Danutza_26 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: Redemption 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): MurDoc 3. Cel mai fair-play jucator: bunnyx 4. Cea mai mare dezamagire: cRs 5. Cea mai spectaculoasa revenire:MurDoc 6. Cel mai mare spammer: loyd 7. Cel mai activ jucator: bunny 8. Cea mai unita guilda:Honey 9. Cea mai dezastruoasa guilda: EvilS;10. Cel mai popular cuplu: Zuma^MG & lorykiss 11. Cel mai bogat jucator (rare): =PIX= 12. Cel mai suspendat jucator: Nebunu 13. Cel mai vanat jucator:Sadi14. Cel mai popular user pe forum: Alex86;15. Cel mai afk-ist: Viky 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate):Esc@pe 17. Cel mai mare vanator: xMarius 18. Cel mai iubit GM de guilda: Tzunami 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): TITANIC-SM;20. Cel mai fidel player (unei guilde): tzunami mai erau cativa jucatori care meritau sa intre in una din aceste categorii :)
Guest Kamikaze Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 mai erau cativa jucatori care meritau sa intre in una din aceste categorii :)da, cristy :lol:
Lancelot Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Margelatul removed din lista. din motive mai mult decat obiective..go on cu votul
Guest Kamikaze Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Margelatul removed din lista. din motive mai mult decat obiective..go on cu votulmacar oful asta mi-a fost pus la punct, danke lance :lol:
uLise Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ma si inca ceva... degeaba il votati pe Lance , nu va da admin :lol:
Guest smiley_real92 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Margelatul removed din lista. din motive mai mult decat obiective..go on cu votul si cum mai dau eu edit acum? Ma si inca ceva... degeaba il votati pe Lance , nu va da admin :lol: Nici nu poate,si daca tu ai luat inseamna ca alte pers nu mi pot primi sau cum? wrong... edited:am crezut ca postez dincolo,am vazut 2-3 reply inaintea mea fara vot..sry.
acelasi_bandit Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: Lancelot 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): _bunny_ 3. Cel mai fair-play jucator: picola 4. Cea mai mare dezamagire: cRs5. Cea mai spectaculoasa revenire: bunny 6. Cel mai mare spammer: Lucian 7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi 8. Cea mai unita guilda: STAPINU9. Cea mai dezastruoasa guilda: EvilS;10. Cel mai popular cuplu: Zuma^MG & lorykiss 11. Cel mai bogat jucator (rare): cenzurat12. Cel mai suspendat jucator: sika;13. Cel mai vanat jucator: Sadi 14. Cel mai popular user pe forum: Lancelot 15. Cel mai afk-ist: Fabietta16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Strike 17. Cel mai mare vanator: tzonea 18. Cel mai iubit GM de guilda: mecanicosu 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): sadi 20. Cel mai fidel player (unei guilde): oickAcesta este votul meu.Salutari all# cu parere de rau dink3 nu are probleme de gramatica...sau exprimare :tiphat: ...altele are dar asta nu ;)
lixandra Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Deja prea multe reply-uri fara voturi. Aici se fac voturi doar pe baza celor nominalizati. La topicul cu discutii se fac alte nominalizari, discutii etc. Cred ca scrie destul de clar.PS: Margelatul nu a fost bagat pentru ca a renuntat din motivul respectiv ci pentru activitate si ce a facut pe server in a 3-a baza de date.
FloYdz0r Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: Alex86 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): MurDoc 3. Cel mai fair-play jucator: Redemption4. Cea mai mare dezamagire: RaSSe 5. Cea mai spectaculoasa revenire: MurDoc 6. Cel mai mare spammer: Lucian 7. Cel mai activ jucator: BUFFarwen 8. Cea mai unita guilda: STAPINU 9. Cea mai dezastruoasa guilda: EvilS;10. Cel mai popular cuplu: Deza & BUFFarwen 11. Cel mai bogat jucator (rare): cenzurat 12. Cel mai suspendat jucator: sika;13. Cel mai vanat jucator: tzonea 14. Cel mai popular user pe forum: bunny 15. Cel mai afk-ist: Fabietta 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Esc@pe 17. Cel mai mare vanator: tzonea 18. Cel mai iubit GM de guilda: Lucian 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): winner20. Cel mai fidel player (unei guilde): SHARK_BITEPentru categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist", nominalizatii sunt: aici veti spune voi. Ce useri credeti ca au fost si sunt fideli linkmaniei si merita respectul cuvenit (all time). Taci!, Lucian, sika, OELFA
Doomz Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: Alex86 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): 4. Cea mai mare dezamagire: 5. Cea mai spectaculoasa revenire: 6. Cel mai mare spammer: 7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi 8. Cea mai unita guilda: PFF; 9. Cea mai dezastruoasa guilda: BAD^BOYS 10. Cel mai popular cuplu: Zuma^MG & lorykiss 11. Cel mai bogat jucator (rare): 12. Cel mai suspendat jucator: sika , normal 13. Cel mai vanat jucator: 14. Cel mai popular user pe forum: 15. Cel mai afk-ist: 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): 17. Cel mai mare vanator: 18. Cel mai iubit GM de guilda: 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): 20. Cel mai fidel player (unei guilde): oick,SHARK_BITE
just_sika Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): dinke / winner / bonito / sadi / bremm / TITANIC-SM;d-nul PlX(-=PlX=-) se putea incadra foarte usor la aceasta categorie.
Esc@pe' Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: Redemption 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): -ija- nu`l cunosc personal..dar asta e parerea mea. 3. Cel mai fair-play jucator: picola 4. Cea mai mare dezamagire: - 5. Cea mai spectaculoasa revenire: Lancelot 6. Cel mai mare spammer: bunny 7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi 8. Cea mai unita guilda: IMORTALS -aici puteai sa pui 1,2,3 macar 9. Cea mai dezastruoasa guilda: Sunt multe altele mai dezastruase,cat despre badboys..guilda foarte OK. 10. Cel mai popular cuplu: Deza & BUFFarwen 11. Cel mai bogat jucator (rare): cenzurat (Ewald) 12. Cel mai suspendat jucator: sika 13. Cel mai vanat jucator: Hocus aici idem 8 14. Cel mai popular user pe forum: Invisible 15. Cel mai afk-ist: Fabietta 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Esc@pe -o fi o.O lexa eu nu stiu sa fi avut u contu meu..lumineaza`ma. 17. Cel mai mare vanator: -trebea WIZ sau ce nume avea 18. Cel mai iubit GM de guilda: bunnyx 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): omu scrie cum vrea el..poate in rl iti da lectii. 20. Cel mai fidel player (unei guilde): Thunder-MG Pentru categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist", nominalizatii sunt: aici veti spune voi. Ce useri credeti ca au fost si sunt fideli linkmaniei si merita respectul cuvenit (all time). Alexey,bunny,multi altii:D
dan!el Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: Redemption 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): _bunny_ 3. Cel mai fair-play jucator: mecanicosul 4. Cea mai mare dezamagire: - 5. Cea mai spectaculoasa revenire: bunnyx 6. Cel mai mare spammer: bunny/sika 7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi 8. Cea mai unita guilda: PFF 9. Cea mai dezastruoasa guilda: Evils 10. Cel mai popular cuplu: Zuma^MG & lorykiss 11. Cel mai bogat jucator (rare): CryS (stiu eu ce stiu) 12. Cel mai suspendat jucator: sika 13. Cel mai vanat jucator: Hocus 14. Cel mai popular user pe forum: Invisible 15. Cel mai afk-ist: Fabietta 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): tzonea 17. Cel mai mare vanator: boomeey 18. Cel mai iubit GM de guilda: toti gm-ii de guilda sunt iubiti intr-o oarecare masura 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): toti cei enumerati 20. Cel mai fidel player (unei guilde): Thunder-MG fireste Pentru categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist", nominalizatii sunt: aici veti spune voi. Ce useri credeti ca au fost si sunt fideli linkmaniei si merita respectul cuvenit (all time). bunny, alexey, thunder, mecanicosul, sika, etc :P
-SomE- Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: Redemption2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): _bunny_3. Cel mai fair-play jucator: bunnyx4. Cea mai mare dezamagire: cRs 5. Cea mai spectaculoasa revenire: bunny6. Cel mai mare spammer: bunny 7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi 8. Cea mai unita guilda: PFF;9. Cea mai dezastruoasa guilda:EvilS;10. Cel mai popular cuplu: ZDeza & BUFFarwen11. Cel mai bogat jucator (rare): pogo_mg ;12. Cel mai suspendat jucator: tzonea 13. Cel mai vanat jucator: Sadi 14. Cel mai popular user pe forum: Invisible 15. Cel mai afk-ist: -16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): -17. Cel mai mare vanator: xMarius / tzonea / hocus;18. Cel mai iubit GM de guilda: jan_valjan;19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): TITANIC-SM;20. Cel mai fidel player (unei guilde):s|n|sterPentru categoria speciala "Sunt linkmaniac, deci exist", nominalizatii sunt: aici veti spune voi. Ce useri credeti ca au fost si sunt fideli linkmaniei si merita respectul cuvenit (all time).bunny, alexey,lancelot,Redemption
Guest rosu-alb Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 # cu parere de rau dink3 nu are probleme de gramatica...sau exprimare :tiphat: ...altele are dar asta nu ;)mersi ;)pai daca si eu as avea probleme asa grave,precum au altii cu gramatica,las-o drq...ati nominalizat la aceasta grupa 6 playeri,dintre care si eu,sunt multi altii care se exprima mult mai prost si care dau dovada de mult mai mult handicap analfabetic decat cei 6 pe care i-ati selectat in acea grupa..hai las-o baltaori mai munceati si faceati topicul asta mai tarziu,cand le puneati pe toate la punct,ori nu mai faceati deloc topicu' asta.LE:19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): omu scrie cum vrea el..poate in rl iti da lectii.luati aminte la ce spune..
bunny Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 mersi ;)pai daca si eu as avea probleme asa grave,precum au altii cu gramatica,las-o drq...ati nominalizat la aceasta grupa 6 playeri,dintre care si eu,sunt multi altii care se exprima mult mai prost si care dau dovada de mult mai mult handicap analfabetic decat cei 6 pe care i-ati selectat in acea grupa..hai las-o baltaori mai munceati si faceati topicul asta mai tarziu,cand le puneati pe toate la punct,ori nu mai faceati deloc topicu' asta.sincer, nu stiu ce cauti in lista aia, serios. nu am nimic cu tine, vad ca incerci sa te exprimi destul de corect gramatical, dar ma rog :)
dan!el Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 corect spus "incearca" .la prima privire si vezi cateva greseli, incepand cu o repetitie :)
Guest tarabana Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 d-nul PlX(-=PlX=-) se putea incadra foarte usor la aceasta categorie.nu cred ca ai dreptate
Lancelot Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 mersi ;)pai daca si eu as avea probleme asa grave,precum au altii cu gramatica,las-o drq...ati nominalizat la aceasta grupa 6 playeri,dintre care si eu,sunt multi altii care se exprima mult mai prost si care dau dovada de mult mai mult handicap analfabetic decat cei 6 pe care i-ati selectat in acea grupa..hai las-o baltaori mai munceati si faceati topicul asta mai tarziu,cand le puneati pe toate la punct,ori nu mai faceati deloc topicu' asta.LE:luati aminte la ce spune..sincer, nu stiu ce cauti in lista aia, serios. nu am nimic cu tine, vad ca incerci sa te exprimi destul de corect gramatical, dar ma rog :)corect spus "incearca" .la prima privire si vezi cateva greseli, incepand cu o repetitie :)nu cred ca ai dreptatevoua chiar va e greu sa postati aici on topic..si in topicul de mai jos problemele legate de vreme?:)
Guest Al!N Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1.Alex86 ( chiar daca mia dat ss ;)) ); 2.-ija-... ; 3.bunnyx; 4.... ; 5.bunny; 6.bunny; 7.Q=Sadi ; 8.PFF; 9.BAD^BOYS; 10.Zuma^MG&lorykiss ; 11.cenzura' 12.sika; 13.tzonea ^^; 14.Invisible; 15.Fabietta; 16.- ; 17.tzonea ; 18.toti gm-ii sunt iubiti...; 19.- ; 20.SHARK_BITE , Thunder-Mg
pIXu Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Cel mai bun moderator: Tyrexel 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania):MurDoc 3. Cel mai fair-play jucator: ija4ok 4. Cea mai mare dezamagire: 5. Cea mai spectaculoasa revenire: MurDoc 6. Cel mai mare spammer: eu :P 7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi 8. Cea mai unita guilda: HONEY 9. Cea mai dezastruoasa guilda: nu cred ca este, ficare guilda are farmecul ei 10. Cel mai popular cuplu:Q=Sadi &Rosy 11.Cel mai bogat jucator (rare): -=PlX=- 12. Cel mai suspendat jucator: sika 13. Cel mai vanat jucator: tzonea 14. Cel mai popular user pe forum: Invizible 15. Cel mai afk-ist: Fabietta 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): tzonea JuniorMG sunt aceleasi persoane 17. Cel mai mare vanator:BoleK 18. Cel mai iubit GM de guilda:ija4ok 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): sika clar 20. Cel mai fidel player (unei guilde): TyByM2
14ALEX14 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Imi primul rand salut pe toata lumeaVad ca ma "iubeste" multa lume pe aiciIn primul rand pentru cel/cea care a facut acest topic,nu cred ca era mai corect sa ceri aprobarea tuturor celor care le apar numele acolo si ei sa fie de acord ca sa le apara numele? si daca nu erau de acord sa nu le fi pus numele Cel putin mie asa mi se pare corectPoate 1-2-3-4-5-6 persoane nu erau de acord sa le apara numele acoloNu cred ca tu esti mai presus ca mine,Cristi,Alex,Sorin si multi altiiCristi :wub:;)NP CristiImi cer scuze daca am postat offtopic dar ma deranjat topicul acesta,nu neaparat topicul ci faptul ca numele meu a aparut acoloAm avut eu motivele mele de am facut ce am facutImi cer scuze ca iti zic dar ai dat dovada de lipsa de respect,am facut si lucruri bune si lucruri rele cat timp am fost in staffAlex a facut numai bine pentru LinkManiaSorin la fel,cred ca stie foarte bine lumea motivul pentru care Sorin numai activeaza si daca nu il sti da-mi PM si til zic eu cu CAPS LOCK
Guest Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 1. Cel mai bun moderator: TyreXel / Odyzzeus;2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): Invisible3. Cel mai fair-play jucator: mecanicosu;4. Cea mai mare dezamagire: Invisible 5. Cea mai spectaculoasa revenire: MurDoc 6. Cel mai mare spammer: -7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi8. Cea mai unita guilda: Honor9. Cea mai dezastruoasa guilda: tata10. Cel mai popular cuplu: Deza & BUFFarwen11. Cel mai bogat jucator (rare): boomeey;12. Cel mai suspendat jucator:IIIIII13. Cel mai vanat jucator: Hocus 14. Cel mai popular user pe forum: Invisible 15. Cel mai afk-ist: Fabietta 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): -17. Cel mai mare vanator: xMarius 18. Cel mai iubit GM de guilda: Thunder-MG 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare): bremm20. Cel mai fidel player (unei guilde): Thunder-MGPentru categoria speciala "Sunt obsedat, deci exist", nominalizatii sunt: aici veti spune voi. Ce useri credeti ca au fost si sunt fideli linkmaniei si merita respectul cuvenit (all time). Strike,Sadi,bunny,maiev... Imi primul rand salut pe toata lumeaVad ca ma "iubeste" multa lume pe aiciEsti c00l mane,ca tine nu-i nimenea,tu si elodia,doua suflete pereche.
_Deza Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Ce persoana importanta esti si tu,bai RaSe? 1. Cel mai bun moderator: Lancelot 2. Cel mai bun GM (Asistentii Linkmania): [evil] 3. Cel mai fair-play jucator:Thunder-MG 4. Cea mai mare dezamagire: - 5. Cea mai spectaculoasa revenire: bunny 6. Cel mai mare spammer: Lucian 7. Cel mai activ jucator: Q=Sadi (~250 de reseturi ^_^ ) 8. Cea mai unita guilda: Sicily(Si nu sunt subiectiv) 9. Cea mai dezastruoasa guilda: Sunt altele si mai "dezastruoase" decat cele nominalizate. 10. Cel mai popular cuplu: Deza & Narci 11. Cel mai bogat jucator (rare): cred ca cenzuratul 12. Cel mai suspendat jucator: Patent :D 13. Cel mai vanat jucator: Sadi,cred 14. Cel mai popular user pe forum: Lancelot 15. Cel mai afk-ist: Maiev 16. Cel mai "rau" (pentru care PK e o necesitate): Danzel-MG 17. Cel mai mare vanator: tzonea 18. Cel mai iubit GM de guilda: Lucian 19. Cel mai "incoerent" (are probleme in exprimare):TITANIC-SM;L'ati uitat pe Pepsi :rofl2: 20. Cel mai fidel player (unei guilde): SHARK_BITE;
Guest Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 (edited) Pentru categoria speciala "Sunt obsedat, deci exist", nominalizatii sunt: aici veti spune voi. Ce useri credeti ca au fost si sunt fideli linkmaniei si merita respectul cuvenit (all time). Strike,Sadi,bunny,maiev... EDIT Nu esti tu in masura sa spui care dintre noi suntem obsedati, tu si-asa esti un pierde-vara, sarantoc si prost de fel, dar hey, esti si tu zmeu linkmaniei, spammer ce dracu, usere ce dracu, esti cea mai proasta copie a mea, iti jur. Mai depui si cerere de moderator la mu, cand TU marele LOYD, incercam sa-ti pun o pila la MTA, faci pe prostu in fata mea. Da-te dracu de rapandula atunci, ca esti un nimic in rl. :) ps: eu nu mai joc, deci obsedat esti tu, sexual, pacat ca toate fug de tine. go back to redtube, lasa linkmania, n-are nevoie de tine. Sau du-te si spala masini, ca cu asta te ocupi. Serios, tu trebuia sa fii in lista celor analfabeti, sa-ti dau exemplu niste reply-uri, topice? Edited March 10, 2009 by Odyzzeus