Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

eu nu am auzit de asta ... am vazut chiar eu ... ca sa nu mai zic de rollback`urile date pentru ca a dropat "x" din R sau siege la dion unde s`a dat rr la sv in timpul siege`ului ... come on ...

vezi ca esti cam in urma cu stirile

acuma EK e admin clan care este favorizat de admini care este

Ultima favorizare a EK-ului: acum 20 minute, la Baium. First time killed on dex, gj :) ofc, echipa de gms statea in spatele lor cu heal, buffs, mass res si paralyze pe saracu' baium. Iar dupa ce l-au omorat le-au dat la toti cate un ring of baium pentru ca au facut treaba buna. Si bineinteles, in timp ce faceau asta s-au dus si au facut toti mobii mai puternici ca sa moara aliantele adverse. Apoi l-au chemat pe Belial lord of destruction ca sa se bata cu baium in loc de EK, ca saracii erau prea noobi si tot mureau. Iar la sfarsit, am cantat toti un Kumbaya.

Si-am incalecat p-o sa si v-am spus povestea asa.

crezi ca ar cumpara cineva ceva acolo ? acolo e "mafie" cu bop`uri ..... HE RULZZZZZZZZZZZ n`ai nevoie sa cumperi
iar esti in urma... NECRO RULZZZZZZZZZZZZZZZZ ma nu HE, HE SUCKS si e mafie cu homunkulusuri si valhalla, nu cu bopuri :))
Posted

asa e ... e ca voi => m`ati prins cu minciuna ... nu mai are rost s`o zic pe`aia cu "full 7s" si "full c4"unde se vind ench , party mask jwls A si soul cry pe medals la pisicutze .

Intrati lume pe dex ca e cum zic ei .... go go go ... mergeti toti unde sunt multi ca mustele la ca***

Pentru mine .... thread closed ... nu are rost sa intru aici sa va vad cum aberati voi 2 ... o sa`mi vad de joc pe "l2j`urile mele" unde nu merge nimi "like retail" si o sa il rog pe frate`miu sa stea cu o bata langa mine sa`mi dea in cap cand citesc pe forumu dex sau pagina principala "full c5" ... nu de alta ... dar sa nu mor dracu de ras ; ca e pacat sa pierdeti un "rival" care sa`l aratati cu degetu "ia uite ... a vazut ca nu tine cu minciuna si s`a tirat" . Inca o data , intrati pe dex fratilor ca e exact asa cum zic ei si o sa ajungeti la vorba mea : jucati pe server doar ca aveti charuri "mari" sau "toti prietenii mei sunt acolo"

Bafta

Posted

nu mai are rost s`o zic pe`aia cu "full 7s" si "full c4"unde se vind ench , party mask jwls A si soul cry pe medals la pisicutze
old c4 nu era full c4... iar acum, singura diferenta intre retail 7s si dex 7s sunt orele de inceput/sfarsit.

cum aberati voi 2
uita-te in oglinda si vezi cine abereaza

full c4 e full c4... daca nu vrei sa recunosti asta, treaba ta, nah. Dar inca nu mi-ai spus ce merge pe oficial si nu merge pe dex. Faza cu "pisicutele" a fost si pe oficial sa stii.

Posted

Of ... am lipsit si io 8 zile, si haos :|

Virus, tu vorbesti de old c1modded ... ti-am zis sa vii cu noi pe atlantis :P

Pisicutele nu numai au fost, ci chiar sunt pe off de cand au bagat c5, le-a bagat din nou.

Shade, sunt noobi si noobi. Ca aberau pe board n-am ce sa le fac ... sunt noobi si pe l2j si pe off. Ca ii inveti tu ce e aia 7s, aceelasi lucru pot spune si eu despre jucatorii dex, sau alte srv care nu au avut retail 7s ... sa nu uitam ca 7s a fost pe l2j mult inainte sa fie pe l2off.

Posted

Toate clasele sunt jucabile pe l2j ... de ce ? Pentru ca toate au cel putin cate un bug care le under-power ... asa ca tot un fel de echilibru e :P

Oricum, am jucat relativ ( acum 1-2 luni ) recent cu un necro pe un l2j si cred ca reparasera faza cu cast spd ( pe default l2j, pe banished am observat ca inca e ... ). Adica dupa ce terminam de dat un death spike, deja clipea ca e gata skillul.

Adica nici mitraliera nu eram, da nici sniper :P

Posted

eu momentan joc l2 pe dex romania si e destul de misto...dar nu prea stiu ce sa port..sunt elf lvl 7 si am dat banii pe haine care is prea grele si ma fac sa fac magiile mai lent...imi spuneti si mie ce haine ar trebuie sa port (sunt mystic :D) ......mi-am mai facut 1 char human warrior dar este mult mai slab decat mystic...totusi ar putea sa poarte orice..care e mai bun char ?

Posted

lol dak sunteti atenti toata lumea intreaba aceleasi chestii : ce sa port .. dak ma uit in astea 97 de pagini gasesc 10 intrebari cu ce sa port pe mag ..... use search ppl

Eu nici cand am fost newbie n-am pus heavy pe mag... Si a fost primul MMORPG jucat. Unii oameni... Nu-s facuti pentru MMORPG-uri. Sau cand incep cu "care-i cel mai bun" iti vine sa-i impusti.

Posted

Eu nici cand am fost newbie n-am pus heavy pe mag... Si a fost primul MMORPG jucat. Unii oameni... Nu-s facuti pentru MMORPG-uri. Sau cand incep cu "care-i cel mai bun" iti vine sa-i impusti.

u esti mai evoluat.u esti ala care zice ca joaca mmorpg ( desi nu exista mmorpg ) , u esti ala care zice l2j (c5 ) parodii (desi toate privat sunt parodii ).

dar ai dreptate unii nu sunt facutii pt joace de genu asta

Posted

:bananadance2: cei de pe serverul dex sunt fff de treaba dar problema e ca nu sunt multi :( serverul e cam gol..... cineva mia dat 300.000 adena + 1 cufar de dwarf + o carte in care nush ce faci..summon niste monstri dar nush cum sa folosesc cartea..ma duc la learn skiils si nu apare magia din cartea mea...:(

Posted

u esti mai evoluat.u esti ala care zice ca joaca mmorpg ( desi nu exista mmorpg ) , u esti ala care zice l2j (c5 ) parodii (desi toate privat sunt parodii ).

Nu stiu ce vrei sa zici cu " nu exista mmorpg ", dar daca e ceea ce pare e o mare tampenie.

Nu toate privatele sunt o parodie ... te pomenesti ca ai jucat pe toate serverele ? :D

@obidan - sunt destui pe DEX din cate stiu eu ...

Posted

imi poate spune si mie careva un server de L2c5 mai misto care sa aiba potential cu tot cu siteu srv...thx :)

Posted

totusi,imi ma ajutati si pe mine cu un srv de c5 plz da care sa aiba potential de viitor :) no L2j cuz it sucks...ms mult :)

Posted

te pomenesti ca ai jucat pe toate serverele ?

+1, CPU... ar trebui sa vezi noile servere full C4 care tot apar

totusi,imi ma ajutati si pe mine cu un srv de c5 plz da care sa aiba potential de viitor smile.gif no L2j cuz it sucks...ms mult smile.gif
erm... da

uite unul cu super potential

www.lineage2.com

altul c5 non-l2j nu exista

Posted

a,ok ms ,mai tre` sa astept pt alte srv non l2j :D

Posted

lol. http://en.wikipedia.org/wiki/Mmorpg

Si pe private in ziua de azi joci ce jucai acum o luna pe oficial. EXACT acelasi lucru.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lineage_2#Private_servers

Most servers have some or all of Chronicles 1, 2, and 3 implemented, and a lot of servers nowadays run a full and bugless Chronicle 4.

Posted

Cules de pe TeenTelecom:

Boriss, deocamdata pentru C4 nu se mai fac updates, iar pe C5 sumonurile nu functioneaza corect, adica nu au nici o iconita pentru atac...doar follow, stay, unsummon..Deci pana la aparitia C5, nu se poate face nimic.

In Lineage exista niste clase numite "summoneri". Pe L2J sunt inexistente, nu se pot juca din cate vad. Tare faza asta:

Deci pana la aparitia C5, nu se poate face nimic.

Nu le merg clasele de C1 si asteapta C5, lol.

PS: Nu-i double post, nu mai aveam buton de edit...

Posted

Cules de pe TeenTelecom:

In Lineage exista niste clase numite "summoneri". Pe L2J sunt inexistente, nu se pot juca din cate vad. Tare faza asta:

:)))))))))))))) lasa`i ma cu l2ju lor .. rio cola ftw .. de ce sa bei o coca cola originala cand poti sa gasesti apa chioara cu vopsea la 5 mii ? :)))

Posted

Cules de pe TeenTelecom:

daca citeai mai atent ... vedeai ca este vorba de C5 ; pe C4 merge perfect totul la summoners .... dar daca tu spui ca L2J sucks luand niste posturi despre C5 , te rog sa postezi ce va merge voua bine pe DEX pe C5 .... nimik ... pt ca nu aveti .... asa ca ia`te de C4 L2J , la nivelul DEX`ului , si nu de C5 pt ca nu va permiteti avand in vedere ca voi nici client support n`aveti .. d`apoi sa aveti ceva de care putem discuta comparativ cu L2j .