Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

sounds + animations totally suck tbh

The sounds are great (/socialadvance spam ftw)... And animations, well they seem normal, what can I say. There isn't any char with OMFG animations (maybe dwarven female subbed SpS, their animations pwn). And the SpS has the best looking animation imo (Hydro Blast) which makes male and female chars look cool no matter what. Too bad they don't sound good... Hurricane ftw @ sound.

Posted

The sounds are great (/socialadvance spam ftw)... And animations, well they seem normal, what can I say. There isn't any char with OMFG animations (maybe dwarven female subbed SpS, their animations pwn). And the SpS has the best looking animation imo (Hydro Blast) which makes male and female chars look cool no matter what. Too bad they don't sound good... Hurricane ftw @ sound.

dude. Eu vorbeam de animatiile personajului, nu ale vrajilor. Maini ridicate aiurea + fusta care falfaie = not my type of char. The sound's retarded, too. Macar la male arata ca si cand ar CAST-a ceva.

Iar daca le pui duale, parca mangaie mobii cu ele. bleah.

Posted

dude. Eu vorbeam de animatiile personajului, nu ale vrajilor. Maini ridicate aiurea + fusta care falfaie = not my type of char. The sound's retarded, too. Macar la male arata ca si cand ar CAST-a ceva.

Iar daca le pui duale, parca mangaie mobii cu ele. bleah.

De ce ai pune duale pe elf?

Posted

Pe L2J cand o sa fie? Deocamdata nici C4 skills nu merg, lol.

Nu inteleg de ce inca mai sustii emulatorul ala cand poti juca L2 de la mama lui...

1. Uite, o sa te tin personal "la curent" (amperaj mic, stai linistit) cu C5 pe l2j :P .

2. Ai o marota cu emulatorul...

M-au rugat niste cunoscuti sa incepem sa jucam pe L2BfDR, server nou, x5, full C4 retail. Am jucat vreo 4-5 ore. Pe langa ca in astea 4-5 ore au fost 2 restarturi programate, dupa care serverul a decedat pe o perioada nedeterminata, spoilul nu mergea - provizoriu am inteles, nush ce expoilts sau bugs - , mobi lipsa si or mai fi fost. Daca asta e de la mama lui, atunci mama lui e vitrega.

Si ar mai fi doua lucruri:

~ CityBank - in top 5 la banci - a trecut la java, si nu, nu se ocupa cu jocuri pe telefoane mobile.

~ nu stiu cat de real este zvonul, dar se pare ca NCS dezvolta un proiect nou - Lineage : Genesis, ia ghici... in Java si de asemenea, nu cred ca este vorba de telefonie. Daca este adevarat, atunci in curand serverele C vor fi pe post de emulatoare...

Posted

M-au rugat niste cunoscuti sa incepem sa jucam pe L2BfDR, server nou, x5, full C4 retail. Am jucat vreo 4-5 ore. Pe langa ca in astea 4-5 ore au fost 2 restarturi programate, dupa care serverul a decedat pe o perioada nedeterminata, spoilul nu mergea - provizoriu am inteles, nush ce expoilts sau bugs - , mobi lipsa si or mai fi fost. Daca asta e de la mama lui, atunci mama lui e vitrega.

Thora's back! <3

sigur, te duci si joci pe cine stie ce server fantoma... hai sa ma duc sa joc eu pe vreun l2j fantoma care inca nu are cea mai noua versiune de l2j... uu look, bugs!

Faza e ca ai naiba rusi au tradus total aiurea fisierele alea chinezesti.... unele din ele trebuie refacute acum, precum manor system (pe dex s-a reparat cel putin, dunno about others). Annoying.

@bavanai: elemental summoner, tataie.

Posted

bfdr ... nici nu am auzit de astia. Intra si tu pe ceva mai decent, gen Atlantis ( ala c4, nu l2ju c5 ), dex, la2.gr, chiar si paradise desi e de kko.

Intradevar, bugs si exploits mai sunt. La geodata sunt cele mai mult bugs. Am inteles ca nush cate cata/necro nu poti intra in ele ca-s ziduri invizibile .. easly fixable, presupun ca o sa repare in curand.

Deasemenea, aparent ca sa cresti level la clan consuma 3x sp ...

Asta nu pe packul pts, ci pe asa zisul pack retail, despre care un dev a zis ca defapt nu-i retail ci un fel de hibrid... ma rog.Anyway, better then l2j for the moment, and much better then c1modded.

Posted

~ nu stiu cat de real este zvonul, dar se pare ca NCS dezvolta un proiect nou - Lineage : Genesis, ia ghici... in Java si de asemenea, nu cred ca este vorba de telefonie.

Mai intai sa faca sa mearga skill-urile de C4, lol.

Posted

O parte merg, mult dinainte sa mearga pe c1modded ... defapt daca ma gandesc bine, nu cred ca merge vreunul pe c1 modded =))

Si nu incerca sa compari cu fullc4, e ca si cum ai compara cu retail, and you know that is futile :|

Posted

bfdr ... nici nu am auzit de astia. Intra si tu pe ceva mai decent, gen Atlantis ( ala c4, nu l2ju c5 ), dex, la2.gr, chiar si paradise desi e de kko.

Intradevar, bugs si exploits mai sunt. La geodata sunt cele mai mult bugs. Am inteles ca nush cate cata/necro nu poti intra in ele ca-s ziduri invizibile .. easly fixable, presupun ca o sa repare in curand.

Deasemenea, aparent ca sa cresti level la clan consuma 3x sp ...

Asta nu pe packul pts, ci pe asa zisul pack retail, despre care un dev a zis ca defapt nu-i retail ci un fel de hibrid... ma rog.Anyway, better then l2j for the moment, and much better then c1modded.

nu mai vbi din auzite :cool2:

Posted

Nu vorbesc din auzite.

http://z3.invisionfree.com/L2Atlantis/inde...p?showtopic=367

http://z3.invisionfree.com/L2Atlantis/inde...p?showtopic=347

http://z3.invisionfree.com/L2Atlantis/inde...p?showtopic=274

Mai era unu despre branded, dar cred ca ajung 2 :D

@Shade - din moment ce zice de skills de c4 de parca sunt ceva banal, evident ca nici nu se mai gandeste la c1modded. Inca nu a incercat sa compare, dar probabil ar fi facut-o pana la urma :D

Posted

Nu vorbesc din auzite.

http://z3.invisionfree.com/L2Atlantis/inde...p?showtopic=367

http://z3.invisionfree.com/L2Atlantis/inde...p?showtopic=347

http://z3.invisionfree.com/L2Atlantis/inde...p?showtopic=274

Mai era unu despre branded, dar cred ca ajung 2 :D

@Shade - din moment ce zice de skills de c4 de parca sunt ceva banal, evident ca nici nu se mai gandeste la c1modded. Inca nu a incercat sa compare, dar probabil ar fi facut-o pana la urma :D

Ala e Atlantis... Pe You-know-what-server nu-s probleme din astea afaik, insa ai si tu onoarea ta si joci pe atlantis sau others :D

O parte merg, mult dinainte sa mearga pe c1modded ... defapt daca ma gandesc bine, nu cred ca merge vreunul pe c1 modded =))

O rly? Pe beta C4, c1modded mergeau chiar foarte multe. Cand erau atunci rates 50x...