Miri Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Un atacator sinucigas s-a aruncat in aer in autobuzul plin cu oameni. Kusadasi este una dintre destinatiile de vacanta preferate si de catre romani. Este cel de-al doilea incident de acest gen inregistrat in Turcia in numai o saptamana.Sursa: Radio Delta rfi
DaemoN Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 vai ce naspa si eu vara asta merg in Turcia in Antalia
BULETE Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Nu va trece prea mult timp si cred ca vor incepe si la noi. Nu avem destule pe cap cu inundatiile si cu integrarea in UE ne mai trebuie si atentate. I HOPE NOT
nwradu Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 La ora 19 la stiri am inteles ca ar fi 5 morti, si maxim 20 de raniti sau asa... Nu stiu daca numarul mortilor include si pe sinucigas. Bine ca nu sunt romani printre decedati sau raniti, dar cu siguranta e un semn rau asta... Anul trecut au fost acele atentate in Turcia, in Istambul parca la consulatul britanic si la HSBC parca... dar statiunile turistice erau considerate zone foarte bune. Acum, trebuie stat cu ochii in patru peste tot... ma rog, nu e ca ai putea sa-l vezi pe ala ca are bomba in ghiozdan si sa te feresti de el, pana la urma e si de noroc chestia.
Overlord ' 44 Posted July 16, 2005 Posted July 16, 2005 Steateam si ma gandeam....cum am devenit si noi acum o posibila tinta....ce usor ar fi sa puna niste bombe ia mijocu bucurestiului la Romana...in metrou ! securitatea e slaba rau...damn si io exact pe acolo merg la scoala!
LuCiFeR Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 Am vrut in NATO si UE....aaaaa si mai suplimentam ajutorul in Irak..bravoooooo...... ...... stati linistiti ca vin si la noi teroristii ...vai de capu nostru....sper sa nu dar ma indoiesc