Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Bgd :-*!

Ce 'ador' eu melodiile astea... :fool:

Pentru toate fetele de pe server (şi pentru aurica, te primim în clubul nostru :rofl2: ).

Nu cred ca ti-a cerut nimeni o parere despre melodiile pe care le pun eu aici si nu cred ca te-ar interesa pe tine atat timp cat dedicatia nu ti-a fost acordata. Atat timp cat eu nu ti-am comentat rahaturile tale de melodii nici tu nu comenta rahaturile ( valorile ) mele de melodii, te rog frumos.

Pentru Angel, ca tot ziceai mai sus ca adori melodiile astea.

Cred că nu ţi-am permis să îmi vorbeşti la pertu. :)

#Văd că nu mai ţineţi la glume, nu e problemă, nu mai facem glume. Mulţumesc pentru dedicaţie, dar nu este genul meu, nu îmi place nici parizerul nici salamul. :tongue:

Pentru toţi.

Varianta instrumentală.

Varianta originală.

:-*

Edited by Angel
  • Upvote 2
Posted

Bgd :-*!

Ce 'ador' eu melodiile astea... :fool:

Pentru toate fetele de pe server (şi pentru aurica, te primim în clubul nostru :rofl2: ).

Nu cred ca ti-a cerut nimeni o parere despre melodiile pe care le pun eu aici si nu cred ca te-ar interesa pe tine atat timp cat dedicatia nu ti-a fost acordata. Atat timp cat eu nu ti-am comentat rahaturile tale de melodii nici tu nu comenta rahaturile ( valorile ) mele de melodii, te rog frumos.

Pentru Angel, ca tot ziceai mai sus ca adori melodiile astea.

Cred că nu ţi-am permis să îmi vorbeşti la pertu. :)

#Văd că nu mai ţineţi la glume, nu e problemă, nu mai facem glume. Mulţumesc pentru dedicaţie, dar nu este genul meu, nu îmi place nici parizerul nici salamul. :tongue:

Pentru toţi.

Varianta instrumentală.

Varianta originală.

:-*

Ok, am sa iti vorbesc cu mata / matale. Dupa cum ai zis si tu ca nu imi permiti sa iti vorbesc la pertu, nici eu nu-ti permit sa faci glume cu mine.

Pentru toata lumea.

http://www.youtube.com/watch?v=5mIyTsaKBlg

• Upvote 3
Posted (edited)

Pentru toata lumea, dar in special pentru Aurica18cm, LoLz0r, Dexter(cel mai slab player la deagle de pe tot serverul), Turok(zis si Cheliuta)

Edited by SenSei.
  • Upvote 2