Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest doandesh
Posted

Ba daca itzi place nu te plictiseshti! eu joc de 1 an shi ceva shi tot imi place!

Daca eshti baiat deshtept potzi sa ai shi viatza sociala shi lvl 70 pe official :cool2:

Ca nu tre sa stai lipit de comp toata ziua shi oricum shi in joc vb cu lume shi itzi faci prieteni shi e fain!

Daca spunetzi ca va plitisesjte shi nu mai ai viatza sociala atunci ce cautatzi pe forumul de L2! :nanana:

Guest DeathDemon
Posted

Pentru cei plictisiti de 1X am o varianta ajutatoare :)

L2 Titan

100 X exp, si multe features, check the forum

:clap:

PS: e nou serverul da' se pare k se ocupa de el adminii

:tiphat:

Posted

M-am saturat de HR ... daca mai joc pe unul mi se face rau :D

Not pleasent for carebears, right ? :D

Vad ca a postat catalin ca serverul poate tine ~4000 playeri. Ati testat treaba asta ?

Ca pe l2p serverul e pe 2 compuri, si cu 2-3k on au item lag :D

Guest doandesh
Posted

Ne plictiseste 1x ... jocul nu e facut pt 1x, este "adaptat" de ncsoft la 1x ca sa castige ei bani.

:banghead: Tu vb prosti mai X1 inseamna varianta ORIGINALA asha cum a fost facut jocul! x4 x 10 x200 adica ratele sunt de 4 10 respectiv 200 de ori mai mari ca ratele NORMALE! cum sa spui ca el e adaptat la x1

Asha e orice MMORPG cu rate mici, SilkRoad are rate shi mai mici shi WoW are rate mici! nu sa ajungi lvl 80 in 2 luni shi dupaia ce faci...

Guest haLLoMasTer
Posted

sall sunt mai noi pe aici acum trag lineage 2 c4 nustiu ce este c4 acela ma puteti ajuta cu el ?? cum anume se joaka este strategie misc omu din daste ?? gen ce jok ???Multumesc

Guest DeathDemon
Posted

True, 1 X e "originalul" si intradevar asa merita jucat ( adica pe www.lineage2.com ) nicidecum 1X pe private servere unde nu merge mai nimic ( comparativ cu srv oficial ).

Nujt ce sa zic, eu personal nu mai pot jucat pe low rate, sa stau luni de zile pana iau B /A grade ...

Si high rate e chiar simpatic daca e sub-class.

Posted

Vad ca a postat catalin ca serverul poate tine ~4000 playeri. Ati testat treaba asta ?

teoretic suporta un nr nelimitat de useri

M-am saturat de HR ... daca mai joc pe unul mi se face rau

si eu la fel, dar depinde si cu cine joci ;)

Posted

:banghead: Tu vb prosti mai X1 inseamna varianta ORIGINALA asha cum a fost facut jocul! x4 x 10 x200 adica ratele sunt de 4 10 respectiv 200 de ori mai mari ca ratele NORMALE! cum sa spui ca el e adaptat la x1

Asha e orice MMORPG cu rate mici, SilkRoad are rate shi mai mici shi WoW are rate mici! nu sa ajungi lvl 80 in 2 luni shi dupaia ce faci...

Nu sunt idiot, stiu ca 1x e pe retail. E 1x ca vrea ncsoft bani, acum ce vrei sa zici, ca e facut in interesul jucatorului sa stai sa omori 20 de mobi pt 1% de la lvl 40 or so ? Nu, e in interesul NCSoft, ca stai tu mai mult in joc.La fel si botii si dualul daca nu stiai. Oficialul e placut in sensul ca fiind deja format de ani intregi, poti sa faci bani usor daca esti destept si ai si ceva noroc.

@Shade - soft-ul de server da ... dar masina pe care e ma refer :D Vezi ce am zis de l2p ...

Posted

True, 1 X e "originalul" si intradevar asa merita jucat ( adica pe www.lineage2.com ) nicidecum 1X pe private servere unde nu merge mai nimic ( comparativ cu srv oficial ).

Nu, avansezi asa greu ca sa platesti cat mai multe monthly subscribtions la NCSoft :) . Un 2x zic eu ca ar fi perfect pentru L2.

Guest doandesh
Posted

Uite un prieten de al meu a crescut BD lvl 49 in o 1 luna pe oficial!shi in aceash luna PE ACELASH COMP sora lui a crescut un SK lvl 45! nu e asha greu :P

Shi mie imi placeau serverele de rate mari da dupa ce joci putzin mai mult (aproape 2 ani ca mine) te saturi sa vezi ca nu ajungi nici unde...joci faci lvl max faci ceva pvp shi schimbi serveru iar o iei de la capat iar te saturi ca nu ai ce face iar schimbi serveru... la un moment dat zici daca tot joc 7-8 ore pe zi macar sa joc cu un scop adica pe oficial :D

Eu intru luni pe oficial shi gata am ocupatzie :banana:

Posted

Uite un prieten de al meu a crescut BD lvl 49 in o 1 luna pe oficial!shi in aceash luna PE ACELASH COMP sora lui a crescut un SK lvl 45! nu e asha greu :P

Si prietenul ala al tau cat statea la comp ? El toata ziua, si sora lui toata noapte ( sau invers ) ? :lol:

Posted

Shi mie imi placeau serverele de rate mari da dupa ce joci putzin mai mult (aproape 2 ani ca mine) te saturi sa vezi ca nu ajungi nici unde...joci faci lvl max faci ceva pvp shi schimbi serveru iar o iei de la capat iar te saturi ca nu ai ce face iar schimbi serveru... la un moment dat zici daca tot joc 7-8 ore pe zi macar sa joc cu un scop adica pe oficial :D

Eu intru luni pe oficial shi gata am ocupatzie :banana:

Pe 4x in 5 zile ai caracterul level 40+ cu tot cu quest-uri facute.

Posted

He's right, ya know.

offf of scoateti-ma si pe mine din impas caci joc degeaba de 2luni de zile ca nu am invatat nici cit negru sub unghie din jocul asta:1.cum imi pun simbolul?

2.cum pot sa imi cresc puterile? am lvl 52 dar cred ca lovesc destul de slab in comp. cu alti.am toate qest-urile facute.

3.tinind cont ca sint wizard spel.mp. imi creste foarte greu.

4.exista rec. care ma ajuta?

5.de unde se pot procura armurile de grd b.si armele de grad b.?pt. ca la shop nu se gasesc.

stie cineva daca pe dex mai este serv. de l2? si daca da cum se poate face un acount?