Ucluj Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 Se zice ca atunci cand ajuti pe cineva , esti uitat(asa ca fac aceasta dedicatie tuturor celor care erau candva niste MILOGI , si acuma se cred "shafi" , cu un mic sfat : GTFO -->> Cine o sa se simta cu musca pe caciula , sa nu va fie cu amaraciune dedicatia , dar pentru mine , sunteti ceva mai jos de un flegm.(nu e injuriu , nu e in DEX) :)) Si inca una pentru aceia dintre voi care stiti ce inseamna sa ai valoare(aici nu ma reefr deloc la bani , fie ei din RL sau In-GAME) , adica pentru : sNs(un nab care candva nu ma suporta , da o vazut ca nu are cu cine , si o zis ca nu-si mai bate capu :)) , JunyorU( un cumnat de nota 10), Mrrn(great kid),Caddy(Bo$$ , dar corectitudinea e ceva firesc la el),Matic(good-bye , great kid) , DejaVu(the original , laso mai incet cu beutura) , Torredo(ca tine , niciunu , te iubesc :X) , Anaxor(multumesc) , sRs(cam cicalitor , dar mersi de ajutor) , mYm(go get help , ne sparg astia :))). Sincer , astia imi sunt cei mai dragi , insa vreau sa ii salut cu aceasta dedicatie si pe cei din PD , pe toti , fiindca sunt niste colegi foarte fair-play si le multumesc pt. asta. ------>>> FARA NUMAR!!! http://www.youtube.com/watch?v=BGxAlZv3GW8...feature=related Adica , pentru toti baietii cu caracter! Quote
Ucluj Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Alexinho Rohan Axxell Ucluj Dianne pitik S-a primit. Misto piessa , se potriveste job`ului in game :)). Si inca o dedicatie pentru cei care stiu ce inseamna sa te distrezi , sa iti traiesti viata! Quote
DaddyYankee Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Lea Pentru Andu, MrrN, lego_kid si restul care mi-au dat dedicatii :D Quote