Aldguth Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Pai acum sunt chaotic chronicles, chiar s-a ajuns la 4.@Xtro: Eu postasem pt. mata ala. Quote
Guest X-tro Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 mai da chaotic chronicle nui chronicle 5 sau cum ca ma incurc Quote
virus_ro Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Chronicle 5 se numeste Oath of Blood ... din cate stiu eu ( desi s`ar putea sa ma insel ) Chaotic Chronicle este definitia L2`ului , care tinde din ce in ce mai mult spre PvP ... Quote
Bavanai Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Numele jocului este "Lineage II - The Chaotic Chronicle". Deci "Chaotic Chronicle" a aparut cand a aparut C1, adica acum ~2 ani. Quote
Shade Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Chaotic Chronicle este definitia L2`ului , care tinde din ce in ce mai mult spre PvP ...nope... jocul e impartit pe 12 cronici, din care 5 sunt "haotice" Deci Chronicle 5 va fi ultimul chaotic chronicle.Chronicle 1 - Harbingers of WarChronicle 2 - Age of SplendorChronicle 3 - Rise of DarknessChronicle 4 - Scions of DestinyChronicle 5 - Oath of Bloodmie mi-a placut de mata.. saracu, era disperat Quote
Guest X-tro Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 deci cand cand o sa apara Oath Of Blood _____________________________________________ speranta moare ultima...da moare si ea Quote
Shade Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 deci cand cand o sa apara Oath Of Blood _____________________________________________ speranta moare ultima...da moare si ea dupa ce termina cu pts... Quote
[HH]InxeS Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 wuzup mens .,. mi ruski .. mi wanna plei eL2 Quote
Guest X-tro Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 puteti sa-mi spunet plz...era un site de lineage unde erau un top cu cele mai tari servere de lineage din lume...stie care cum se numeste Quote
[HH]InxeS Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 www.lineage2.com <- cel mai tare server de lineage din lume Quote
Guest X-tro Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 nope era altu unde gaseai si cresturi si server o gramda...stie careva plz Quote
Lasher_ro Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 Lol ... tre sa fii cam naiv sa zici ca gasesti "cele mai tari servere de lineage 2 din lume" Anyway, site-ul si cu cresturi era : http://l2.hopzone.net Take a good look at it folks, cause you won't see me saying that very often http://img111.imageshack.us/img111/3929/shot00001hb7.jpg Motivul pentru care am zis asta, e ca tre sa apas pe "Follow" dupa ce termina de omorat ceva, in timp ce pe retail ma urmareste singur Quite annoying. P.S. : Stiu ca nick-ul e cam tampit, asta si era ideea Quote
Guest X-tro Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 ms mult lasher incerdati siteul baieti o sa gasiti multe kestii misto Quote
Guest Illuminate Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 sunt nou pentru acest joc si am 2 probleme: 1.cum imi pun si eu serverele in lista 2.unde ma inregistrez ca sa joc pe serverele din lista dak vreti sa imi raspundeti explicati ca la un copil de 4 ani ca mio mai zis niste tipi ceva da nu am inteles plz tell me how Quote
Lasher_ro Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 1. Ce servere sa pui in lista ? 2. Pai intri pe siteul de la serverul respectiv si iti zice acolo cum te inregistrezi . Moderate English skill required, else, just common sense Quote
Guest Illuminate Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 imi zice si mie careva cel mai tare server de L2 din romania si cu siteul de rigoare Quote
gealatu Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 sal, din nouva rog sa imi ziceti cum iau armuri de grade c. in giran la armouri cand dau pe armura care o vreau ( de grad c) apare in dreapta un patrat in care imi cere niste cristale. trebuie sa am in inventory cantitatea aceia de cristale si cand ii dau ok imi da armura? de unde iau cristalele alea? de la oamenii din piata sau este un magazin special? Quote
Shade Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 trebuie sa am in inventory cantitatea aceia de cristale si cand ii dau ok imi da armura? Te-ai prins. de unde iau cristalele alea?De la dwarfii care le vand. Daca nu le vand, inseamna ca ori esti pe high rate ori sunt ~5 oameni on. Daca nu gasesti nicaieri, fa-ti dwarf, creste-l pana la 40... cumpara un item de D, da-i crystallize... fa un dual de C (din 2 sword of revolution), da-i si aluia crystallize... si te faci de cristale... dar e mai usor sa le cumperi direct Quote
Lasher_ro Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 E mai scump sa le cumperi direct. Mai bine cumperi tu armele si te rogi de unde dwarf sa le cristalizeze, sau iti faci tu unul. Quote
[HH]InxeS Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 sau iei o arma de C si o enchantezi EDIT : Din drop o iei .. am uitat sa specific Quote
Guest Illuminate Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 imi spune si mie care e cel mai tare srv din romania si cu server respectiv Quote
gealatu Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ok multumescsunt o gramada pe server am de unde cumpara dar cred ca e mai fun sa fac un dwarf. o rugaminte ( si pls nu va suparati) am citit tot pana la pagina 68 dar voi numai va certati care servere sunt mai bune, l2j sau l off, pls vorbiti mai bine de experiente din joc, strategii, cum se face aia cum se face ailalta, unde e mai fun la hunt, care e cel mai tare caracter, de ce un caracter si nu altul, pvp, fishing, etc. as vrea sa stiu si sa invat din experientele voastre. despre servere nu ma prea intereseaza si cred ca cei care joaca asta ar dori sa stie si sa invete nu despre care e cel mai bun server.no offence Quote
Guest X-tro Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 joaca cineva dintre voi pe Eureka si dak da spuneti-mi si mie cum ma pot connecta si eu la srv ca nu merge sa downloadez kestiile alea dp site Quote
Shade Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 pls vorbiti mai bine de experiente din joc, strategii, cum se face aia cum se face ailalta, unde e mai fun la hunt, care e cel mai tare caracter, de ce un caracter si nu altul, pvp, fishing, etc.boooooooriiiiiiiiiiingL2J SUCKS!!! L2OFF RULLLLLLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111oneL2J is the shitttiest piece of shit that ever shit in shitsville. bwahahahahaha, beat THAT Thora.pentru "care e cel mai tare caracter" check your local l2 server forum... 100% are cate o discutie de 30 de pagini despre care clasa e cea mai tare, mai ales la arcasiiar despre zone alea alea... just ask Quote