Mad@lin_MG Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 am fost o data:))i-tzi place sa te dai cu curu de pamant?
Flake Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Cum sa nu.O_O----------------------------------------------------------------------------------------Absolut deloc.Se poate face ceva in legatura cu tiganii ?
HipnotykBoy Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 De ce sa ma agit ... Ce conteaza cel mai mult pt tine atunci cand cunosti o fata/ un baiat ?ps; daca nu vreti sa se rapunda cu da/nu, puneti si voi intrebari care sa necesite un raspuns detaliat; "desigur", "sigur" ... tot in da sau nu se traduc ...le; raspuns la deny - nu prea-mi plac biscuitii, deloc :)nu ma masturbez deloc :)crezi in Dumnezeu ... ?In afara de faptul ca ma trezesc prea dimineata.. imi place ceia ce fac, si nu cred ca ma poate schimba cineva sau ceva. Nu stiu daca si cei din jur sunt de aceiasi parere.. dar oricum nu ma intereseaza :PIti place sa cunosti oameni si locuri noi ?Pentru "nu ma cunosti" : iQ-ul tau iti corespunde cu varsta ?:\on : eu personal ii detest. pe timpul lui Ceausescu se putea face ceva dar acum este in zadar .Esti un mare cinefil?
Flake Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 sincer,sunt un cinefil "de weekend" as putea spune.cateodata cel mai potrivit lucru este sa ma uit la un film,dar cateodata un film poate fi o mare povara.intrebare.Credeti ca IQ-ul lui " Nu ma cunosti " trece de 100 ?OFF nu ma masturbez deloc :)STOP LYING OR GTFO MY FORUM.
-HoneyBfly- Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Tu te consideri mai desptept k el? :) Ma indoiesc -_-Viata ta e mai tot timpul "roz" ?
Stef Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 doar daca o pictez ^_^ Este adevarat ca esti subordonatul meu (aka slave) ??? (daca eviti sa spui da sau nu esti) sa va vad
make3 Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 sa am eu sef care inca n-a implinit 18 ani ? doar in visele tale copilu :)Oana Oprea e "trompetista?
Flake Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 Tu te consideri mai desptept decat/k el? :) Ma indoiesc -_-:(As putea spune ca ma consider muuult mai destep. Pe baza post-ului de mai sus,ai fi putut sa iei o decizie mai buna,ma refer un raspuns mai bun decat asta .-------------------------------------------------------------------------------Cea mai trompetista. Tipic Blonda Oxigenata cu Buzite,Ass N Titties.Ai chef acum de scoala ? ^_^
nky* Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 intrebarea este daca am avut vreodata chef... :D nu v-ati saturat de linkmania? :crazy:
-HoneyBfly- Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 :(As putea spune ca ma consider muuult mai destep. Pe baza post-ului de mai sus,ai fi putut sa iei o decizie mai buna,ma refer un raspuns mai bun decat asta .-------------------------------------------------------------------------------Off: Aha -_- n`am gasit un raspuns mai potrivit decat cel de mai sus postat. Ala mi s-a parut cel mai corect :)@On: Aici imi omor plictiseala...deci raspunsul e negativ deocamdata :DIti place spam`ul? :>
Narcisa Posted March 26, 2009 Author Posted March 26, 2009 Uneori, cand am cu cine :) Iti place melodia asta?
dear painter paint me Posted March 26, 2009 Posted March 26, 2009 detest tranceul :Pai auzit de 4chan?
Ioana Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 nu pot trai fara ciocolataiti place sa-ti bati joc de cineva?
-HoneyBfly- Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 nu pot trai fara ciocolataiti place sa-ti bati joc de cineva? Off: fara da sau nu ;)@On: Mi se pare o prostie sa imi placa asa cevaTi`a ranit cineva inima? :crybaby:
LeX LuTHoR Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 s-a intamplat o singura dataesti plin de tine?
nu ma cunosti Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 sincer,sunt un cinefil "de weekend" as putea spune.cateodata cel mai potrivit lucru este sa ma uit la un film,dar cateodata un film poate fi o mare povara.intrebare.Credeti ca IQ-ul lui " Nu ma cunosti " trece de 100 ?OFF STOP LYING OR GTFO MY FORUM.Calin ma cheama,15 ani,din iasi , imi place sa cant la chitara si sa practic orice aduce imbunatatiri corpului omenesc.pustiu, doar asa pot sa-ti spun.. daca stau sa ma uit bine la tine, nu cred ca imi ajungi pana la genunchi. Mai usor cu impresiile, fiindca nu cred ca ne tragem din acelasi anturaj.s-a intamplat o singura dataesti plin de tine?doar cand alti sunt plini de rahat.crezi ca thread-ul asta e de cacat?@HipnotykBoy: fuck off.