Jump to content
DemonuL_

Copii vanduti pe bucati

Recommended Posts

Guest HateLord
Posted

Hai ca asta este deja culmea. Cum sa faci asa ceva? Ii inteleg pe africani ca-si dau foc degeaba, dar noi cica suntem mai "civilati".

Posted

pentru ca anticonceptionalele si prezervativele sunt scumpe -_-

banuiesc ca ei vor sa faca o afacere profitabile din copii...nu ii costa nimic sa ii faca si apoi ii vand.

treaba e trista rau.

Posted

Hai ca asta este deja culmea. Cum sa faci asa ceva? Ii inteleg pe africani ca-si dau foc degeaba, dar noi cica suntem mai "civilati".

om fi noi mai civilizati decat africanii... dar suntem primitivi fata de multe alte tari... nu mai are ta'su bani de bautura si isi vinde copilu... :gun: :crazy:

Posted

Cum spunea cineva intr-un topic "ar trebui ca parintii sa dea un examen inainte de a face un copil" in Romania deaja se intrece masura auzi sa vinzi organele copiilor tai .. alti ii trimit la cersit si tot asa deci no comment ..

Posted

Cum spunea cineva intr-un topic "ar trebui ca parintii sa dea un examen inainte de a face un copil" in Romania deaja se intrece masura auzi sa vinzi organele copiilor tai .. alti ii trimit la cersit si tot asa deci no comment ..

Chiar e buna ideea cu "Examenu " :)

Posted

decizia mea cu privire la situatia asta ar fi :

1. copii lor sa fie luati pana la varsta de 18 ani in grija statului

2. "parintii" repectivi sa fie sterilizati sa nu mai poata sa repete asemenea fapta pana la sfarsitul vietii lor nemernice.

Posted

Banuiam ca se face chestia asta , este absolut incredibil cum parintii vand organele propriilor fii .

Nu se face chestia asta doar in Romania.

Posted

Banuiam ca se face chestia asta , este absolut incredibil cum parintii vand organele propriilor fii .

Nu se face chestia asta doar in Romania.

dar noi cum suntem descoperiti..iar se spune ca suntem oameni fara scrupule...

eu cand am fost mica am fost la trafic de copii :) dar..m-au salvat parintii si statul..

Posted

doamne ..asa am ajuns sa ne comportam..din cauza problemelor pe care le avem...

TRIST TRIST !! dar asta e..traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :|

Posted

doamne ..asa am ajuns sa ne comportam..din cauza problemelor pe care le avem...

TRIST TRIST !! dar asta e..traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul :|

Ca niste animale , dar nici alea nu fac asa:|

Posted

Ca niste animale , dar nici alea nu fac asa:|

animalele isi iubesc copii de 1000 de ori mai mult

oameni astea trb dusi la un psihiatru mai bine mori de foame decat sa faci asa ceva

Posted

animalele isi iubesc copii de 1000 de ori mai mult

oameni astea trb dusi la un psihiatru mai bine mori de foame decat sa faci asa ceva

ia gandeste-te daca nu erai om si erai un pui de leu , acum agauga-l si pe tactu care deobicei isi mananca puii in situatzii de criza ( foame indelungata ) :))

Guest kidsoutlet
Posted

Mai rau decat animalele...ele isi iubesc puiutzii si ii cresc si se sacrifica pt ei

Probabil oamenii astia aveau probleme psihice si ar trebui inchisi.

Posted

Mai rau decat animalele...ele isi iubesc puiutzii si ii cresc si se sacrifica pt ei

Probabil oamenii astia aveau probleme psihice si ar trebui inchisi.

Tu ai vazut de cand e facut topic-ul asta :| ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...