Andreea Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Pentru Andu :kiss: Pentru Crosshair :kiss: :wub: Quote
pitikoo Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 :wub: Te iubesc pitik :hug:m-ai strigat ? :rofl2: Quote
Edy Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Pentru pitik :)) e fan Aici se pun melodii,nu desene :)) ps. here 4 Quote
Dima Dan Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 As dori sa dedic aceasta pesa de pesa si rog sa fie ascultata pentru FORT SEFUL DIN PIPERA trebuie sa faceti urmatoarele lucruri:1 sa ascultati melodia2 sa cititi semnatura mea3 sa tineti minte ca fort face bani din orice4 sa realizati ca fort este seful absolut si suprem http://www.youtube.com/watch?v=r0geMIUUekU Quote
Menum35 Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Dedicatie speciala doar si nu numai in exlusivitate pentru tovarasul meu :)) Quote
Guest TRANCE. Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 sns aia a fost la vrajala nu? daca nu citeste aici: tu stii cine ia dat bani lu fort ca sa fie el unikat pe server? inainte cerea la toti si acum s-a ajuns mare bo$$ si cand ii cere careva "nam, am dat charity". sa vezi ce om e cu adevarat :-j. fort doar ca are level 50 nu inseamna ca e "sefu suprem", e doar un copil amarat care vrea sa fie el unikat peste tot si a lasat pc'urile alea deschide zi si noapte ca in rest rar il vezi in joc :-j. asa oricine putea sa faca level 50.PS: nu face bani din orice , facea bani de la prietenii care ia tradat in ultima vreme :-j.spun asta din surse sigure. Quote
Dima Dan Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 @ brb ,fort este prietenul meu si da ala e un pamflet nu ma intereseaza ce a facut el e doar un jocpentru galati cel mai tare lider din pipera si din centruuuuuuuuu COCOhttp://www.youtube.com/watch?v=PioqUcBYArM Quote
Andu Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 (edited) sns aia a fost la vrajala nu? daca nu citeste aici: tu stii cine ia dat bani lu fort ca sa fie el unikat pe server? inainte cerea la toti si acum s-a ajuns mare bo$$ si cand ii cere careva "nam, am dat charity". sa vezi ce om e cu adevarat :-j. fort doar ca are level 50 nu inseamna ca e "sefu suprem", e doar un copil amarat care vrea sa fie el unikat peste tot si a lasat pc'urile alea deschide zi si noapte ca in rest rar il vezi in joc :-j. asa oricine putea sa faca level 50.PS: nu face bani din orice , facea bani de la prietenii care ia tradat in ultima vreme :-j.spun asta din surse sigure.Asa ceva nu se discuta aici, aveti pm/mess . Tineti parerile pt tine sau impartaseste-le cu cine trebuie.#pt sNs serifu cu dedicatie speciala direct de la sursa!!! Edited March 24, 2010 by MrAndu Quote
Weed Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 pentru Mihai_Alexandru ;;) OFF : Daca nu era Crystynel multi dintre voi care va credeti 'barosani' numai erati acum. Quote
DizzzY Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 ' date='Mar 24 2010, 10:53' post='4905778'] =)) tare coco n-am ce zice. Ete si pentru tine una :-* Quote
AndrewDica Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 De la mine RaulxXx pentru kidzeen,sNs,Caddy,Iceman,Sunrize,anaxor,Morojunior,Anoby Quote