turbomaxim Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 diferenta dintre astia e ca mihai chiar a fost. si am sa te intreb ceva: tu de ce ai plecat in Canada? si cu asta am spus tot ce-am avut de spus.De ce am plecat?Intrebarea asta ma irita cel mia tare. Pentru ca in Romania nu o sa se rezolva lucrurile niciodata.Ce vrei sa fac?Sa fac cumva baby-sitting cu toti oligofrenii si retardatii? Sa stau sa-i invat cei 7 ani de acas'? Sa le explic cum sa nu fure? Sa le explic ce? Nu merge tati, avem o viata de trait. Toti cei care au facut ceva pentru Romania au sfirsit prin a fi omoriti de romani. E un popor blestemat
Stargate Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 si atunci dc esti gica-contra oricarei idei noi, de a restaura normalitatea in romania?am vazut ce au facut comunistii, am vazut ce au facut asa zis-ii democrati, dc sa nu incercam si monarhie? ce mai are poporul roman de pierdut?ca a pierdut deja si ultima farama de demnitate in fata europeii lasand ciorile sa isi faca de cap peste tot, asta nu se mai poate lua inapoi, dar se poate face ceva de acum incolo.Nu zic: da, frate ada-l pe mucea sa fie rege la bucuresti, dar o schimbare de mentalitate este mai mult decat necesara in zilele astea in care manelistii devin idolii tineretului si politicienii isi vad de vilele si hotelurile lor, nestingheriti de nici un control.Tiganii apar la televizor si sunt vedete de mare clasa - la asa o tara, e firesc ca toti cei cu minte intreaga sa fuga mancand pamantul, un ex coleg de liceu a plecat din tara cu sotia si cu fetita de 3 luni in brate si tot nu ii pare rau.La fel si eu: daca vin 1 data pe an in romania pt 1 weekend, deja mi se face rau de ce vad - are rost sa insir dezastrul de acasa aici pe forum? nu cred.turbo: daca tot ai fugit din tara, ce iti pasa cine va mai fi la putere? ha?te dai si tu acum vre-un diasporist patriot? vezi-ti de treaba :P
Komisaru Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 si atunci dc esti gica-contra oricarei idei noi, de a restaura normalitatea in romania?am vazut ce au facut comunistii, am vazut ce au facut asa zis-ii democrati, dc sa nu incercam si monarhie? ce mai are poporul roman de pierdut?ca a pierdut deja si ultima farama de demnitate in fata europeii lasand ciorile sa isi faca de cap peste tot, asta nu se mai poate lua inapoi, dar se poate face ceva de acum incolo.Nu zic: da, frate ada-l pe mucea sa fie rege la bucuresti, dar o schimbare de mentalitate este mai mult decat necesara in zilele astea in care manelistii devin idolii tineretului si politicienii isi vad de vilele si hotelurile lor, nestingheriti de nici un control.Tiganii apar la televizor si sunt vedete de mare clasa - la asa o tara, e firesc ca toti cei cu minte intreaga sa fuga mancand pamantul, un ex coleg de liceu a plecat din tara cu sotia si cu fetita de 3 luni in brate si tot nu ii pare rau.La fel si eu: daca vin 1 data pe an in romania pt 1 weekend, deja mi se face rau de ce vad - are rost sa insir dezastrul de acasa aici pe forum? nu cred.turbo: daca tot ai fugit din tara, ce iti pasa cine va mai fi la putere? ha?te dai si tu acum vre-un diasporist patriot? vezi-ti de treaba :PDe ce imi pasa?Pai imi pasa pentru ca am rude in Romania, poate vreau sa ma intorc in 5-10 nu se stie niciodata.
lixandra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nu zic: da, frate ada-l pe mucea sa fie rege la bucuresti, dar o schimbare de mentalitate este mai mult decat necesara in zilele astea in care manelistii devin idolii tineretului si politicienii isi vad de vilele si hotelurile lor, nestingheriti de nici un control.Tiganii apar la televizor si sunt vedete de mare clasa - la asa o tara, e firesc ca toti cei cu minte intreaga sa fuga mancand pamantul, un ex coleg de liceu a plecat din tara cu sotia si cu fetita de 3 luni in brate si tot nu ii pare rau.Monarhia nu ar insemna decat un strigat de genul: "Fratilor, sunteti liberi sa ardeti tara asta pe toate partile si in toate pozitiile.". Same stuff si cu tiganii, ca deh... doar suntem europeni acum. Si nu poti cumpara "abandonul" unui cetatean cu "abdicarea" unui rege. Avea varsta necesara pentru a constientiza ce se intampla si pentru a isi da seama de puterea care o are. Tvr-ul canta dupa cum dicteaza puterea? ... :rofl1: Cred ca e cea mai impartiala la acest capitol.
Stargate Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 tvr este o unealta a puterii: inainte de 89, programul era de 2 ore/zi din care 80% era dedicata 'tovarasului' si 'tovarasei'; dupa 89, a devenit independenta...asa brusc, nu? banii pe care ii accepta de la partide in campanii electorale pt a le difuza clipurile, sunt impartiale, nu? adica cel cae plateste mai bine, are mai mult timp la dispozitie = impartialitate, nu?hai sa fim seriosica regele mihai a facut 1 gresala (zic unii k voi) este de neiertat, OK fie si asa.K soldatii romani au fost luati prizonieri la rusi asta era ok? crezi ca nu i-a parut rau^? bunicul meu a fost prizonier la 50 km nord de moscova inca 4 ani dupa terminarea razboiului, de aici nu reiese nici cel mai mic abuz facut de rusi asupra romaniei, corect? daca ai tu o solutie mai buna cand ai tancurile rusesti in capitala tarii - de a elibera soldatii romani prizonieri pe nedrept, chiar te rog sa mi-o spui. Fireste, este foarte tardiv, dar chiar as vrea sa aud o parere de-a ta.Ca romania apoi a intors armele impotriva nemtilor, asta este o chestie minora, nu?Stii cand a inceput razboiul mondial? si cand anume a intrat romania in razboi? cine oare a reusit asa o performanta de a intarzia dementa si dezastrul unui razboi? tu sa imi spuistii ca au fost arse toate cartile de istorie tiparite pana la razboi? ca sa nu mai existe dovezi si informatii despre realitatea istorica petrecuta pana atunci? rusii/comunistii, au avut grija sa elimine foarte eficient orice amintire reala de pana atunci. Bunica mea era invatatoare pe vremea aceea si mi-a povestit. asa k...mai exista si alte surse de informare, nu doar ce iti canta tvr sau alte metode de informare controlate de actuala putere.Stii ce s.-ar intampla daca lumea s-ar satura brusc de regimul de tip prezidential instaurat de actualii guvernanti? si ar opta (prin absurd) spre o alta metoda de conducere a tarii? pa-pa banet si functii inalte, pa-pa avantaje nemeritate a majoritatii lipitorilor de la guvern si parlament. Nu ii vezi in fiecare zi la stiri cum dorm pe scaune in parlament si se ingrasa k porcii in ajun de Craciun?Stiai ce salarii modeste au cei din guvernul britanic? nici unul nu isi permite sa isi cumpere vile si hoteluri asa cum cumperi tu o pizza la sf de saptamana. Mai uita-te si prin curtile vecinilor sa vezi diferentele de trai si de mentalitate.Nu zic k regele Mihai a fost un perfect sau cel mai bun bla-bla, ci doar sa i se recunoasca meritele si greselile in adevarata lumina a faptelor. Ma irita enorm sa vad acuze nefondate din partea unor nestiutori.Nici nu sustin (asa cum am mai zis) ca ar trebui sa vina Mucea la conducerea tarii, ci doar sa devina un reprezentant al romaniei in fata altor case regale, sa vada restul lumii ca nu suntem o tara de aurolaci si tigani cu cortul, handicapati si batrani care se sting de foame la coltul strazii. Oare chiar NU vedeti diferenta? ati orbit de tot, oameni buni? Nu va mai pasa de cel de langa voi???
lixandra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Am spus lucrurile astea pentru ca stiu cum e romanul (stii si tu prea bine). Englezul are alta mentalitate... romanul e mai parsiv, chiar mai de temut decat tiganii pe care voi ii tot injurati in stanga si in dreapta. Mai degraba m-as feri de un roman decat de un tigan sau alta natie.
Guest Kamikaze Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Mai degraba m-as feri de un roman decat de un tigan sau alta natie.am zambit
lixandra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nu mai fa pe mironosita ca stii prea bine la ce ma refer :). Tiganul e doar o gargara obosita cand vine vorba de amenintari, "mafie" si lumea interlopa. Crezi ca tiganii de la noi ei sunt cei care fac legea? Stai linistit... tot un roman e cel care ii controleaza ;).
Guest Kamikaze Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 Nu mai fa pe mironosita ca stii prea bine la ce ma refer :). Tiganul e doar o gargara obosita cand vine vorba de amenintari, "mafie" si lumea interlopa. Crezi ca tiganii de la noi ei sunt cei care fac legea? Stai linistit... tot un roman e cel care ii controleaza ;).pfu, m-ai spart cu asta. de parca vine maine don corleone la tine si te ameninta cu pistolul la tampla. revino-ti. ai n mai multe sanse sa ti-o furi in bot de la un tigan decat de la al capone. punct.
LuckyShot Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Tvr-ul canta dupa cum dicteaza puterea? ... :rofl1: Cred ca e cea mai impartiala la acest capitol.da. si-mi pare bine ca ai spus asta pentru ca acum imi dau seama cu adevarat de nivelul tau de cunostinte
Ghost.Rider Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 mi se pare chiar hilar si eu sunt pregatit sa fiu regele Romaniei
The^DiamondZ Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 el o fi pregatit.. dar noi nu suntem pregatiti sa-l acceptam :Didem <_<
lixandra Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 da. si-mi pare bine ca ai spus asta pentru ca acum imi dau seama cu adevarat de nivelul tau de cunostinteAvand in vedere faptul ca le-am vazut cand incepuse dominarea "revolutiei portocalie" (daca tot bati apa-n piua ca "canta dupa putere"), buna strategie sa incurajezi comunismul... buna rau. Nu doar de acolo ci de la multe persoane care au trait in acea perioada. Spre deosebire de altii care din vorba au mai schimbat 2-3 fraze despre perioada respectiva, am discutat mai pe larg cu destule persoane, din diferite clase sociale si nu cred ca aveau de ce sa minta... si culmea, mai toti ziceau la fel. PS: " #-o " cand va vad... ca sa nu zic altceva.
ArthoN Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 Toti "mostenitorii" casei regale romane sunt bastarzi, din punct de vedere a legii salice, si anume singura lege care stabileste mostenirea tronului, stipulata si in ultima constitutie regala valida a romaniei, cea din 1923. Nu au fost conceputi din casatorii valide cu persoane cu titluri nobiliare de sange nobil. Din acest punct de vedere, singurul care mai poate fi rege este insusi Mihai I, fostul rege prost al Romaniei. "Printul" Radu de Hohenzollern-Veringen este de fapt Radu Duda, bou roman. Titlul nobiliar i-a fost conferit de casa Hohenzollern in urma casatoriei cu Principesa Margareta, care ca tot veni vorba, nu mai este principesa, tehnic, din pricina casatoriei cu un roman sau un om de rand, Constitutia din 1923 interzicand tocmai casatoria cu un roman, din pricina faptului ca ei erau o monarhie dinastica de ginte straina si nu-si puteau pata vita regala cu sange lipsit de vita nobiliara.Ceilalti pretendenti la casa regala il mai includ pe "printul" Paul, fiul lui Carol Mircea Lambrino (Hohenzollern in unele acte). Acest Carol Mircea este fiul bastard al lui Carol al II-lea cu Zizi Lambrino, casatorie pentru care cel care atunci era inca Print a renuntat la tron pentru a se putea casatori cu ea. Ca si-a anulat casatoria dupa si a venit in tara in 1940 pentru a inlocui locotenenta regala formata din Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, Patriarh si printre altele Printul Nicolae (cel adevarat, singurul just print pe nume Nicolae) care era fratele viitorului rege Carol al II-lea. Locotenenta regala era acolo pentru ca tot prin legea salica, fiul lui Carol al II-lea (cel mai in varsta fiu al lui Ferdinand) era succesorul de drept.Asadar si in concluzie, singurul care ar putea fi Rege al Romaniei, in cazul unei bruste schimbari idioate de directie este Mihai I, urmat de, surprinzator sau nu pentru voi, Seful Casei Regale de Hohenzollern, Frederick William. Si daca nu v-ati convins, dupa astia doi, ar urma Printul Karl Friedrich de Hohenzollern. Invatati istoria si nu mai ascultati de toti agaricii care cred ca domnesc peste ceva. Sunt zei intre furnici si normali intre noi.Regele Mihai este un criminal.A lasat o gramada de soldati romani prada rusilor in timp ce el era decorat.Acest tradator care sa aliat cu comunistii si l-a ucis pe ION ANTONESCU iar dupa aceea a fugit ca un animal lasandu-si tara de izbeliste.Aici Mihai a fost un dobitoc, a intors armele fara sa anunte in prealabil armata rusa, care a continuat sa ia prizonieri si dupa ce am intors armele. Dar nu ne-a lasat pe mana comunistilor. Legenda regala spune ca ar fi fost amenintat cu pistolul de Gheorghiu Dej sau de Lucretiu Patrascanu ca sa semnezi abdicarea. Depinde pe cine ascultati, pe Hrusciov sau pe Hoxha.
LuckyShot Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 @ lixandra, eu nu stiu cum poti sa afirmi ceva cand toata lumea stie ce s-a intamplat de fapt. doar asa din incapatanare? eu sa fiu in locul tau m-as interes intens in legatura cu subiectul, nu sa trambitez aiurea ca Regele Mihai a fost un tradator.
Guest IisusCelRau Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 tvr este o unealta a puterii: inainte de 89, programul era de 2 ore/zi din care 80% era dedicata 'tovarasului' si 'tovarasei'; dupa 89, a devenit independenta...asa brusc, nu? banii pe care ii accepta de la partide in campanii electorale pt a le difuza clipurile, sunt impartiale, nu? adica cel cae plateste mai bine, are mai mult timp la dispozitie = impartialitate, nu?hai sa fim seriosica regele mihai a facut 1 gresala (zic unii k voi) este de neiertat, OK fie si asa.K soldatii romani au fost luati prizonieri la rusi asta era ok? crezi ca nu i-a parut rau^? bunicul meu a fost prizonier la 50 km nord de moscova inca 4 ani dupa terminarea razboiului, de aici nu reiese nici cel mai mic abuz facut de rusi asupra romaniei, corect? daca ai tu o solutie mai buna cand ai tancurile rusesti in capitala tarii - de a elibera soldatii romani prizonieri pe nedrept, chiar te rog sa mi-o spui. Fireste, este foarte tardiv, dar chiar as vrea sa aud o parere de-a ta.Ca romania apoi a intors armele impotriva nemtilor, asta este o chestie minora, nu?Stii cand a inceput razboiul mondial? si cand anume a intrat romania in razboi? cine oare a reusit asa o performanta de a intarzia dementa si dezastrul unui razboi? tu sa imi spuistii ca au fost arse toate cartile de istorie tiparite pana la razboi? ca sa nu mai existe dovezi si informatii despre realitatea istorica petrecuta pana atunci? rusii/comunistii, au avut grija sa elimine foarte eficient orice amintire reala de pana atunci. Bunica mea era invatatoare pe vremea aceea si mi-a povestit. asa k...mai exista si alte surse de informare, nu doar ce iti canta tvr sau alte metode de informare controlate de actuala putere.Stii ce s.-ar intampla daca lumea s-ar satura brusc de regimul de tip prezidential instaurat de actualii guvernanti? si ar opta (prin absurd) spre o alta metoda de conducere a tarii? pa-pa banet si functii inalte, pa-pa avantaje nemeritate a majoritatii lipitorilor de la guvern si parlament. Nu ii vezi in fiecare zi la stiri cum dorm pe scaune in parlament si se ingrasa k porcii in ajun de Craciun?Stiai ce salarii modeste au cei din guvernul britanic? nici unul nu isi permite sa isi cumpere vile si hoteluri asa cum cumperi tu o pizza la sf de saptamana. Mai uita-te si prin curtile vecinilor sa vezi diferentele de trai si de mentalitate.Nu zic k regele Mihai a fost un perfect sau cel mai bun bla-bla, ci doar sa i se recunoasca meritele si greselile in adevarata lumina a faptelor. Ma irita enorm sa vad acuze nefondate din partea unor nestiutori.Nici nu sustin (asa cum am mai zis) ca ar trebui sa vina Mucea la conducerea tarii, ci doar sa devina un reprezentant al romaniei in fata altor case regale, sa vada restul lumii ca nu suntem o tara de aurolaci si tigani cu cortul, handicapati si batrani care se sting de foame la coltul strazii. Oare chiar NU vedeti diferenta? ati orbit de tot, oameni buni? Nu va mai pasa de cel de langa voi???Bai baiatule, baietas, baietandru care esti.Ai macar vreo micuta dovada a banilor aceia fabulosi pe care teoretic ii primeste TVR-ul la campanii? O dovada, catusi de micuta.Si da, hai sa fim seriosi, te zbati cu informatiile tale lipsite de substanta ca un testicul intr-o galeata, ma scuzi de exprimare. Pai ba, proslavesti monarhia cand nea' Mihai a facut o lovitura de stat fara sa-si anunte viitorii aliati? Ba, singurul lucru mai suprinzator ca asta e ca toata armata romana i s-a supus desi el era un neica nimeni, un diletant al razboiului, nu luptase cum n-ai luptat nici tu, nici eu si nici jumatate sau chiar tot forumul asta.O greseala a facut Mihai? Bai baiatule, baietas, baietandru, pune mana pe o carte de istorie, acea "mica" greseala a costat viata a 300.000 de tineri romani bai ignorantule care esti. stii cat inseamna trei sute de mii de oameni?Hai sa-ti dau o dimensiune reala, orasul Constanta are 304.000 locuitori, daca maine toti ar disparea, dar absolut toti ai spune ca e o greseala?Si bai asta, chiar nu a fost nici un abuz, tu daca te bati cu unul, parte-n parte si brusc se opreste si spune hai sa fim prieteni, l-ai lua de brat si te-ai duce cu el la o bere sau ai fi reticent? hai sa fim seriosi ma baiatule ca vad ca rescrii istoria dupa bunul plac. Si vad ca faci referire la faptul ca a facut-o ca sa-si salveze compatriotii, abdicarea adica. Pe fundul meu cel alb si neprihanit va scrie "Iubesc Ungaria" cand asta va fi adevarat.Uite pustiu, eu stiu cand a inceput al doilea razboi mondial, pe 1 septembrie 1939, si Romania a intrat in razboi in Noiembrie 1940 si stii cine a putut sa intarzie dementa acestui razboi? Carol al II-lea care era un cacat fricos de nu mai putea. Si stii cu ce pret a intarziat acest razboi mai ignorantule? cu parte din ardeal, basarabia si cadrilaterul. FOARTE DEMN!Stii ca am chiar o colectie de manuale mai vechi de al doilea razboi? ne-arse, in caz ca te intrebi.Bunica ta, spre deosebire de noi, banuiesc ca a facut parte din guvernul Petru Groza ca altfel nu-mi pot explica cum de stia ea asa de bine "realitatea istorica" pe care o proclami aici ca fiind "reala".Bai ignorantule care esti, ca imi vine sa-ti spun mai rau dar as vrea sa-ti mai raspund si cand o sa incerci sa ma discreditezi, tu chiar ai impresia ca bazaconiile astea cu totu' care-i controlat de putere si de guvernanti mai tin? BA! astea-s povesti de adormit copii ca sa-i indoctrinezi in aceeasi masura in care zici tu ca teoretic ne-ar indoctrina televiziunile comandate de putere.Tu se pare ca nu stii ce s-ar intampla daca n-ar mai fi republica semi-prezidentiala tara asta. Ar veni nea' Mihaitza, care nu-i tradator dar sa nu-mi spuneti ca a plecat cu ce avea pe el ca-mi vine greu sa cred ca avea pe el toata colectia de picturi a casei regale care mai apoi a donat-o iar statului roman, el si cu sleahta lui de pupincuristi ieftini, pe care buni, rai, cum sunt, ii iei, nu-i alegi, si daca are un copil retardat, ala o sa-ti fie tie rege. Lipitorile si idiotii din Parlament TU II VOTEZI idiotule care esti. Esti la fel de vinovat ca si ei.Ce ai vrea? Sa vina iar unu de teapa lui Carol al II-lea, un dictator idiot si afemeiat care sa isi dea parti de tara din frica ca si-ar pierde statutul de rege al furnicilor?Vrei sa-mi dai un model de rege adevarat, zi de Ferdinand ma baiete, ala e rege, barbat adevarat care si-a intregit tara pe care o domnea, care s-a dus la razboi impotriva propriului sau unchi pentru tara lui si pentru poporul pe care-l domnea.Da ba, asa-i, daca vine regele, o sa aiba toti salarii modeste ca-n Anglia. Stii ca de fapt in termeni de avere Casa Regala Britanica e cea mai bogata entitate din toata lumea?Cum pe tine te deranjeaza sa-l vezi pe Mihai I manjit de noroi asa-mi zgarie mie constiinta declaratiile tale prozelite spuse pe jumatate.Si de ce as avea eu nevoie de un cacacios mic sa arate tarii ca nu suntem o tara de tigani si de aurolaci?Daca tu ai impresia ca asta suntem, esti mai cacacios ca el, serios. Impresia tarii asta o dati voi toti idiotii care spuneti ca Romania e o tara de cacat, ca n-aveti ce sa faceti aici, care atacati Romania pe la toate colturile uitand ca tara asta v-a dat casa, masa si educatie. NECONDITIONAT!@LuckyShot: ironic, poate sa-si mosteneasca parintii si sotiile isi pot mosteni barbatii din cauza unei legi date de guvernul condus de Maresalul si Conducatorul Ion Antonescu.Cat despre teoria ca ar fi facut, ar fi dres, ar fi cusut si ar fi rezolvat, nu ar fi facut. Fiindca asa zic eu. Am aceeasi putere ca tine asupra lui "ar fi". Nu stii, nu vom stii.Ah, era sa uit, tot tie domnule Stargate : Daca nu esti la curent cu Constitutia Romaniei din 1991, revizuita in 2004, imi permit sa-ti citez : Romania este un stat de drept, democratic si social... Este chiar articolul 1, alineatul 3. Deasemenea instigarea la violenta impotriva autoritatilor sau instigarea la o miscare de masa menita sa schimbe aceasta forma de guvernamant constituie infractiune severa. Monarhia, dictatura si anarhia si miscarile sau persoanele care fac activism pentru ele ar trebui pedepsite. SEVER!Si vorbiti amandoi de cat de constrans a fost Regele p-atunci.Daca era Regele Romaniei si a tuturor Romanilor singurul lucru demn de facut pentru el atunci era sa moara. Sa se lase impuscat de oricine-i ameninta tronul si libertatea poporului pe care el il conducea.Asta putea sa faca.Terminati cu laba asta fenomenala ca monarhia dinastica ar fi fost ceva mai buna in tara asta.Nu a fost decat in cazul primilor doi regi ai romaniei care erau cu adevarat barbati demni de titulatura de Rege, ceilalti doi...un afemeiat si un idiot notoriu care patruzeci si ceva de ani de comunism n-a facut nimic, nu si-a folosit nici macar una din relatiile lui ca sa incerce sa faca ceva mai bun in tara asta.Pe asta-l vreti Rege? Duceti-va cu revolutia-n Africa.P.S. Postul lui Arthon este tot opera mea.P.P.S. Elvetia este o republica federala puisor, nu un regat. Are consiliu federal si chiar si cancelar. Si am pus special si republica ca sa intelegi ca NU are un monarh conducand.
Vengence Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 lasati mah ca asta daca ajunge in romania o sa o dea pe emo style ca sunt prea multe de vazut aici si o sa fie coplesit de peisaj, iar el o sa se ascunda in coltul lui sa ste pe intuneric...in plus ce stie el despre romania, vb amcar lb romana????
Stargate Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 blasfemitor cu nume de Isus...no comment si cu asta pun punct aiurelilor insirate de tine. Daca te baga cineva in seama vei fi premiat.Referirile facut e la mine, dezvaluie foarte eficient cat de intelept si bine-crescut esti. Stai departe de posturile mele si eu voi face la fel, ca sa nu imi vina sa vomit dimineata la micul dejun - multumit?Chiar sunt fericit ca ai avut ocazia sa-i cunosti personal pe toti regii si printii k sa iti permiti sa faci o caracterizare a lor.
Guest IisusCelRau Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 blasfemitor cu nume de Isus...no comment si cu asta pun punct aiurelilor insirate de tine. Daca te baga cineva in seama vei fi premiat.Referirile facut e la mine, dezvaluie foarte eficient cat de intelept si bine-crescut esti. Stai departe de posturile mele si eu voi face la fel, ca sa nu imi vina sa vomit dimineata la micul dejun - multumit?Chiar sunt fericit ca ai avut ocazia sa-i cunosti personal pe toti regii si printii k sa iti permiti sa faci o caracterizare a lor.In calitatea mea de Istoric, generatia a 3-a, imi permit sa-ti mentionez ceva.Si-anume ca Iisus se scrie cu doi I, asa e grafia la ortodocsi, ca tu probabil nu esti ortodox si esti pocait de-a nu stiu cata zi, e normal, vine pe fondul bazaconiilor pe care le debitezi.Deasemenea pot nota cat de minunat de idiot esti dovedind ca tot ce-am spus e adevarat prin atacul la persoana si nu la idee?Sa ai o zi buna Stargate si altadata sa raspunzi, daca ai cu ce.Pe final te-as ruga sa mai citesti odata postul si sa-mi spui tu mie... cam ce e gresit acolo... ca am vorbit numai din fapte, nu din vorbe, nu ar fi facut unu' si altu', ce AU FACUT.
Stargate Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 istoric de generatia a 3-a? adik cati ani matale?Stiu k s-a votat k Isus depdata se scrie cu 2 de IINu te intereseaza pe matale catusi de putin de ce religie sunt eu, dar sa iti iei un nume care e blasfemitor, nu mi se pare amuzant.Multumesc de caracterizarea de idiot, daca atat stii, atata spui, d'aia nu mai ploua.O sa raspund mereu cand o sa vreau si o sa simt nevoia si nu voi tine cont de recomandarea nimanui :PDaca tu spui totul din fapte, presupun ca ai fost de fata la toate acele evenimente si atunci imi scot respectuos palaria in fata matale. Sa fii fericit sa mai traiesti inca 100 ani plini de evenimente istorice, la care sa fii prezent si sa iti formezi pareri la fel de intransigente despre toata lumea.Acum ca am vazut parerea majoritatii, am zis ce am avut de zis, pa si pusi, iti las tie loc sa convingi restul lumii de adevarata fata a fiecarui nobil roman din istorie si pe restul lipitorilor de azi din guvern sa ii slavesti asa cum vrei. ;)
andy31 Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 chiar asa , cel mai corect e sa fiu eu regele si gata..
Stargate Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 pai daca tiganii au si rege si imparat, romania de ce sa fie mai prejos? pardon: mai ESTE si printi cu gura de aur :D
Guest IisusCelRau Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 istoric de generatia a 3-a? adik cati ani matale?Stiu k s-a votat k Isus depdata se scrie cu 2 de IINu te intereseaza pe matale catusi de putin de ce religie sunt eu, dar sa iti iei un nume care e blasfemitor, nu mi se pare amuzant.Multumesc de caracterizarea de idiot, daca atat stii, atata spui, d'aia nu mai ploua.O sa raspund mereu cand o sa vreau si o sa simt nevoia si nu voi tine cont de recomandarea nimanui :PDaca tu spui totul din fapte, presupun ca ai fost de fata la toate acele evenimente si atunci imi scot respectuos palaria in fata matale. Sa fii fericit sa mai traiesti inca 100 ani plini de evenimente istorice, la care sa fii prezent si sa iti formezi pareri la fel de intransigente despre toata lumea.Acum ca am vazut parerea majoritatii, am zis ce am avut de zis, pa si pusi, iti las tie loc sa convingi restul lumii de adevarata fata a fiecarui nobil roman din istorie si pe restul lipitorilor de azi din guvern sa ii slavesti asa cum vrei. ;)Adica sunt a 3-a generatie de istoric. Adica amandoi parintii si amandoi bunicii (tatii parintilor mei) au fost tot istorici.Da, esti idiot, mai adaug o dimensiune la asta ca-mi ceri mie sa-ti demonstrez cand tu nici macar nu te-ai sinchisit sa verifici ceea ce spui. Nici macar nu stii ce forma de guvernamant are Elvetia baietandrule.Sa nu tii cont de recomandarea nimanui, banuiesc ca asa ai ajuns si-n Italia, prostul unui italian, probabil in mare parte sclavul lui.Zi ma, cum e cu corectitudinea casei regale romane?Stii cum a ajuns "Principele" Radu Duda colonel al armatei romane?A trecut de la Locotenent la Colonel in patru anisori in conditiile in care de regula un ofiter activ al Armatei Romane primeste un grad odata la 4 ani, 3 ani in caz de eroism militar demonstrat in campul de batalie. Intre cele doua grade sunt alte patru grade, incluzand cel de colonel. Asta inseamna ca i-ar fi trebuit 16 ani. Ia zi, cum e cu corectitudinea?Tu remarci cine vrea sa fie Regele Romaniei? Stii ce-i aia lege salica?Nici nu stii cu ce se mananca monarhia, ce au facut si-mi ceri mie sa-ti demonstrez. Dragule, eu aici nu sunt sa te invat pe tine ce au facut si n-au facut, doar sa te opresc din mancat cacat cu gura plina.Pune mana pe o carte, informeaza-te. Afla ca Carol al II-lea ne-a dat tara din frica, ca noi eram pe cale de a fi impartiti intre nemti si rusi conform tratatului ribbentrop-molotov. Stii cine a oprit asta si ne-a mai dat o speranta?Regele Mihai! intr-un fel da, fiindca era minor si s-au putut folosi de el, deci da, a ajutat si el dar adevaratul Conducator era Maresalul Ion Antonescu.Nu mai vraji populatia cu ce ar face monarhia. Iti spun ce n-a facut. N-a ridicat industria tarii, n-a adus pacea, n-a adus nimic ultimul nostru rege. A plecat cu colectii nepretuite de arta pe care mai apoi le-a vandut (vezi ca e un articol in Cotidianul, si vezi ca Cotidianul e la trustu' lu catavencu care-i anti-putere asa ca pupa-ma), a plecat ca un fricos in loc sa stea sa-si apere poporul cum Antonescu a facut-o, cum Ferdinand a facut-o, cum Carol I a facut-o. Mihai si cu ta-su au fost doi fricosi, doua note de subsol din cartile de istorie.Nu monarhia salveaza Romania. Poate menarhia.Deasemenea postul tau total offtopic ma scarbeste, prapaditule in ale istoriei ce esti, ai dat de unu' care-ti vorbeste serios si ai inceput sa razi nervos. Hai sictir.
Stargate Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 la cat de vulgar poti sa fii, sper sa iti iei un suspend si sa dispari din zona linkmania cat mai rapid :D
Guest IisusCelRau Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 la cat de vulgar poti sa fii, sper sa iti iei un suspend si sa dispari din zona linkmania cat mai rapid :DProbabil ca o sa-l iau.Dar stii ca asta e un comentariu offtopic din partea ta?Si ca in acest moment tot ce ai zis e nul fiindca nu ai cum sa-mi combati nici macar unul din argumente, te legi de vulgaritate de parca ar conta faptul ca te-am facut cretin pe langa ca ti-am distrus toate abjectiile ieftine despre monarhie.Hai, zi ceva pe subiect.Zi ca vad ca te preocupa forma mesajului si nu mesajul in sine.Penibilule.