile tari din lume ALLAHU AKBHAR !cy@ !
TKK Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Salut ! Ma numesc Ionut am 17 ani si vin din orasu' lui Brancusi (Targu-Jiu). Place mult muzica Hip-Hop , R'n'B & House. Fregventez des cluburi de noapte Nu-mi place cola (in general bauturile cu "bule") prefer mai bine sucurile naturale :) Am 2 hobbyuri - Counter-Strike & Fotbal. Urasc sa fi se faca glume mai putin "amuzante" prefer liniste si pace in jurul meu. Ma intretine mama momentan La anu dau pentru carnet si sper sa-l iau. ;) Atat pentru inceput mai vorbim pe Linkmania Chat :D Ceau ;)
Guest [GG]Thade Posted May 2, 2009 Posted May 2, 2009 Oi !Ma numesc Laurentiu , mi se mai zice PRINTU TALENT sau aspirina . Sunt din Bacau . Hobbyurile mele sunt calatoriile , prezentarile de moda de pe Fashion TV (love that bouccini :D ) . Am 22 de ani , student la facultatea de info . In timpul liber practic web design si videouri pentru Pro-Tv Bacau !o zi buna ! :P
The DeaD HelL Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 hmm..bun venit tuturor intai >:D< si in al doilea rand..nu prea se mai inghesuie nimeni sa se prezinte? :-?
Guest dumi Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Uite unu` de varsta mea B) ..sper sa ne intelegem bine! ;) Unde lucreaza tata tau ?
DenY Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Unde lucreaza tata tau ? dumi, lasa-i pe " micutzi " in pace Dan, 18 momentan, oradea
Guest dumi Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 dumi, lasa-i pe " micutzi " in pace Dan, 18 momentan, oradea Nu am eu treaba cu el , numai cred ca il cunosc pe taicasau deaia am intrebat :D
Cyantifc Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Iulian , 17 ani din Iasi.Ascult muzica electronica , drum and bass , breakbeat , old skool si hardcore.Sunt un foarte bun cunoscator in acest domeniu.Momenant joc Team Fortress 2 ( dependent ) si SAMP , in curand si Garrys Mod.Byee
xIcarus Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Hey there, daca tot avem voluntari here I go: Sergiu. :-? Like: beer, absinthe, dunhill negru, ahem si mandre evident, black metal, lineage 2, dota, programare si webdesign, reverse engineering. Am practicat inot, handbal si baschet iar acum sunt in procesul de formare al burtii de bere :D Dislike: cocleti, pitipoance si fitele specifice. Ah da si wannabes. Did I miss something?
Guest GnE3 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Salut SunT Liviu Din Bucuresti.. Am 23 Ani. Sper Sa ne inteLegeM biN3 :>
Guest RoPowerRullzZ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nume : RaduVarsta : 23Localitate : Bucuresti (Jungla prafului de beton;x)Despre mine : Nascut pe 2.04.1986 intr-un mic orasel numit .. nu , nu merge asa .. nu e bine .. . Sunt genul de tip ce o arde aiurea zilnic si caruia ii place sa se distreze , sa-si traiasca viata , sa nu tina cont de reguli , cam asa ceva ! :rolleyes:
skullmadness Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Nume> BogdanLocatie> Bistrita,Romania,Europa,Pamant,Mai departe nu mai stiuVarsta> 12Ce`mi place> Statul in casa,Linkmania,BMX,ATV.Muzica > Ascult numai Guţa. kidding. pai Hip-Hăp, Răk ,Metăl .
Advers Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Salutare.Ma numesc Andy(sau Andrei :) ),am 12 ani,clasa a6-a si sunt din Timisoara,judetul Timis :cool2: .Imi place sa joc sa-mp(san andreas multiplayer) si cs,sa ascult muzica(ctc,carbon,guess who :wub: ,cedry2k,Sisu,Nane, etc. )si sa merg la scoala chiar daca n-am cine stie ce note... .Cam atat :-? . O seara buna. :tiphat:
nu ma cunosti Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Hai salut, sunt Daniel, dintr-un ghetou din Vaslui, imi place muzica rapp, sa beau..( mult de tot ).In mare parte sunt indiferent de ceea ce se intampla in jur.. adica, mai pe romaneste, ma doare-n p**a.# Numai bafta !
Mihai™ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 http://img521.imageshack.us/my.php?image=hahab.png :rofl1:Ma numesc Mihai şi sunt din Constanţa. Îmi place fotbalul în general şi îmi place să-mi trăiesc viaţa. Nu refuz niciodată o invitaţie în oraş sau pur şi simplu să ies afară. scurt şi la obiect.
-HoneyBfly- Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 ^ Mai pe scurt ...esti un betziv ) :D @Nice to meet you, all of you :P @@ sry era pt nu ma cunosti :)
Guest wanted4life Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Buna ^_^ . Ma cheama Dragos , am 12 ani si sunt din Focsani. Cateva despre mine --> imi place nestea , gogosile cu ciocolata, LinkinPark , broastele , fetele (dragute desigur :) ), basketul , iesirile cu prietenii , excursiile , nazbatiile , sa fiu original si sa vorbesc mult. Sunt genul de persoana care leaga prietenii foarte repede si care face pe oricine sa se simta bine ! :D
marius_truckerfan Posted June 7, 2009 Posted June 7, 2009 Ola! (Viva chips :> ) . Ma numesc Marius (se vede si in nick) , am 14 ani , clasa a 7a , sunt din Targu Mures :D . Imi place muzica house (si toate derivatele din ea) , putin rock , si cam atat . Nu imi place sa vorbesc mult , putin si bun . Defectul meu este plictiseala , fac ce fac si in 10 minute nu mai am chef de nimic . Kamikaze , Wanksta si ChoWdeR ma stiu spammer . Sper sa ne intelegem bine in continuare , chiar daca unii nu ma suporta :> . /over .