Jump to content
Guest CaSsyNeTzZu

Sa facem cunostinta

Recommended Posts

Guest CaSsyNeTzZu
Posted

Majoritatea aveti gusturi bune :beer: ...ma bucur

Posted

Adi , 18 ani .. Medgidia .. nu fac nimic ... mai mult dorm

pasiuni :-? condusul toata seara :)) ..

a si sa nu uit toti care CRED ca stiu cs .. la mine un pm sa incercam

Posted

Salut...sunt Radu din Vaslui, si sunt dependent de fumei :>

Am 22 de ani (23 acusi :bananadance2: ) , si fac parte din clasa muncitoare, clasa scolerilor si clasa afemeiatilor. Imi plac fetele care sunt inca la liceu, au bani si arunca cu ei in mine. (si am vorbit cat se poate de serios)

Posted

stim thade stim .

Salut . Ma rog parca asa se zice pe aici ori ceau ceau pentru ardeleni . Ma eu ce pot sa zic , doar ca in buletin scrie ca ma numesc Adrian , am 18 ani , sunt major deci aveti grija in trafic ca vin si va calc . Ce pot sa spun doar ca-mi place sa ascult muzica , nu fac mofturi insa evit manelele , rapp-ul si death metal :D Imi place sa enervez lumea si in special pe 'credinciosii' forumului . Si mai scrie ca-s cinefil pe fruntea mea .

deja ma simt enervat

Posted

Hello :)

Ma numesc Ioana,am 14 ani si sunt din Ludus [jud Mures].Imi place muzica rock si metal,sa ma distrez,sa ies in oras,si multe altele. Joc tenis de masa de aproape 5 ani,si handbal de 4 ani.

Posted

salut

Ma numesc Gabriel , 16 ani , Baia Mare [jud. Maramures] , imi place sa pap shaorma ;x , imi place muzica house,rap , practic football-ul de la varsta de 7 ani , si inca ma mentin in forma ^_- si am warn 90 % ( sunt modest ... nah )

Posted

Salutare,ma numesc Alecs,am 12 ani,locuiesc in Husi,judetul Vaslui,imi place fotbalul,basketul,sunt in clasa a 5a.. :) daca ziceti toti ce warn aveti sa zic si eu : 60% :D

Posted

Andrei , 15 ani , Piatra Neamt ....Imi place muzica rock & trance , basketul , fotbalul , lineage 2 ,sa ma iau de toti care posteaza aiurea pe linkmania , sa imi iau warn pentru flame :> etc

70% warn ... :(

Guest MrAndrey
Posted

Bogdan, Brasov, 19, I liek pie si am suspend pe Aldguth T_T

Poate facem cunostiinta :P

Salut ! sunt Andrei din brasov am 17 ani joc Samp si CS , ascult orice in afara de Rock ... sper sa ne intelegem bine :P

Posted

nume: adrian

ani: 19 (de puscarie) in cateva luni 20 (ce batran sunt...)

nu imi plac filmele astea de apar acum. prea previzibile

imi place pokerul

imi place cola

imi place magia

imi place fotbalul (dar sunt scarbit de asta de la noi...)

imi plac animalele

imi place hl (n-am egal in lume la jocul asta)

nu imi plac adminii care cred ca stiu ce e ala cs

nu imi plac moderatorii care sunt doar ca sa inchida topicuri si sa dea warn

nu fumez, nu beau sa nu mai stiu de mine, nu imi sparg venele

mi-e somn dar mai stau

etc...

Guest CaSsyNeTzZu
Posted

Salutare,ma numesc Alecs,am 12 ani,locuiesc in Husi,judetul Vaslui,imi place fotbalul,basketul,sunt in clasa a 5a.. :) daca ziceti toti ce warn aveti sa zic si eu : 60% :D

Uite unu` de varsta mea B) ..sper sa ne intelegem bine! ;)

Posted

hello :)

ma numesc David, am 14 ani, imi place sa ascult muzica ( no music no life ^_^ ) , imi place sa ies afara ( parkour / freerun ) si imi place sa fac oamenii sa rada ( imi place distractia :) )

Posted

Sa traiti, ma numesc Dragan, am 16 ani si sunt din Timisoara. Pasiunile mele: jucat baschet/fotbal, urmarit Eurosport toata ziua si metalele grele (nu foarte).

Posted

Ma numesc Cristian si am 24 de primaveri.

Imi place sportul,istoria si muzica veche care imi merge la suflet.

Unul dintre lucrurile care imi merg la suflet, iarasi, este fotografia. Am lucrat de altfel cativa ani buni in domeniul fotografic in felul acesta ramanand sensibil pe viata la scrierea cu lumina, adica la frumusetea statica a fotografiilor.

i believe in god

Posted

Ma numesc Cristian si am 24 de primaveri.

Imi place sportul,istoria si muzica veche care imi merge la suflet.

Unul dintre lucrurile care imi merg la suflet, iarasi, este fotografia. Am lucrat de altfel cativa ani buni in domeniul fotografic in felul acesta ramanand sensibil pe viata la scrierea cu lumina, adica la frumusetea statica a fotografiilor.

i believe in god

But God doesn't believe in you . :))) incantat

Posted

Hello :)

Numele meu e Irina, am 19 ani (20 peste ~ 2 luni :D ), imi place sa ascult tot ceea ce inseamna house, imi plac plimbarile in aer liber, sa ma distrez cu prietenii siiii sa`mi fac de cap :D :">

That's all :D

Posted

halloh,ma numesc Claudia,am 16 ani(in curand 17 :) ) imi place muzica(metale de preferabil),imi place sa citesc carti cu tema de razboi(deci imi cam place istoria :D ),sunt la sectiunea de grafica(la liceu),imi place sa rad foarte mult(dar sa fie intr-adevar ceva amuzant),imi place sa desenez evil clowns,cookies and skulls(laolalta)

iar partile mele negative(ca sa spunem asa):nu suport manelele,pitzipoancele,rozul( :)) ),pe cat de draguta si sociabila pot fi pe atat de a naibii se poate..imi cam place Germania..so..(deduceti :)) ) si nu cred in Dumnezeu :) (nici in Satana) :) si nu suport persoanele care nu-mi respecta punctul de vedere chiar de nu sunt de acord :) (o fi rau,dar e al meu)

cam lung..dar asta este :))

Posted

Ceau. Sunt Olga si sunt nostalgica. A trecut (hmmm...) cam un an de cand nu mai activez pe linkmania si cred ca vreau doar sa va salut.

In cazul in care vreau mai mult, e bine de stiut despre mine ca sunt una dintre cele mai faine persoane pe care le-ati putea cunoaste. Imi place sa rad, imi place sa scriu, imi place sa merg (da, am o placere nebuneasca de a ma plimba ore in sir deseori fara un anume tel), imi place sa ma indragostesc, imi place sa critic (si imi place sa fiu provocata cu critici la adresa mea), imi place sa cant sub dus, imi place sa beau vin rosu (dar urasc felul in care se coloreaza buzele si dintii imediat dupa), imi place sa fumez o tigara seara pe malul unei ape, imi place sa ma aud vorbind (am o voce foarte placuta, nu de alta), imi place sa o incurajez din tribune pe Poli Timisoara, imi place sa zbor cu avionul si imi place sa ma joc din cand in cand de-a persoana responsabila.

Hm, destul. Plec sa caut un topic cu dezbateri aprinse. Mi-a placut tipul ala cu frumusetea statica regasita in fotografii btw...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...