Domino628 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Institutia de invatamant a fost evacuata, potrivit Deutsche Welle.Va reamintim ca opt elevi si doi adulti au fost ucisi miercuri dimineata intr-un incident armat la un colegiu din apropiere de Stuttgart, in sud-vestul Germaniei, potrivit presei locale.Anterior, televiziunile germane informasera ca cel putin doi elevi au fost ucisi, iar mai multe persoane au fost ranite.Politia a confirmat pentru AFP ca un incident armat a avut loc in orasul Winnenden, fara a preciza numarul victimelor.Potrivit televiziunilor, presupusul autor al atacului armat purta un costum de camuflaj negru.Sursa (aveti si video aici)ps:se pare ca nu noi suntem cei mai "rai si violenti din Europa" #-o
Guest HateLord Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Asta merita sa fie condamnat la moarte, nu parnaie.
Guest stefteo21 Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cum poti sa-l pedepsesti pe omul asta? Inchisoarea pe viata nu e destul, iar condamnarea la moarte e prea usoara. :(
[IlluSioN] Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Cum poti sa-l pedepsesti pe omul asta? Inchisoarea pe viata nu e destul, iar condamnarea la moarte e prea usoara. :(ii tai **** apoi mainile,picioarele si'l lasi pe strada .. sa vedem .. sufera ?i'mi pare rau de elevi si profesori :(
Velasquez Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 Sa-i aiba domnul in paza , ca au fost in calea unui nemernic fara scrupule , care ar merita 1000 de ani de sclavie si tortura :) , sper sa-si gaseasca ucigasul ''linistea'' in Iad. Pacat de acele sufletele ....
ChoWdeR Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 pacat ... rest in peace copiilor si profesorilor morti.de ucigas ... cum a zis si illusion ...
NoComment Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 se jucau si ei counterdefapt era unu` singur ... Lumea e din ce in ce mai rea ...
Cyantifc Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 defapt sunt 16 morti si atacatorul s-a sinucisrip
lixandra Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Se pare ca in statele unde exista o libertate mai mare se produc cele mai mari atrocitati :).
Lancelot Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 1 sunt 2 topicuri pe aceeasi tema :)2 ...se pare ca invata ceva si europeeni de la americani :) lucrurile bune se invata rapid.3 Nu e vorba de o societate mai libertina sau nu..eu cred ca in fiecare lume exista dezaxati..depinde insa felul in care se manifesta ei :) si ce acces au la arme/munitii
lixandra Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Greseala mea, nu m-am exprimat mai bine. La libertatea tinerilor m-am referit, atat din partea parintilor cat si a societatii. Accesul la arme cred ca este mai ridicat la noi, insa mai avem parinti "comunisti" (majoritatea) care mai tin in frau, cat de cat .
cossy90 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Am vazut si eu la stiri aseara .. pacat.Dumnezeu sa`i ierte !
The^Iceman Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 pana la urma cati morti au fost? 10,16 sau 17 ? oricum...mai rar ca la nemti ^_^
andy31 Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 1 sunt 2 topicuri pe aceeasi tema :)2 ...se pare ca invata ceva si europeeni de la americani :) lucrurile bune se invata rapid.3 Nu e vorba de o societate mai libertina sau nu..eu cred ca in fiecare lume exista dezaxati..depinde insa felul in care se manifesta ei :) si ce acces au la arme/munitiio da.. parca era si unu din asta in ro dar l`au prins , si`a facut scrisoare de adio in care zicea ca o sa omoare sa vada cum e , o sa jefuiasca si apoi o sa se sinucida si o sa ia multi cu el ..