Jump to content
Irina

A vrut sa repare aparatul de aer conditionat, dar a cazut de la etajul 8!

Recommended Posts

Posted

daca a muncit duminica...

Desi pare greu de crezut, sunt multe intamplari care pot fi puse in carca acestui motiv :).

Sincer, imi pare rau de sotie, mai ales de fetita... un tata conteaza mult in educatia unei fete.

Posted

Desi pare greu de crezut, sunt multe intamplari care pot fi puse in carca acestui motiv :).

Sincer, imi pare rau de sotie, mai ales de fetita... un tata conteaza mult in educatia unei fete.

Multe accidente se intampla in zilele de duminica ... cand oamenii lucreaza ... am simtit asta pe propria piele ... doar ca accidentele mele au fost la scala foarte mica ... si m-am invatat minte sa nu mai fac nimic duminica

Odihneasca-se in pace !! ... :|

Posted

Multe accidente se intampla in zilele de duminica ... cand oamenii lucreaza ... am simtit asta pe propria piele ... doar ca accidentele mele au fost la scala foarte mica ... si m-am invatat minte sa nu mai fac nimic duminica

Odihneasca-se in pace !! ... :|

Invinuirea divinitatii pentru accidentele de munca din zilele de duminica mi se pare doar o superstitie.

Imi pare rau pentru sotia si fetita acestuia.

Odihneasca'se in pace!

Guest HateLord
Posted

Pacat de fetita de 6 ani... cat despre el... alpinist si sa cada?

Guest stefteo21
Posted

Intrebarile gen : ce i-a trebuit sa repare aerul conditionat sau altele sunt de prisos. Omu ala numai este decat in sufletele celor dragi lui si in poze. Odihneasca-se in pace si ar fi bine ca ceilalti sa invete din aceste greseli.

Posted

pt ce s-a bagat el sa repara aparatul in loc sa ii cheme pe cei care l-au pus ? :-??

si totusi ...cred ca a murit nu ? ca nu e scris nimic despre asta

:duh: logic ca a murit..n-avea cum sa supravietuiasca..de la etaju 8..pana jos..e prea mare impactul..

Posted

:duh: logic ca a murit..n-avea cum sa supravietuiasca..de la etaju 8..pana jos..e prea mare impactul..

huh .. se mai pot intampla si minuni cateodata. :P ..

am auzit de prs care au cazut de la etj 10 si au supravietuit !

Posted

1 spam day?:)

2 nu are legatura nici cu ziua de duminica nici cu extraterestrii..daca tot era alpinist utilitar profesionist..trebuia sa-si ia masurile de siguranta pentru acest caz..pacat ..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...