Jump to content
Guest equus

Kanye West, pus sub acuzatie

Recommended Posts

Guest equus

Starul rap american Kanye West a fost pus oficial sub acuzaţie pentru molestare, furt şi acte de vandalism, după ce, anul trecut, în septembrie, a distrus camera unui fotojurnalist, în timp ce se afla pe aeroportul din Los Angeles.

Cântăreţul riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat pentru toate cele trei capete de acuzare.

Biroul districtual al Procuraturii din Los Angeles a transferat cazul către Procuratura municipală din Los Angeles, care se ocupă de infracţiunile mai puţin grave.

Autorităţile americane l-au pus sub acuzaţie, totodată, pe Don Crawley, managerul lui West, pentru molestare şi comitere de acte de vandalism, acesta fiind implicat în acelaşi incident. El riscă o pedeapsă de până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat.

Sursa

Link to comment

Cred ca "fotojurnalist"ul este mai degraba un paparazzi mult prea insistent care si-a meritat soarta. In general din cate am vazut cam toate vedetele internationale se plang de comportamentu lor asa ca foarte probabil cel in cauza sa isi fi meritat soarta din plin :))

Pacat ca nu l-au batut mai serios daca tot s-au apucat..8-|

Link to comment
Guest equus

Actriţa americană Julia Roberts îi acuză pe paparazzi că au distrus strălucirea Hollywoodului de altădată, deoarece se implică prea mult în viaţa personală a celebrităţilor, informează femalefirst.co.uk.

deci, ce ziceai ? :beer:

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...