Jump to content
Narcisa

Fara DA sau NU :D

Recommended Posts

Posted

Cum sa nu.

O_O

----------------------------------------------------------------------------------------

Absolut deloc.

Se poate face ceva in legatura cu tiganii ?

Posted

De ce sa ma agit ...

Ce conteaza cel mai mult pt tine atunci cand cunosti o fata/ un baiat ?

ps; daca nu vreti sa se rapunda cu da/nu, puneti si voi intrebari care sa necesite un raspuns detaliat; "desigur", "sigur" ... tot in da sau nu se traduc ...

le; raspuns la deny - nu prea-mi plac biscuitii, deloc :)

nu ma masturbez deloc :)

crezi in Dumnezeu ... ?

In afara de faptul ca ma trezesc prea dimineata.. imi place ceia ce fac, si nu cred ca ma poate schimba cineva sau ceva. Nu stiu daca si cei din jur sunt de aceiasi parere.. dar oricum nu ma intereseaza :P

Iti place sa cunosti oameni si locuri noi ?

Pentru "nu ma cunosti" : iQ-ul tau iti corespunde cu varsta ?:\

on : eu personal ii detest. pe timpul lui Ceausescu se putea face ceva dar acum este in zadar .

Esti un mare cinefil?

Posted

sincer,sunt un cinefil "de weekend" as putea spune.cateodata cel mai potrivit lucru este sa ma uit la un film,dar cateodata un film poate fi o mare povara.

intrebare.

Credeti ca IQ-ul lui " Nu ma cunosti " trece de 100 ?

OFF

nu ma masturbez deloc :)

STOP LYING OR GTFO MY FORUM.

Posted

doar daca o pictez ^_^

Este adevarat ca esti subordonatul meu (aka slave) ??? (daca eviti sa spui da sau nu esti) :)) sa va vad

Posted

Tu te consideri mai desptept decat/k el? :) Ma indoiesc -_-

:(

As putea spune ca ma consider muuult mai destep. Pe baza post-ului de mai sus,ai fi putut sa iei o decizie mai buna,ma refer un raspuns mai bun decat asta .

-------------------------------------------------------------------------------

Cea mai trompetista. Tipic Blonda Oxigenata cu Buzite,Ass N Titties.

Ai chef acum de scoala ? ^_^

Posted

:(

As putea spune ca ma consider muuult mai destep. Pe baza post-ului de mai sus,ai fi putut sa iei o decizie mai buna,ma refer un raspuns mai bun decat asta .

-------------------------------------------------------------------------------

Off: Aha -_- n`am gasit un raspuns mai potrivit decat cel de mai sus postat. Ala mi s-a parut cel mai corect :)

@On: Aici imi omor plictiseala...deci raspunsul e negativ deocamdata :D

Iti place spam`ul? :>

Posted

sincer,sunt un cinefil "de weekend" as putea spune.cateodata cel mai potrivit lucru este sa ma uit la un film,dar cateodata un film poate fi o mare povara.

intrebare.

Credeti ca IQ-ul lui " Nu ma cunosti " trece de 100 ?

OFF

STOP LYING OR GTFO MY FORUM.

Calin ma cheama,15 ani,din iasi , imi place sa cant la chitara si sa practic orice aduce imbunatatiri corpului omenesc.

pustiu, doar asa pot sa-ti spun.. daca stau sa ma uit bine la tine, nu cred ca imi ajungi pana la genunchi. Mai usor cu impresiile, fiindca nu cred ca ne tragem din acelasi anturaj.

s-a intamplat o singura data

esti plin de tine?

doar cand alti sunt plini de rahat.

crezi ca thread-ul asta e de cacat?

@HipnotykBoy: fuck off.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...