Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

A, cat despre network, am uitat sa salvez ceva ce a zis un GM de pe Atlantis ... oricum era ceva de genul ca jucatorii de pe dex si la2.gr nici nu stiu cu ce servere o sa faca network, si ca noi ( aka jucatorii de pe atlantis ) suntem norocosi sa stim. Deasemenea a adaugat ca nici Catalin nu stie cu ce servere o sa faca network.

Parerea mea e ca Tavi asta invarte totul biggrin.gif

Posted

Erm, din cate am inteles din ce a zis catalin, el a facut rost de fisiere O.o

Si cred ca nu te-ai uitat pe linkul care l-am dat ...

ofofof... neincrezatori pot fi unii

Catalin: man

Catalin: tavi e un pusti de 17 ani

Catalin: nici nu cred ca a vazut fisiere de l2 retail

Shade: lol... auzisem ca el e cel care crackuieste fisierele

Catalin: da...shi eu am fost pe luna

nu vorbesc din zvonuri, lasher...

Posted

Din cate stiu el ( tavi ) e dev la atlantis. De ce ar minti si cu asta O.o

Deasemenea a zis ca a lucrat ceva la c5 ( probabil de aici zicea catalin ca face rost de c5 ).

Nici eu nu vorbesc din zvonuri, vorbesc din ce a zis el sau alt GM.

Eu unul in Catalin nu am incredere, dar avand in vedere ca ai vb tu cu el si nu eu, sa zicem ca pe tine nu te abureste.

O confuzie clar e ... atlantis zic ca fac network cu dex si la2.gr, si catalin zice ca face network tot cu el O.o

Guest sooska
Posted

comp26.gif na bine ca am gasit lineage2 in downloads...

dar trebuie facut un cont sau ceva pe linkmania???

Posted

http://img213.imageshack.us/img213/5403/shot00045nh2.jpg

Ce ziceai, Shade ? ^^

Daca te intereseaza, o sa iti povestesc si cum s-a intamplat una ca asta smile.gif

um... eu acolo vad un PW imbracat in armuri de A la lvl 51, pe un server privat. Poate imi spui si mie despre ce vorbesti?

Posted

um... eu acolo vad un PW imbracat in armuri de A la lvl 51, pe un server privat. Poate imi spui si mie despre ce vorbesti?

Lol ...

1. Serverul nu e privat, e Bartz ( ce te face sa crezi ca e privat, nu stiu :| )

2. Kyuby = Legacy

3. Vb despre ce ziceai tu ca nu o sa aibe A pana la lvl 75 ...

Posted

Sunt ale lui. Stiu ce nu se leaga. Am zis ca explic daca il intereseaza pe Shade. Vad ca te intereseaza pe tine asa ca iti explic tie biggrin.gif

Intai a cumparat un doom heavy de la un but care in loc sa-l puna la vanzare cu 13-14kk, l-a pus cu 1.3 sau 1.4kk.

Dupa aia a dat de un orc disperat cu bw heavy, dar vroia neaaparat Doom. Disperat in sensul ca i-a dat Tallumu asta pe Doom biggrin.gif

Evident ca o sa-l vanda ... deja a vandut casca cu 90kk.

( nu inainte sa incerce cineva sa-l scam pt tot setul in loc de 150kk sa dea 15kk ^^ )

Posted

Ideea era ca se poate, nu era pusa nici o conditie din cate stiu, decat first char, <75 fara sub, si sa fie a lui setul.

Stiu ca a avut noroc garla, dar se poate biggrin.gif

Dak asta e noroc e noroc chior

loll da la lev lui sa aibe alea?Treaba asta e pra de tot la 75 nu poti avea astfel de lucruri.

Mai era unu care voia sa stie de care mobi sa omoare k sa-i dea lucruri faine.Probabil asa a facut si el tongue.gif

Posted

Treaba asta e pra de tot la 75 nu poti avea astfel de lucruri.

.Probabil asa a facut si el tongue.gif

Tocmai asta am vrut sa dovedesc. Se poate. Faza care o zici tu si a zis-o si Shade probabil era in c1-c2, nu stiu .. eu stiu o persoana ( in afara de legacy ) care are A si e 6x ... nu full set, dar are.

Si cu a doua chestie nu inteleg ... ce sa faca ?

Posted

care are A si e 6x ... nu full set, dar are.

umm... asa stiu si eu un gladiator de 63 cu dual damascus +16... si muuuulti altii de 61 care au arme si armuri de A

wtb adena on-line