Jump to content
Nach3

Caiete sexy pentru elevii de clasa a II-a

Recommended Posts

Posted

aiurea ;)...cum sa fie atenti la ore daca se uita pe coperta caietului? :))

sa fim seriosi ... cati copii mai sunt acu atenti la ore ? :))

oricum nu e chiar 'obscen' :))

Posted

aiurea ;)...cum sa fie atenti la ore daca se uita pe coperta caietului? :))

fii serios...cine se uita la o coperta de caiet 6 ore pe zi + 5 zile pe saptamana :-j

Posted

E destul de naspa sa vezi copilu tau in clasa a 2-a cu caiete de genul .

Dar nu cred ca i-ar schimba intr-un fel pe copil cu un simplu caiet , atat timp cat sunt o gramada de pustoaice de clasa a II- , a III-a cu poze pe hi5 in sutien bla bla . :)

Posted

Chiar daca producatorii ar dorii sa informeze copii despre anumite lucruri , de exemplu educatia sexuala , sa nu o faca printr-o banalitate precum '' caiete sexy'' ci prin programe si activitati scolare , ce sa mai zic .. tara se duce din ce in ce mai jos , nu stiu cat e maxima de jos la noi , pt. ca chiar daca suntem o tara democrata , tot tampiti au ramas la conducere .PEACE :D

Posted

la fel a fost scandal si cu barbie - papusa perfecta...tampesc copii de mici si la fete le baga psihoze in cap, ca daca nu arata asa, nu-s fete normale...

nu-s bune. :naughty:

Guest HateLord
Posted

Ce oameni... si se mai mira lumea de ce sunt 80% din barbati violatori sau disperati dupa sex.

Guest IisusCelRau
Posted

Fenomenal, copii de clasa a doua au aflat ca femeile au si picioare si sani, banuiesc ca nu aflasera asta pana acum.

:|

Posted

Vreau si eu unu..doua..sapte..noua :)) . Cu hentai nu au :-\?

OnT: Le-au pus la astia de a 2-a ca astia mai cumpara caiete..Daca puneau la aia de 5-8/liceu ramaneau cu ele in stoc..desi exista si o prob. sa fie cumparata ca doar sunt cu gagici :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...