Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest dexternet
Posted

Da,ala e Atlantis, care foloseste acelasi pack ca DEX.

O rly ? Mergeau ? Si mergeau ca pe off ? :D

atlantis foloseste fostul nostru pack de pe beta server . a fost cadoul nostru de new start pt ei . poti intreba . as a hint ... check manor :)

Posted

Nu am cum, nu detine inca nimeni nici un castel.

Si daca imi aduc aminte bine, shade zicea ca nu are nici un bug beta packul in afara de adventurer si html ... asta are la geodata bugs de m-am saturat.

Posted

O rly ? Mergeau ? Si mergeau ca pe off ? :D

Da. Ai zis ca "o parte" din skill-urile de C4 mergeau pe L2J cand l2off nici n-a auzit de ele. Eh, uite ca o parte mergeau si pe L2off. Insa acum pe c4off merg toate, si pe L2J inca nu merg majoritatea, si multe din cele care merg nu merg cum trebuie (ex: shield bash = shield stun, touch of death = C3 cancel)... Nu inteleg ceva. Stii ca exista un server mult mia bun cu un viitor mult mai bun, chiar joci pe unul (desigur ca nu pe DEX, cum am zis mai devreme, ai si tu onoarea ta :D ), insa tot preferi L2j... Weird people.

Sa mai spun ca pe L2J Dance of Medusa = AoE para? :lol:

Posted

shade zicea ca nu are nici un bug beta packul in afara de adventurer si html

adventurer = HTML

mostly all bugs = HTML

inclusiv manor

nu stiu ce vreti voi sa ziceti prin HTML bug, dar nu inseamna doar un text stricat sau 2 :) ci si o eroare in traducere (fisierele erau in chineza go figure, traduse foarte prost de niste rusi)

Posted

L2j are renumele asta probabil de prin c2-c3, acum chiar nu iti mai are rostul acel " NOT L2J ".

De fapt da, inca isi are rostul... Nu poti spune ca nu vezi nici o diferenta dintre L2J si C4off cand joci. Vorbesc despre interactiunea caracterului cu mediul. Sa nu insir si toate bug-urile la skill-uri, si de magii care bat la level 40 in FG, etc etc :)

Posted

Ba da, clar are alt feeling. Nu pot zice ca la unul e nasol si la altul e bun, doar ca-i ... diferit.

Despre magi care bat la lvl 40 in FG nu am auzit :D Si chit ca se poate, nu prea isi are rostul.

Buguri e clar ca sunt,doar ca e aiurea sa compari fisierele de c4 cu l2j sau c#.

De exemplu daca puneau L2Off sau C4Off, sau cum le mai zic ei, era alta treaba ...

Posted

BfDR = Battle for Dawn : Reborn , nu cred ca este tocmai genul de server "fantomatic".

@ Banavai : pe serverele non-l2j, pana mai ieri nu mergeau nici skillurile de c2 ca lumea, ba chiar de loc. Iar marea problema la l2j nu cred ca sunt skillurile de c4, ci mobii din necro/cats si in primul rand geodata.

Si stai linistit, vremea magilor a inceput sa cam treaca si pe l2j, ca si pe global. Un mag lvl 40 poate sa bata - cred - in FG cu 1 sau 2 SE mari (>lvl 52) in spate, la ce rata de fail au spellurile pe mobi roz/rosii acum. Dar in felul asta si un dorf cu 1 SE si 1 PP >lvl 52 bate linistit in DV la lvl 40.

La ora asta, un Sorc sau un SpS de lvl >lvl 60 are nevoie de 2 (doi) sau chiar 3 SE (sau combinatii de EE/SE) ca sa bata cat de cat continuu, un necro/SpH cred ca se descurca cu unul sau doi SE.

Vezi asta este diferenta... cine a jucat pe l2j a apucat sa vada mai toate clasele "la putere", chiar daca nu au fost tot timpul in pas cu retailul, ceea ce nu cred ca se poate spune despre celelalte servere. Si nu stiu cum sa iti spun... dar asta este in fapt si "filozofia Lineage"... vezi legenda...

Posted

sal din nou baieti

am o nelamurire...

era o pagina cu servere de lineage dak ati putea sa-mi spuneti care e... pls

;)

http://l2.hopzone.net

Auziti ce se mai aude de serverul ala de lineage 2 linkmania, a aparut C5,intram in curand in UE si nu avem un server linkmania de lineage 2 chiar asa? =))

Posted
@ Banavai : pe serverele non-l2j, pana mai ieri nu mergeau nici skillurile de c2 ca lumea, ba chiar de loc.
Exagerezi. Sincer. Sa nu crezi ca acum ca am trecut pe full c4 iti dam dreptate ca l2j > l2off dinainte.
Posted

La ora asta, un Sorc sau un SpS de lvl >lvl 60 are nevoie de 2 (doi) sau chiar 3 SE (sau combinatii de EE/SE) ca sa bata cat de cat continuu, un necro/SpH cred ca se descurca cu unul sau doi SE.

Am facut o data greseala sa-mi fac sorc pe L2J... Use Prominence, wait 3 seconds, Use Prominence.

Posted

chestia e ca probabil n-o sa aiba niciodata server tip... l2.

Pai nici eu nu creed ca o sa mai aiba Server de Lineage 2 linkmania,fiindca astia promit de luni de zile cal fac si nu l-au facut.

Posted (edited)

chestia e ca probabil n-o sa aiba niciodata server tip... l2.

Am citit vre-o 20 de pagini si in sfarsit aflu si eu raspunsul .... Pacat , intr-un timp pe la inceput chear aveam sperante mari ca se face ...

As fi curios care ar fi principalul impediment la asa ceva ?

Nu-si permite LINKMANIA un om pentru asa ceva ? Nu aveti suficente calculatoare sau alte probleme legate de

partea de HARD ? Sunt multe servere pe care sunt actualmente 1,2 3 oameni si mai mult stau goale :comp1:

Oricum pacat , spargea-ti gura targului in domeniu de jocuri online in Romania daca faceati L2 sau WoW !!!!

:tiphat:

Mi se pare o prostie sa se discute pe Linkmania cat e de tare L2 pe alte servere !

Edited by WisH
Posted

Server nu va fi deoarece s-a incercat o varianta l2j dar prea multe buguri la questuri etc...in fine si ei nu au de gand sa plateasca pentru o versiune l2off sau cel putin asta se da de inteles