Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

acum sunt e mult spus si rar la serverele de L2 C5 deoarece este pana acum pe oficial si la serverele l2j C5 nu prea a fost implementat pe majoritatea

Posted

acum sunt e mult spus si rar la serverele de L2 C5 deoarece este pana acum pe oficial si la serverele l2j C5 nu prea a fost implementat pe majoritatea

N-a fost implementat pe nici un server C5. Toate cu "C5" sunt parodii. Mai bine joc full C4 decat L2 cu mobi de C1, skille de C3, regiuni de C4, cateva modificari la skille de C5..

Posted

Nu exista inca servere C5 care sa fie "jucabile" ; L2J are deocamdata o varianta , care trebuie finisata pentru ca este plina de bug`uri ; vor aparea servere C5 care merita incercate cam in 2-3 saptamani ...

L2off va avea C5 ( support client + login screen ) eventual pe la aparitia C7 pe oficial , ca sa nu ramana mai prejos fatza de alte servere :whistle: cu toate ca vor fi aceleasi bug`uri ( eventual 2-3 chat bugs reparate ) , va "reinvia" sperantza playerilor si le va oferi o experientza cu totul "noua" ( =)) ) => un login screen cu totul revitalizant si mai placut la vedere =))

Posted

Asta e dupa parerea ta? Si daca eu iti zic ca C5FULL e pe vine ce-ai sa zici?

Si atm C4off > L2J. Oricine poate confirma asta.

"L2off va avea C5 ( support client + login screen ) eventual pe la aparitia C7 pe oficial"

Ciudat, C4full a aparut culmea, cand era C4 pe oficial. Inainte ca L2J-ul sa si faca C4 skills sa mearga. Nici acum nu merg C4 skills pe L2J. Si inca bat cu SE orice melee posibil pe L2J.

Posted

eu care credeam ca stiu L2

=))=))=))=))

btw ziceai ca iti faci SK sau tyrant sau w/e... do not fail me, my young padawan :kar:

@virus_ro: meh... fanii l2j inca mai cred ca full C4 e ultimul l2off care o sa apara... calm down and have patience, my dear maniacs

Posted

Devil , mai tata. cam tarliu cu cazarea:>>>>>>>. sa nu te manace imobiliarele:). o sa incerc si eu 2-3 serv. si anticipez ca o sa ma las cam repejor:) dupa cum prognozati voi pe aci .

Posted

Si atm C4off > L2J. Oricine poate confirma asta.

"L2off va avea C5 ( support client + login screen ) eventual pe la aparitia C7 pe oficial"

Ciudat, C4full a aparut culmea, cand era C4 pe oficial. Inainte ca L2J-ul sa si faca C4 skills sa mearga. Nici acum nu merg C4 skills pe L2J. Si inca bat cu SE orice melee posibil pe L2J.

1. parerile si gusturile nu se discuta . poti sa`mi spui ca vine si c17 full ca tot nu te cred ... atata timp cat la voi c4full inseamna vampiric rage = reflect si ench , jwls A si soul cry 11 / 12 in shop .... ma doare capu cand ma gandesc la ce o sa mai inventeze admini l2off`urilor cand or sa trebuiasca sa isi minta iar userii cu "FULLLLL OFFICIAL FILLLLLEEEEEEES"c5 ...

2. daca tot e s`o luam asa .... C4off > C5J sau L2off > L2J ar fi corect scris ... o spui de parca L2j ar avea C1 si ar fi mare mandrie pe capul celor care au L2off ca au C4

3. las` sa mearga pe L2j skills C3 ( 1-76 ) si sa mearga prost alea de C4 , cine stie sa aprecieze sinceritatea , democratia si un server cu adevarat low rates .. ( aici nu intra cele x7+ ) nu va intra niciodata pe un server l2off unde sunt puse niste rate mari ( mari dupa parerea mea ) pentru a ajunge cat mai repede la skillurile care merg .... ( 10% din skillurile din L2 ) si sa fie mintiti de admini cu chestii de genu "toate chars au create item skill lvl 1 din start , pentru ca altfel nu ar mai merge seven signs" sau "cenzurati" pe forumuri sa nu afle userii adevarul despre server si sa`si dea seama "prea tarziu" ca nimic nu merge cum ar trebui ... ( daca ar exista o optiune ca atunci cand dai mortal blow sa`ti fwta compu` un capac , ar fi fost implementata de mult si nimeni nu s`ar mira de ce e asa , avand in vedere cate sunt facute aiurea , si nu din nestiintza .... din pura prostie , pentru ca skill`urile au descrierea clara ... ) cand vor avea 2 variante de spus : a) am chat lvl xx , imi vine sa plec dar nu am chef sa incep de la 0 / B) toti prietenii mei sunt aici ... indur dar macar raman cu ei

si va dau un sfat .... care daca il urmati imi este folositor si mie , ca sa nu mai stau sa citesc pagini intregi ... folositi forumul pentru a face un rezumat sau o descriere completa a ideei , si nu transformati un forum intr`un chat .... postand la 2-3 minute distantza fata de postul anterior ( al vostru ... )

Posted

1. parerile si gusturile nu se discuta . poti sa`mi spui ca vine si c17 full ca tot nu te cred ... atata timp cat la voi c4full inseamna vampiric rage = reflect si ench , jwls A si soul cry 11 / 12 in shop .... ma doare capu cand ma gandesc la ce o sa mai inventeze admini l2off`urilor cand or sa trebuiasca sa isi minta iar userii cu "FULLLLL OFFICIAL FILLLLLEEEEEEES"c5 ...

Desteptule, e C4FULL OFICIAL, nu exista nici un BUG. Nu mai vorbi. Eu imi permit sa vorbesc de L2J pentru ca am jucat. Tu n-ai jucat C4FULL asa ca taci. E C4FULL BUGLESS, C4FULL. TOTUL CA PE OFICIAL. As a side note, Vampiric Rage functioneaza de vreo 2 luni pe off. Tu acum zici ca L2J > Retail si ca Retail are multe bug-uri comparabil cu L2J.

2. daca tot e s`o luam asa .... C4off > C5J sau L2off > L2J ar fi corect scris ... o spui de parca L2j ar avea C1 si ar fi mare mandrie pe capul celor care au L2off ca au C4

Mobii sunt de C1. De exemplu Cemetery pe L2J este de C1.

3. las` sa mearga pe L2j skills C3 ( 1-76 ) si sa mearga prost alea de C4 , cine stie sa aprecieze sinceritatea , democratia si un server cu adevarat low rates .. ( aici nu intra cele x7+ ) nu va intra niciodata pe un server l2off unde sunt puse niste rate mari ( mari dupa parerea mea ) pentru a ajunge cat mai repede la skillurile care merg .... ( 10% din skillurile din L2 )

Merge ORICE skill ca pe oficial. Ce parte din "RETAIL FILES" nu intelegi? :blink:

si sa fie mintiti de admini cu chestii de genu "toate chars au create item skill lvl 1 din start , pentru ca altfel nu ar mai merge seven signs"

C4FULL Retail. Retail Server Files.

sau "cenzurati" pe forumuri sa nu afle userii adevarul despre server si sa`si dea seama "prea tarziu" ca nimic nu merge cum ar trebui ...

Ce adevar? Ca serverul este C4FULL?

Zi-mi un feature de C4 care minte ta crede ca nu merge si eu iti aduc screenshot ca merge. Sau daca vrei iti si dau un cont cu un warrior lvl 36 pe dex sa verifici singur.

Eu imi permit sa zic ca L2J suck. De ce? Pentru ca AM JUCAT pe L2J. Insa tu nu ai jucat pe C4OFF. Asa ca vorbesti prostii.

Sau poti sa te joci pe L2J un TH, un gladiator... Un Tyrant... Orice melee, sa-mi fac un buffer si sa n-ai nici o sansa impotriva mea. Sa nu mai zic ca merg 15.000 de randuri de buffe. Si ca_critical rate nu este capped la 500 si atingi 2k critical rate...

Posted

lol ma virus, parca ai intrat pe dex test server si ai vazut cu ochii tai.... cum poti sa aiurezi asa pe-aici?

VR da reflect? Asta unde ai mai vazut-o pe full c4 nu stiu...

Posted

Exagerezi. Sincer. Sa nu crezi ca acum ca am trecut pe full c4 iti dam dreptate ca l2j > l2off dinainte.

Nu exagerez, a enumerat Virus mai sus parte din ce nu exagerez eu. Ar mai fi fost si skillurile de OL, si ce bambiliciuri mai erau... mi-e lene sa scotocesc prin memorie acum. Si stii si tu Shade, ca pe DeX VR a functionat asa:

- deloc

- ca reflect

- ca un fel de VR care returna HP inclusiv magilor si arcasilor

- acum nu mai stiu... nu am intrat decand cu "C4Full", desi parca tot C4 era si prin aprilie-mai nu?

Si de ce nu apare? Let me guess... Avionul in care era DVDul cu FULL C5 tocmai a fost deturnat in Abhazia de Sud... ai dreaq teroristii astia...

CORECT, AR FI ASA : C4Full a aparut, culmea, cand aproape se lansa C5 pe oficial si la un an si jumatate dupa ce multi au jucat orice altceva decat lineage pe l2off - uri.

Si ca sa iti demonstrez ca asa stau lucrurile:

voi va chinuiti sa explicati ACUM cum functioneaza SeveSigns robotilor vostri... Ei bine, afla ca pe RETAIL, SevenSigns exista de ~ 1,5 ani.

Si nu, nu este singurul argument, mi-a venit repede la indemana.

A, era sa uit... l2j este MULT peste l2Off chiar daca o recunoasteti sau nu. Si cand spun L2Off refer la ceva gen Abbyss de ex.

Sau poti sa te joci pe L2J un TH, un gladiator... Un Tyrant... Orice melee, sa-mi fac un buffer si sa n-ai nici o sansa impotriva mea. Sa nu mai zic ca merg 15.000 de randuri de buffe. Si ca_critical rate nu este capped la 500 si atingi 2k critical rate...

Nici acum nu merg C4 skills pe L2J. Si inca bat cu SE orice melee posibil pe L2J.

Sa iti mai spun ca bati campii? Sau o lasam asa?

Btw, fisierele C4FULL LIKE RETAIL sunt si la cei care se ocupa de L2 in Java... daca pricepi aluzia

Posted

- acum nu mai stiu... nu am intrat decand cu "C4Full", desi parca tot C4 era si prin aprilie-mai nu?

Nu C4full.

Si de ce nu apare?

Hai ca asta chiar e intrebare stupida. Pe L2J de ce nu apare?

A, era sa uit... l2j este MULT peste l2Off chiar daca o recunoasteti sau nu

La bug-uri sau la ce? La bugs te cred, dau Paralyze cu BD-ul la 6 membri dintr-un party intreg deodata. Sau iau pe un HE toate buffele de pp posibile, toate song-urile, toate dansurile si rulez orice pentru ca deh, merge sa ai un numar infinit de buffe.

Posted

acum nu mai stiu

acum merge perfect

Si de ce nu apare? Let me guess... Avionul in care era DVDul cu FULL C5 tocmai a fost deturnat in Abhazia de Sud... ai dreaq teroristii astia...

Asa ati zis si la full c4... FYI, pe dex c4 test server aveam sieges la schtuttgart... daca intelegi aluzia

l2j este MULT peste l2Off

Culmea, cu vreo 20 de pagini in urma era sa recunosti ca l2j si l2off sunt cam la fel (cel putin, ca doar nu ziceai ca l2j e mai slab, oh nononono).

Btw, fisierele C4FULL LIKE RETAIL sunt si la cei care se ocupa de L2 in Java... daca pricepi aluzia

wow, or sa implementeze clan halls IN SFARSIT!

btw... pana acum, din cate am vazut pe forumuri si in-game, cei care pana acum au jucat pe l2off mai stiu cate ceva, macar stiu ca necro bate mai tot (si esenta, macar din c1/c2)... dar pe aia care pana acum au jucat pe l2j numai prostii i-am vazut ca debiteaza (cu 1-2 exceptii)... unu' ca-si pune +10 wit, altu' ca-si face subclasa de mag si-si da might ca sa loveasca in melee, altu ca nu se pot pune dyes de CON pe magi, altu cica "DE CE NU EXISTA AUTOPICKUP THIS SERVER SUCKS", altu cu "pai pe alt server pe care am jucat eu era <insert random l2j bullshit here>" etc.

Noi ii invatam sa foloseasca 7signs, dar macar baga ceva ca lumea la cap, nu aiureli luate de pe cine stie ce l2j.

Posted

Bavanai ... nu stau sa ma cert cu tine .... v`ati "certat" 4 insi ( 2 de`o parte , 2 de alta ) 90 si ceva de pagini si nu ati ajuns la nici o concluzie ... doar eu am ajuns la una => parerile nu se discuta ... fiecare cu ce crede si tot pe`a lui o tine ... ideea era ( si a ajuns cam pe la sfarsit ca deja se abereaza si pe`aici ca pe forumu dex ca L2OFFFFFFFFFFF RULZZZZZZZ L2J SUCKKKKKKKSSSSSSS si mai lipseste chestia cu cine zice invers ia delete post + ban , ex pe forumu dex : hgz )

So ... crezi ca mai are rost ? eu joc pe L2j`urile mele buguite ... tu joaca pe l2off`urile tale oficiale .... maine poimaine vad pe site`ul dex ca cereti si bani pentru a juca in continuare pe L2C4Official !! ( ca e specialitate dex chestia asta cu fortzarea .... cum e si cu voturile de se inchide sv sa voteze lumea ... =)) )

Posted

ia delete post + ban , ex pe forumu dex : hgz )

Situatie: sa zicem ca ai si tu o bodega deschisa, esti patron. Si intr-o zi vine unu la tine in bodega si zice "baaaaa ratatilor ce plm beti aici? Veniti la nea Vasile la bodega pentru ca au bauturi cu alcolemie mai mare!". Ce-ai face?

So ... crezi ca mai are rost ? eu joc pe L2j`urile mele buguite ... tu joaca pe l2off`urile tale oficiale .... maine poimaine vad pe site`ul dex ca cereti si bani pentru a juca in continuare pe L2C4Official !!

Iar vorbesti rahat. DEX este singurul server din TOP10 fara "donatii".

Mai arata-mi tu un server cu peste 1000 de jucatori care nu vinde items/stats pe bani reali.

( ca e specialitate dex chestia asta cu fortzarea .... cum e si cu voturile de se inchide sv sa voteze lumea ... =)) )

Doame, ce cantitate de bullshit poti debita/minut. Aici incurci serverele:

http://img124.echo.cx/img124/985/botgod1sc.jpg

Anything else?

Posted

si mai lipseste chestia cu cine zice invers ia delete post + ban , ex pe forumu dex : hgz

hgz a luat ban pentru reclama.

cum e si cu voturile de se inchide sv sa voteze lumea

pe noi nu prea intereseaza pe ce loc e serverul, adminul doar vrea sa vada pe cati ii intereseaza sa dea un click pentru server. So far, sunt destui :)

for anything else, se bavanai's post

Posted

Situatie: sa zicem ca ai si tu o bodega deschisa, esti patron. Si intr-o zi vine unu la tine in bodega si zice "baaaaa ratatilor ce plm beti aici? Veniti la nea Vasile la bodega pentru ca au bauturi cu alcolemie mai mare!". Ce-ai face?

nu m`am referit la reclama altui server ... m`am referit la adevar ... in loc de "baaaa ratatilor ce plm beti aici?" ar putea fi inlocuit cu "baaaa ratatilor ce apa minerala beti aici?" .... desi nu are logica la fraza... are legatura prea mare cu realitatea si intelegi ce vrei sa zic ... ascundeti adevarul si asta o sti bine .... altfel nu ar sta mai nimeni

Iar vorbesti rahat. DEX este singurul server din TOP10 fara "donatii".

nu va vad pe hopzone .... acolo sa te dai mare cu dexu ca e in top 10 .. nu pe top200 unde se baga voturi "pe naspa" ( vorba unui bun prieten :)) )

crezi ca ar cumpara cineva ceva acolo ? acolo e "mafie" cu bop`uri ..... HE RULZZZZZZZZZZZ n`ai nevoie sa cumperi

eu nu am auzit de asta ... am vazut chiar eu ... ca sa nu mai zic de rollback`urile date pentru ca a dropat "x" din R sau siege la dion unde s`a dat rr la sv in timpul siege`ului ... come on ...

Posted

nu va vad pe hopzone .... acolo sa te dai mare cu dexu ca e in top 10 .. nu pe top200 unde se baga voturi "pe naspa" ( vorba unui bun prieten :)) )

HopZone - mainly L2J top, putine sunt serverele care au mai mult de 500 de jucatori.

crezi ca ar cumpara cineva ceva acolo ? acolo e "mafie" cu bop`uri ..... HE RULZZZZZZZZZZZ n`ai nevoie sa cumperi

De fapt e mafie cu mage weapons, acum Necro cred ca-i cea mai jucata clasa de pe DEX, cum este si pe retail. Pe L2J nu prea poti juca cu necro pentru ca reuse-ul vrajiilor nu se micsoreaza odata cu marirea cast speed-ului si ajung sa joci asa: Death spike - wait 3 secondsa - Death spike.

eu nu am auzit de asta ... am vazut chiar eu ... ca sa nu mai zic de rollback`urile date pentru ca a dropat "x" din R sau siege la dion unde s`a dat rr la sv in timpul siege`ului ... come on ...

Lol, dovada pls... Alt bullshit debitat fara nici un fel de dovada. Ce interes ar avea Catalin sa dea rollback special pentru un clan? It's called a brain, use it.

Oricum, ti-am demonstrat in postul anterior ca numai minciuni scrii, asa ca n-are rost sa ma cert cu tine. Eu vorbesc despre FAPTE, tu vorbesti despre ce ti-a spus prietenul tau imaginar despre DEX. Ti-am demonstrat mai sus ca numai minciuni zici? Ti-am demonstrat.