Lasher_ro Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 InxeS' date='Aug 19 2006, 11:56 PM'] nu`tzi tre noroc .. itzi tre rabdare Trebuie si noroc daca vrei sa faci bani mai repede.Evident ca trebuie si rabdare. Quote
h4x StylE Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 http://img64.imageshack.us/my.php?image=untitledcc4.jpg Help pls... am reinstalat si degeaba Quote
Bavanai Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Lol, Leet ai ajuns si-n shithole-ul asta de forum? @Wonderer - ai kit-ul corupt. Sterge-l si ia-l din nou. Quote
Lasher_ro Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 A, cat despre network, am uitat sa salvez ceva ce a zis un GM de pe Atlantis ... oricum era ceva de genul ca jucatorii de pe dex si la2.gr nici nu stiu cu ce servere o sa faca network, si ca noi ( aka jucatorii de pe atlantis ) suntem norocosi sa stim. Deasemenea a adaugat ca nici Catalin nu stie cu ce servere o sa faca network. Parerea mea e ca Tavi asta invarte totul Quote
Shade Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Parerea mea e ca Tavi asta invarte totultavi nici nu cred a a vazut fisierele oficiale Quote
Lasher_ro Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Erm, din cate am inteles din ce a zis catalin, el a facut rost de fisiere O.oSi cred ca nu te-ai uitat pe linkul care l-am dat ... Quote
Shade Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Erm, din cate am inteles din ce a zis catalin, el a facut rost de fisiere O.oSi cred ca nu te-ai uitat pe linkul care l-am dat ... ofofof... neincrezatori pot fi uniiCatalin: man Catalin: tavi e un pusti de 17 ani Catalin: nici nu cred ca a vazut fisiere de l2 retail Shade: lol... auzisem ca el e cel care crackuieste fisierele Catalin: da...shi eu am fost pe lunanu vorbesc din zvonuri, lasher... Quote
Lasher_ro Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 Din cate stiu el ( tavi ) e dev la atlantis. De ce ar minti si cu asta O.o Deasemenea a zis ca a lucrat ceva la c5 ( probabil de aici zicea catalin ca face rost de c5 ).Nici eu nu vorbesc din zvonuri, vorbesc din ce a zis el sau alt GM.Eu unul in Catalin nu am incredere, dar avand in vedere ca ai vb tu cu el si nu eu, sa zicem ca pe tine nu te abureste.O confuzie clar e ... atlantis zic ca fac network cu dex si la2.gr, si catalin zice ca face network tot cu el O.o Quote
Shade Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 mhm... stii expresia aia... "om trai si om vedea" Quote
Lasher_ro Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 btw ala care zicea ca AuthD e c1 modded... sa-mi explice si mie care e diferenta ) dex are tot, inclusiv npc.exe Da , dex , atlantis si la2gr au tot. De asta vor sa faca network. Quote
Guest sooska Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 na bine ca am gasit lineage2 in downloads... dar trebuie facut un cont sau ceva pe linkmania??? Quote
Lasher_ro Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 http://img213.imageshack.us/img213/5403/shot00045nh2.jpg Ce ziceai, Shade ? ^^ Daca te intereseaza, o sa iti povestesc si cum s-a intamplat una ca asta Quote
Guest Polonezu Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 care imi da un server de lianege 2??plz Quote
Shade Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 http://img213.imageshack.us/img213/5403/shot00045nh2.jpg Ce ziceai, Shade ? ^^ Daca te intereseaza, o sa iti povestesc si cum s-a intamplat una ca asta um... eu acolo vad un PW imbracat in armuri de A la lvl 51, pe un server privat. Poate imi spui si mie despre ce vorbesti? Quote
Lasher_ro Posted August 21, 2006 Posted August 21, 2006 um... eu acolo vad un PW imbracat in armuri de A la lvl 51, pe un server privat. Poate imi spui si mie despre ce vorbesti? Lol ... 1. Serverul nu e privat, e Bartz ( ce te face sa crezi ca e privat, nu stiu ) 2. Kyuby = Legacy 3. Vb despre ce ziceai tu ca nu o sa aibe A pana la lvl 75 ... Quote
Bavanai Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Scuze dar ceva nu se leaga. Are A-uri si bijuterii de D?Si daca erau ale lui avea un set light, nu heavy. Cu siguranta nu-s ale lui. Quote
Lasher_ro Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Sunt ale lui. Stiu ce nu se leaga. Am zis ca explic daca il intereseaza pe Shade. Vad ca te intereseaza pe tine asa ca iti explic tie Intai a cumparat un doom heavy de la un but care in loc sa-l puna la vanzare cu 13-14kk, l-a pus cu 1.3 sau 1.4kk. Dupa aia a dat de un orc disperat cu bw heavy, dar vroia neaaparat Doom. Disperat in sensul ca i-a dat Tallumu asta pe Doom Evident ca o sa-l vanda ... deja a vandut casca cu 90kk. ( nu inainte sa incerce cineva sa-l scam pt tot setul in loc de 150kk sa dea 15kk ^^ ) Quote
Shade Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 gg for him, dar nu da asta ca exemplu general ca nu se intampla mereu ai uitat ca bartzu' are mii de oameni on... more ppl = more trade Quote
Lasher_ro Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ideea era ca se poate, nu era pusa nici o conditie din cate stiu, decat first char, <75 fara sub, si sa fie a lui setul. Stiu ca a avut noroc garla, dar se poate Quote
macsx Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Ideea era ca se poate, nu era pusa nici o conditie din cate stiu, decat first char, <75 fara sub, si sa fie a lui setul.Stiu ca a avut noroc garla, dar se poate Dak asta e noroc e noroc chior loll da la lev lui sa aibe alea?Treaba asta e pra de tot la 75 nu poti avea astfel de lucruri. Mai era unu care voia sa stie de care mobi sa omoare k sa-i dea lucruri faine.Probabil asa a facut si el Quote
Lasher_ro Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 Treaba asta e pra de tot la 75 nu poti avea astfel de lucruri..Probabil asa a facut si el Tocmai asta am vrut sa dovedesc. Se poate. Faza care o zici tu si a zis-o si Shade probabil era in c1-c2, nu stiu .. eu stiu o persoana ( in afara de legacy ) care are A si e 6x ... nu full set, dar are. Si cu a doua chestie nu inteleg ... ce sa faca ? Quote
Shade Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 care are A si e 6x ... nu full set, dar are.umm... asa stiu si eu un gladiator de 63 cu dual damascus +16... si muuuulti altii de 61 care au arme si armuri de Awtb adena on-line Quote
Lasher_ro Posted August 22, 2006 Posted August 22, 2006 e-bay nu iau in considerare, deci nu, nu sunt cumparate.Besides, daca vroia sa cumpere ceva, cumpara tot setul. Quote