celmaislabaN Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 cei care sunt impotriva, ce aveti voi cu ele sau legalizarea lor?, cu ce va deranjeaza?, corpul lor si`l vand, nu al vostru
Guest stefteo21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Cum poti sa spui asta ? Trebuie ca sa fie implicata sora sau prietena ta in asa ceva ca sa ti se para dezgustator sau sa iei anumite masuri? Civilizatie... ? Stai linistit ca nu educatia primita acasa o duce la prostitutie :). Indiferent ce masuri iei prostitutia tot va exista, eventual sa le dai pedepse cu inchisoarea pentru asa ceva, iar asta mi se pare foarte dur. Cum am zis, sunt libere sa faca ce vor si daca ele considera ca asa pot castiga un ban in plus atunci sa o faca. Daca prietena oricarui baiat de pe forumul asta s-ar ocupa cu asa ceva, nu cred ca el ar mai ramane cu dansa deci de aici am tras concluzia ca atata timp cat nu e prietena ta nu te intereseaza. Si sa stii ca tanara prostituata este influentata mult si de educatia de acasa, nu am zis ca educatia de acasa e baza prostitutiei:) De ex. Sa zicem ca anumite lipsuri o imping sa faca acest gest... ei bine...daca a crescut intr-o familie "vai de capu ei" ii vine mai usor sa intretina relatii sexuale pe bani, decat daca a fost crescuta intr-o familie foarte buna.
turbomaxim Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 cei care sunt impotriva, ce aveti voi cu ele sau legalizarea lor?, cu ce va deranjeaza?, corpul lor si`l vand, nu al vostruCivilizatia Romaniei este undeva aproape de 0%. Parintii care arunca banii pe bautura o sa isi oblige fata sa se prostituieze.Pestii o sa se imbogateasca si nu o sa mai plateasca amenzi, o sa isi faca treaba fara probleme, o sa ii vedem si prin parlament.Fetele care nu au o situatie financiara prea buna o sa renunte la scoala si o sa se prostituieze pentru ca este mai usor si lista poate continua.Ce am scris mai sus exista si acum in Romania, dar dupa ce se va legaliza prostitutia, numarul lor o sa se dubleze.
Stargate Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 cum pt a deveni un politician trebuie sa fii 'cu**a' cu 1000 de fetze, ma mir ca baga in legalitate asa ceva.Pe de-o parte e bine ca proxenetii isi vor pierde painea de zi cu zi. :P Cine considera ca are nevoie de servicii platite la o dameza, treaba lui, macar nu mai intra in vizorul politiei. :dontknow:
Denzel_Lsd Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ...prostituate or sa fie , si daca se legalizeaza prostitutia si daca nu , ...fetelor , daca se legalizeaza...bagati lesa la prieteni..o sa fie grav
HipnotykBoy Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 poate sa legalizeze dar sa nu mai existe mafioti care obliga fetele sa faca asta..
Fury Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 cu lege sau fara ea , pe strazi tot timpul se v-a practica , legalizeaza ceva ce deja exista #-o , ce o sa schimbe existenta unui act?
mogul Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 adevarat, foarte grea meseria si cu multe riscuri ( like HIV )poi chiar deaia mah , de ex indanemarca , prostituatele in fiecare saptamana isi fac analize , iti arata hartia si gata , on : is pro prostitutiei :P
just_sika Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 poi chiar deaia mah , de ex indanemarca , prostituatele in fiecare saptamana isi fac analize , iti arata hartia si gata , on : is pro prostitutiei :PIn Spania la fel, fetele care se prostitueaza isi fac analize.
orbit drops Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 prin legalizare se poate obtine mai mult control asupra situatiei, deci sunt pro.
pogo_mg Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 parerile pro-prostitutie vin cu siguranta de la cei ce vad necesitatea de a folosi aceste "servicii" :-j
Guest stefteo21 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 parerile pro-prostitutie vin cu siguranta de la cei ce vad necesitatea de a folosi aceste "servicii" :-jvarza mica ce esti <_<
atk.oxyg3n Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 un PRO din partea mea.va tot ca**ti pe voi atata, ca prostitutia este ceva rau. asa cum se poate in alte tari, o sa se poata si la noi. statul ar fi cel mai avantajat sa fie legalizata prostitutia, pentru ca asa poate percepe taxe. de ce sa dea amenzi, pe care poate nici nu le primeste tot timpul, cand poate introduce carte de munca, iar atunci prostituata va fi obligata sa plateasca
Guest Kamikaze Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Si pana la urma care e rostul femeii???Sunt bune doar pentru sex si atat,alta utilitate nu le gasesc...Nici macar sa perpetueze specia,caci nu mai vor asta...sunt independente mah!.Nu stiu ce rost are ziua femeii....ce sarbatorim de fapt?Dar de ce nu e si ziua barbatului!?Ce,nu asa ar fi corect?Dar na,ele sunt femei ma....trebuie sa se simta special...Noi barbatii,nu avem suflet si nu vrem sa ne simtim speciali,nu?da' chiar te rog, du-te si tu si prostitueaza-te. sarbatoreste-ti ziua, primeste si tu martisoare si trandafiri, simte-te special printeso. ma abtin sa nu te-njur pentru prostie acuta. apropo...tocmai ti-ai jignit propria mama
Narcisa Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Mai avem de muncit ca sa ajungem la gradul de civilizatie pe care il are Olanda.Si pana la urma care e rostul femeii???Sunt bune doar pentru sex si atat,alta utilitate nu le gasesc...Nici macar sa perpetueze specia,caci nu mai vor asta...sunt independente mah!.Nu stiu ce rost are ziua femeii....ce sarbatorim de fapt?Dar de ce nu e si ziua barbatului!?Ce,nu asa ar fi corect?Dar na,ele sunt femei ma....trebuie sa se simta special...Noi barbatii,nu avem suflet si nu vrem sa ne simtim speciali,nu? Nu ti'a spart ideea capu'? #-o Doamne, cum poti omule sa gandesti in halul asta? Asta ma face sa cred ca ai alte orientari sexuale..ot: Macar nu vor mai fi fete racolate de pe strada si obligate sa se prostitueze.
Komisaru Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 un PRO din partea mea.va tot ca**ti pe voi atata, ca prostitutia este ceva rau. asa cum se poate in alte tari, o sa se poata si la noi. statul ar fi cel mai avantajat sa fie legalizata prostitutia, pentru ca asa poate percepe taxe. de ce sa dea amenzi, pe care poate nici nu le primeste tot timpul, cand poate introduce carte de munca, iar atunci prostituata va fi obligata sa plateascaIn alte tari nu exista prostia,hotia si coruptia care este in Romania.Parca vad fetele din mediul rural cum renunta la scoala si se duc pe centura .@Turbomaxim +1
Flake Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 ar fi mult mai ok sa se reinstaureze,ar micsora semnificant cazurile violurilor
NoComment Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 numa` bine ... ma fac si eu peste cu acte in regula On : n-am nimic impotriva ... pe mine unul nu ma deranjeaza ...
Guest stefteo21 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Pai pestii tot risca inchisoarea, fata trebuie sa fie independenta la strada. :D Scrie acolo ...
liquidlove Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Sa fie legalizata,apoi vezi tu cum isi dau drumul toate pitipoancele .
Fury Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 astea cu un pro hotarat , imi ziceti si mie ce avandaje o sa aveti fata de cum e la ora actuala?
just_sika Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 1 motiv ar fi diferitele boli pe care le au multe prostituate :-jPrin legalizare se va face automat cate un dosar pe fiekre prostituata cu analize si tot tacamu`.