Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

Jwls n`are pentru ca nu s`a bucurat de joc ... a stat 24/7 intr`o catacomba sau pe un spot si a facut lvl lvl lvl ca obsedatul :P ( no offence )

Avea atatea iteme pentru ca avea quest items multe .. acolo se pun la socoteala itemele de pe tine , intemele din inventory si itemele de quest :)

Probabil ca pe arma are MM , doar .... e C1/C2 :banana:

da frate ai dreptate.. am stat intr`o catacomba si am facut lvl lvl lvl ..

daca nu ma cunosti itzi sugerez sa taci ca vbesti prostii !

fara char overpowered am stat in top25 la pvp score (n`am avut clan/aliantza) pana am facut o pauza de aprox 2 luni .. am craftat / cumparat singur tot de mine .. n`am primit mocangeli (doar mi s`a craftat pe gratis .. dar n`a fost greu sa dea 1 click)

PS : Dak suferi de pk score iti sugerezi sa joci fara clan , sa`ti craftezi totu` singur si pe urma sa le pierzi :right:

Posted

InxeS' date='Aug 28 2006, 03:26 AM' post='1358015']

da frate ai dreptate.. am stat intr`o catacomba si am facut lvl lvl lvl ..

daca nu ma cunosti itzi sugerez sa taci ca vbesti prostii !

fara char overpowered am stat in top25 la pvp score (n`am avut clan/aliantza) pana am facut o pauza de aprox 2 luni .. am craftat / cumparat singur tot de mine .. n`am primit mocangeli (doar mi s`a craftat pe gratis .. dar n`a fost greu sa dea 1 click)

PS : Dak suferi de pk score iti sugerezi sa joci fara clan , sa`ti craftezi totu` singur si pe urma sa le pierzi :right:

Aham ... gg. Fara clan sux, eu nu as putea sa joc prea mult timp asa :|

Overpowered chars ( gen necro ) suck ... e scump, nu are aoe ...

HE care e considerat pe locul 2 la overpowered nu imi place mie ( nici TH nici HE nu imi plac ... nush, nu prea arata a fi buni de "sneaking" ).

Posted

Aham ... gg. Fara clan sux, eu nu as putea sa joc prea mult timp asa :|

Overpowered chars ( gen necro ) suck ... e scump, nu are aoe ...

HE care e considerat pe locul 2 la overpowered nu imi place mie ( nici TH nici HE nu imi plac ... nush, nu prea arata a fi buni de "sneaking" ).

necro imi place .. dar m`am saturat sa am o clasa care bate orice si mi`am facut AW .. TH+HE nu suport

Posted

cum am zis .. no offence dar toate dovezile duc spre ceea ce am zis eu ... si pvp score ... ma bucur pt tine ( desi nu`mi pasa cum ai facut .... pe drept sau pe spoileri scazandu`i :)) ) probabil crezi tu ca AW nu e char overpowered ..... dar cum joc eu cu aw .... nu`mi sta nimeni in cale ...

anyway ... fie cum zici tu ... oricum pe dex .... orice se poate .. asa ca poate eu sunt cel care vorbesc prostii ( am mai auzit de un feature dex cum cand dai intr`un char cand flag`ul incepe sa dispara - palpaie - faci pk ...... :blink: )

Posted

pe drept sau pe spoileri scazandu`i

neah, e de fapt printre primii la wanted list de pe server, toti il vaneaza ca i-a omorat candva :lol: pvp pe dwarfi nu vrea sa faca nici daca-i ceri :)

probabil crezi tu ca AW nu e char overpowered ..... dar cum joc eu cu aw .... nu`mi sta nimeni in cale ...
eu cred ca n-ai jucat pe full C4, ori asta ori pe l2j AW e bugged... oricum, sa crezi ca AW e overpowered... ma doare capul :D

cand dai intr`un char cand flag`ul incepe sa dispara - palpaie - faci pk

asa e, de fapt

Posted

Eu am omorat om cu nick-ul care palpaia acum 2 zile pe DEX si n-am luat karma... E faza ca acel palpait are 2 stagii, daca-l omori cand abia incepe nick-ul sa palpaie gg +1 PvP, daca nu... Good luck runnin'.

On-topic: mi-am luat ieri pe un L2J Fear de la un overlord si a inceput sa-mi fuga caracterul necontrolat o.O La fel am patit si pe C4 cu Veil de la TH. L2J-ul nu prea stie sa faca diferenta dintre jucatori si mobi...

Posted

Mda, asta cam asa e.

Incearca sa dai un skill ( gen stunshot, proeminence, etc, oricum,ceva ofensiv care are nevoie de target ) cat esti in fear, cu cineva selectat. S-ar putea sa ai o surpriza :D

Posted

1. pvp stats se fac ori bune ... cu acordul adversarului ... ori pe noobi ... asa ca nu vad de ce ar fi o problema sa fi alergat de niste noobi ( pt ca un jucator adevarat stie sa piarda si cand zice "da .. hai pvp" nu tre sa`i poarte pica si sa`l alerge pe server - deci nu erau dwarfi ... erau noobi .. tot cam aia e )

2. nu ... n`am jucat pe FULL C4 , insa nu cred tu ai jucat ( dex c4 files "official" nu sunt decat 40-50% din ce e pe oficial si pot spune ca L2J > L2off la capitolul implementari C4 ) ; AW rullz pe L2off mai ales pentru ca are MM pe daggers ... deci prind mult mai bine skills si cum e normal sa fie influentate blows de crit power , rupe ... + freezing strike fara flag ... e "pvp master" pe noobi care daca vad ca ai dat 100 dmg cu freezing zic WAW .... IL MUCESC ... si se trezesc cu 2-3 blows de 2-3 k de nu stiu pe unde sa mai apuce sa fuga ...

3. poate ca asa e .... pe DEX .... despre asta vorbeam si eu ..... nu ar trebui sa fie asa ... flag disspers este "influentzat" ( determinat ) de flag time ... si cum am inteles ca este 30 de secunde ... mi se pare penal sa fie 2 sec disspers ... + ca atata timp cat este in disspers , este un anunt ca ar trebui sa te opresti ... nu un anunt ca trebuie sa dai intrerupt cast sau sa scoti target ..

@InxeS - I hate DE female ..... cu cat e mai heavy imbracata , cu atat pare mai dezbracata .... not my type of char ... imi plac DE male pt cum arata in armurile light .... se incadreaza in "categoria stealth" ... doar sunt dark ( shadow ) warriors

@Bavanai ... n`ai jucat pe L2j inseamna ... Veil pe l2j in momentul in care scriu nu face absolut nimic nici pe playeri , nici pe mobs ... de fear nush daca e normal sa poti da si pe player dar ... playerul cu skills se duce spre target ... so it`s not a really big problem ...

Posted

Scuzati ca nu am mai postat dar ma jucam lineage 2 pe dex am invatat sa joc si eu mai binisor si am creat un clan pentru cei mici de la lvl 20+ sunt bine veniti si cei peste lvl 40+ ca sa ii ajute pe ceilalti in seara asta fac clanul de lvl 3 cand o sa fac clanu de lvl 5 o sa intru si intr-o alianta cu mai multi prieteni o alianta mai mare deci deocamdata pana diseara suntem 5 oameni mai vrea careva sa intre?

Posted

2. nu ... n`am jucat pe FULL C4 , insa nu cred tu ai jucat ( dex c4 files "official" nu sunt decat 40-50% din ce e pe oficial si pot spune ca L2J > L2off la capitolul implementari C4 ) ; AW rullz pe L2off mai ales pentru ca are MM pe daggers ... deci prind mult mai bine skills si cum e normal sa fie influentate blows de crit power , rupe ... + freezing strike fara flag ... e "pvp master" pe noobi care daca vad ca ai dat 100 dmg cu freezing zic WAW .... IL MUCESC ... si se trezesc cu 2-3 blows de 2-3 k de nu stiu pe unde sa mai apuce sa fuga ...

Dex are retail files, impreuna cu la2.gr si atlantis. Acestea, fara sa fie modificate, sunt cam 95% off ( html bugs la questuri, in loc de nume apar ????? , dar se poate rezolva usor, si mi se pare ca lipseau raizii la adventurer's guildsman, care deasemenea se repara relativ usor ).

Fisierele PTS ( care le au prea multe servere, si se gasesc gratuit pe internet pe undeva ) sunt cam in proportie de 80-85% off ... destul de multe bugs, multe exploituri, ceva lipsuri.

MM pe daggers pe off o sa vezi doar la cei care joaca mai de la inceput ... SAu a fost disabled, dar cei care l-au avut, au ramas cu el.

In c5 o sa fie skill,dar asta-i altceva.

Guest doandesh
Posted

@virus_ro sunt de acord cu tine la subiectul PVP! nu suport playeri care stau la pescuiala cand se bat 2 shi la sfarshit il omoara pe cel ramas! sau care merg in NG prin RoD cand ei sunt lvl 50 ca sa faca PVP!

Eu cand vreau pvp intreb ce lvl are shi cu numarate(5 4 3 2 1 go)! daca e mult mai mic nici nu fac pvp! fac pvp cu cei de lvl meu ca sa vad cat de bun sunt eu shi cat de bun e charu meu in comparatzie cu altzi.

Doar o obiectzie dwarfi nu sunt asha de slabi cum crezi :D! daca shti sa joci cu un Warsmith mai ales cu golem potzi sa batzi multzi playeri! ai stun care prinde bine, heavy(cutzitari dau un damage de tot kktu cu skilluri damage reduction) shi golemu e tare mai ales ca sunt shi shoturi acum pt pet ;)

Posted

dex c4 files "official" nu sunt decat 40-50% din ce e pe oficial

ahaaa.... si l2j ce are, 2%? Macar sa ne spui si noua ce lipseste, nu de alta dar noi astia suntem mai orbi si nu vedem ca full c4 files nu sunt decat 50% din full c4.

Btw lasher, lista cu raid bosses... eu am completat-o, pe dex ts cel putin.

Posted

Stiu ^^

De la tine stiam ca lipsesc.

Mult spre surpriza mea, l2j chiar are un avantaj fata de retail :| Este mult mai usor sa modifici quest reward rates si quest drop rate.

Pe l2p cand au modificat reward rate s-a modificat si costul de sp la crescut level la clan :D

Posted

dex c4 files "official" nu sunt decat 40-50% din ce e pe oficial si pot spune ca L2J > L2off la capitolul implementari C4

Ai jucat pe L2off full C4 de vorbesti? Nu. Eu am jucat si stiu ce vorbesc, si nu sunt singurul. Si Shade a jucat si-ti poate confirma, si Lasher cred ca a jucat, si stii ca-i fan L2j. Lasher, daca ai jucat pe DEX TS, te rog ilumineaza-l pe virus... Poate o sa creda daca o aude de la un L2J fan :) . Daca nu, esti bine-venit sa intri pe un server L2off C4 sa verifici singur, chiar pe DEX daca vrei, ca maine se da drumu la C4off. L2J > L2off la capitolul implementari? Glumesti cred. Pe L2J nu merg cred ca 60% din skill-urile de C4, si cele care merg nu merg cum trebuie (exemple: Force Rage si Sonic Rage nu merg deloc, shield bash nu da acel stun de 2 secunde etc etc). De fapt nu stiu de ce stau sa incerc sa te conving pe tine, tu ramai pe emulatoarele tale mai bine, si noi astia mai prosti lasa sa jucam pe C4off cum se joaca pe oficial, sa avem toate skill-urile de C4, sa nu ne luam Fear de OL etc etc etc.

E chiar stresant cand vorbiti fara sa cunoasteti... "40%" de unde stii? Ai jucat? NU, atunci nu vorbi. "It is wiser to keep your mouth shut and appear stupid that to open it and remove all doubt".

Si cum poti sa zici ca fear pe playeri "... so it`s not a really big problem ...". Cum sa-ti dea un OL fear si sa FUGI fara sa-ti poti controla caracterul??? Ti se pare ca nu este o problema? Sa ca ies din joc cu 138 speed si intru si am 139 speed si multe altele...

http://img172.imageshack.us/my.php?image=shot00002yq4.jpg

Critical 503? Pe oficial critical e capped la 500. Pe L2J ajunsesem la valori fenomenale de 1000+.

Magiile nu dau fail, bati orice melee cu bufferi, bati cu magi level 40 mobi level 70.

Cateodata cand dai privat iti zice ca jucatorul nu este in joc, chiar daca este in joc.

C4 skills not working or bugged.

Mobii nu sunt nici acum ca pe retail, Cemetery este inca C1.

Cutitarii functioneaza ciudat, si nu se aude sunetul de critical cand prind specialele.

Iti iei Fear si iti fuge caracterul ca idiotul necontrolat.

Iti trebuie super configuratie pentru macar 500 de jucatori.

Dai prin pereti ca nebunu, omori din ToI 1 oameni din ToI 2.

Iti iei interrupt la vraja de la orice lovitura.

Reuse-ul vrajiilor nu se micsoreaza in raport cu cast speed-ul. Dai un nuke la 3 secunde.

Eu ti-am zis aici ce bug-uri de L2J stiu. Acum zi-mi tu macar 1 singur bug pe care-l stii pe C4off. Daca tu imi zici un singur bug (in afara de cel cu descriptiile raizilor, acela a fost reparat deja) iti jur ca nu mai postez aici pe forum.

Posted

Magiile nu dau fail, bati orice melee cu bufferi, bati cu magi level 40 mobi level 70.

Cateodata cand dai privat iti zice ca jucatorul nu este in joc, chiar daca este in joc.

C4 skills not working or bugged.

Mobii nu sunt nici acum ca pe retail, Cemetery este inca C1.

Cutitarii functioneaza ciudat, si nu se aude sunetul de critical cand prind specialele.

Iti iei Fear si iti fuge caracterul ca idiotul necontrolat.

Iti trebuie super configuratie pentru macar 500 de jucatori.

Dai prin pereti ca nebunu, omori din ToI 1 oameni din ToI 2.

Iti iei interrupt la vraja de la orice lovitura.

Reuse-ul vrajiilor nu se micsoreaza in raport cu cast speed-ul. Dai un nuke la 3 secunde.

Fail merge, e optiune in config, dar e bugged. Daca e activat, dau failed prea des ( pe mobi de aceelasi lvl )

Asta se intampla cand se teleporteaza. Si NUMAI din c4. Nu m-am prins care e faza.

C4 skills not working ... aici vb de retail c4, sa compari retail cu l2j e total aiurea. Intradevar, nu merg toate.

Spawnlist sigur este cel vechi, "functionarea" mobilor nu stiu ...

Cutitarii functioneaza foarte ciudat intradevar ... ca prinzi crit sau nu pe lovitura, skillul poate sau nu sa prinda, nu prea tine de asta. Plus ca dai crit pe skill si altele.

No comment la fear, decat ca e fun sa iti dea unu fear si tu sa te intorci din drum cat inca ai fear sa-i trantesti un stunshot :D

Presupun ca te referi la server ... dar nevoie de resurse din cate mi-am dat seama e dictata de features. Uite la paradise, 2-3k on, serverul pe 2 compuri ( pe unu db si pe unu banuiesc ca soft-ul de serv ... ), fisiere de PTS, si e item lag.

Geodata ftw ...

Nu chiar, iei interupt vreo 90% .. tot cam aia e, dar ma rog.

Asta a mai fost reparat am observat ... aveam cast speed ~1500, si cand terminam de castat deja clipea skillul din nou ca e ready.

Ok, acum despre restul postului :D

A jucat si virus pe test DEX, odata cu mine :)

Hm, vad ca toata presupusa retea ( la2.gr, atlantis si dex ) o sa dea drumu la servere cam in aceelasi timp ... tu zici ca dex da drumul maine, tavi de pe atlantis zice ca pana pe 1, la2 zice ca pe 1 ...

Posted

ma virus.. mm iti da 40% chance sa prinda blowu

daca prinzi doar 4 din 10 calculeaza si tu cam cat e bonusu 40% de pe demon sword.

PS : lasa`ma cu teoriile tale .. nu`mi puneam poza cu pvp`uri lucrate pe delevel

Guest doandesh
Posted

@ Bavanai ai zis 503 critical da ala e atak speed in poza, critical e doar 179 :P

da pe servere am ajuns shi eu cu smart buff shi dagger cu focus cu PW la 800 critical shi cu HE cu draconic cu focus smart buff shi snipe 1000 critical :P

Da plm chiar 29k p atack niciodata :-O shi nici nu erai smart buffuit...

Tu spui ca e limitat critical la 500 pe oficial?? eu shtiam ca nu e nimic limitat...

Da oricum eu in vreo 2-3 sapt intru pe oficial ca nu mai merita pe private! numai sa strang 133 RON :dance:

Am shi prieteni acolo shi din 6 septembrie baga C5!!! :cool2: Shi pana in octombrie totzi sub lvl 25 primesc o arma speciala...nush ce e dar sper ca e ceva util nu suvenir... :P

EU VA SUGEREZI LA TOTZI SA INTRATZI PE OFICIAL :P

Nu e asha scump 133 RON prima luna shi jocu shi dupaia 45RON(13euro) pe luna (o alocatzie +20RON daca mai avetzi alocatzie...daca nu inseamna ca lucratzi ;) )!

Posted

EU VA SUGEREZI LA TOTZI SA INTRATZI PE OFICIAL :P

Nu e asha scump 133 RON prima luna shi jocu shi dupaia 45RON(13euro) pe luna (o alocatzie +20RON daca mai avetzi alocatzie...daca nu inseamna ca lucratzi ;) )!

Joaca tu pe 1x daca vrei sa mai ai viata sociala :)

Posted

@ Bavanai ai zis 503 critical da ala e atak speed in poza, critical e doar 179 :P

Da, eram obosit si am gresit. Oricum, ideea e ca pe L2J merge sa ai mai mult de 500 crit rate, un bug destul de grav dupa parerea mea.

Posted

Joaca tu pe 1x daca vrei sa mai ai viata sociala :)

Se poate .. 1x, 5x, 100x, nu esti obligat sa joci toata ziua ... daca pe 5x faci un level in 2 ore sa zicem , pe off o sa faci doar 20% .. oricum off e facut sa joci ani intregi ...

Posted

Se poate .. 1x, 5x, 100x, nu esti obligat sa joci toata ziua ... daca pe 5x faci un level in 2 ore sa zicem , pe off o sa faci doar 20% .. oricum off e facut sa joci ani intregi ...

Eventual devine si plictisitor dupa parerea mea... Mai ales daca-ti faci vreun HE... Intri in joc la ora 12, apesi F1 pana la ora 12 noaptea, dormi, rinse and repeat... Eu ma plictisesc si pe 4x, da pai pe 1x si cu vreun caracter ca HE-ul nu mai zic... :)