Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

mai da chaotic chronicle nui chronicle 5 sau cum ca ma incurc blink.gifblink.gifblink.gif

Posted

Chronicle 5 se numeste Oath of Blood ... din cate stiu eu ( desi s`ar putea sa ma insel ) Chaotic Chronicle este definitia L2`ului , care tinde din ce in ce mai mult spre PvP ...

Posted

Chaotic Chronicle este definitia L2`ului , care tinde din ce in ce mai mult spre PvP ...

nope... jocul e impartit pe 12 cronici, din care 5 sunt "haotice" Deci Chronicle 5 va fi ultimul chaotic chronicle.

Chronicle 1 - Harbingers of War

Chronicle 2 - Age of Splendor

Chronicle 3 - Rise of Darkness

Chronicle 4 - Scions of Destiny

Chronicle 5 - Oath of Blood

mie mi-a placut de mata.. saracu, era disperat

Posted

deci cand cand o sa apara Oath Of Blood biggrin.gifbiggrin.gif

speranta moare ultima...da moare si ea

Posted

deci cand cand o sa apara Oath Of Blood biggrin.gifbiggrin.gif

speranta moare ultima...da moare si ea

dupa ce termina cu pts...

Posted

puteti sa-mi spunet plz...era un site de lineage unde erau un top cu cele mai tari servere de lineage din lume...stie care cum se numeste eusa_pray.gifeusa_pray.gifeusa_pray.gif

Posted

nope era altu unde gaseai si cresturi si server o gramda...stie careva plz

Posted

Lol ... tre sa fii cam naiv sa zici ca gasesti "cele mai tari servere de lineage 2 din lume"

Anyway, site-ul si cu cresturi era : http://l2.hopzone.net

Take a good look at it folks, cause you won't see me saying that very often biggrin.gif

http://img111.imageshack.us/img111/3929/shot00001hb7.jpg

Motivul pentru care am zis asta, e ca tre sa apas pe "Follow" dupa ce termina de omorat ceva, in timp ce pe retail ma urmareste singur :| Quite annoying.

P.S. : Stiu ca nick-ul e cam tampit, asta si era ideea biggrin.gif

Posted

ms mult lasher tiphat.giftiphat.gif incerdati siteul baieti o sa gasiti multe kestii misto

cool2.gifcool2.gif

Guest Illuminate
Posted

sunt nou pentru acest joc si am 2 probleme:

1.cum imi pun si eu serverele in lista

2.unde ma inregistrez ca sa joc pe serverele din lista

dak vreti sa imi raspundeti explicati ca la un copil de 4 ani biggrin.gifbiggrin.gif ca mio mai zis niste tipi ceva da nu am inteles plz tell me how eusa_pray.gifeusa_pray.gifeusa_pray.gif

Guest Illuminate
Posted

imi zice si mie careva cel mai tare server de L2 din romania si cu siteul de rigoare biggrin.gifbiggrin.gif

Posted

sal, din nou

va rog sa imi ziceti cum iau armuri de grade c. in giran la armouri cand dau pe armura care o vreau ( de grad c) apare in dreapta un patrat in care imi cere niste cristale. trebuie sa am in inventory cantitatea aceia de cristale si cand ii dau ok imi da armura? de unde iau cristalele alea? de la oamenii din piata sau este un magazin special?

Posted

trebuie sa am in inventory cantitatea aceia de cristale si cand ii dau ok imi da armura?

Te-ai prins.

de unde iau cristalele alea?
De la dwarfii care le vand. Daca nu le vand, inseamna ca ori esti pe high rate ori sunt ~5 oameni on. Daca nu gasesti nicaieri, fa-ti dwarf, creste-l pana la 40... cumpara un item de D, da-i crystallize... fa un dual de C (din 2 sword of revolution), da-i si aluia crystallize... si te faci de cristale... dar e mai usor sa le cumperi direct smile.gif
Guest Illuminate
Posted

imi spune si mie care e cel mai tare srv din romania si cu server respectiv

Posted

ok multumesc

sunt o gramada pe server am de unde cumpara dar cred ca e mai fun sa fac un dwarf. o rugaminte ( si pls nu va suparati) am citit tot pana la pagina 68 dar voi numai va certati care servere sunt mai bune, l2j sau l off, pls vorbiti mai bine de experiente din joc, strategii, cum se face aia cum se face ailalta, unde e mai fun la hunt, care e cel mai tare caracter, de ce un caracter si nu altul, pvp, fishing, etc. as vrea sa stiu si sa invat din experientele voastre. despre servere nu ma prea intereseaza si cred ca cei care joaca asta ar dori sa stie si sa invete nu despre care e cel mai bun server.

no offence

Posted

joaca cineva dintre voi pe Eureka si dak da spuneti-mi si mie cum ma pot connecta si eu la srv ca nu merge sa downloadez kestiile alea dp site sad.gifsad.gif

Posted

pls vorbiti mai bine de experiente din joc, strategii, cum se face aia cum se face ailalta, unde e mai fun la hunt, care e cel mai tare caracter, de ce un caracter si nu altul, pvp, fishing, etc.

boooooooriiiiiiiiiiing

L2J SUCKS!!! L2OFF RULLLLLLZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111one

L2J is the shitttiest piece of shit that ever shit in shitsville. bwahahahahaha, beat THAT Thora.

pentru "care e cel mai tare caracter" check your local l2 server forum... 100% are cate o discutie de 30 de pagini despre care clasa e cea mai tare, mai ales la arcasi

iar despre zone alea alea... just ask