UNprapadit Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Mai traiesc mai baieti, dar ma tot baneaza comunistii astia xD Pai cum mai e jimy? ce aliante sunt? cine domina alea alea ... Va/te admir ca mai aveti atata rabdare sa jucati lineage ... Quote
jimmy89 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Crank+Focus = Creed TheOtherS + MagicR = NoComment Ek = ET De batut ne batem Creed si NC. ET vine in vizita cate 1 party :) Quote
Buugy Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Crank+Focus = Creed TheOtherS + MagicR = NoComment Ek = ET De batut ne batem Creed si NC. ET vine in vizita cate 1 party :) Mai joaca cineva pe x15? Nu am intrat de mult timp dar ma trece un gand asa 2-3 ore/zi niste pk etc. Quote
Animosity Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Crank+Focus = Creed TheOtherS + MagicR = NoComment Ek = ET De batut ne batem Creed si NC. ET vine in vizita cate 1 party :) Mai joaca cineva pe x15? Nu am intrat de mult timp dar ma trece un gand asa 2-3 ore/zi niste pk etc. eu mai joc .. dar tot asa chill .. 1-2h pe zi pt pvp in cata :)) mam autodeclarat shãff pe double room din DO cata :rofl1: Quote
Stryke Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 si-au lansat cei de la l2insomnia.com clientul, pentru cei doritori de ceva oldschool Quote
Razvan Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 si-au lansat cei de la l2insomnia.com clientul, pentru cei doritori de ceva oldschool pe c5 nu exista certificate la sub, dar pe pagina de donate vorbeste de asa ceva [functia split up]; deci pana la urma ce versiune e? http://www.l2insomnia.com/content.php?133 -> peturile de aici nu exista in lineage.. daca am chef sa joc rappelz ma duc pe gpotato, nu joc un lineage stricat.. w/e, nu merita serverul. Quote
Animosity Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 si-au lansat cei de la l2insomnia.com clientul, pentru cei doritori de ceva oldschool pe c5 nu exista certificate la sub, dar pe pagina de donate vorbeste de asa ceva [functia split up]; deci pana la urma ce versiune e? http://www.l2insomnia.com/content.php?133 -> peturile de aici nu exista in lineage.. daca am chef sa joc rappelz ma duc pe gpotato, nu joc un lineage stricat.. w/e, nu merita serverul. ar trebuii sa citesti mai atent ce scrie lol ... o_O wut are u blind ? Split up crap se refera la ceva de genu ... pe contul A am un char B cu subclasa de Dagger sa zicem PW ... dar eu vreau sa am subclasa de dagger ca main pe un alt char ... deci fac un char Elven lvl 1 ... iar ei iti sterg subclasa de dagger de pe char ala ... si iti da acelasi lvl si aceleasi skills ... pe char-ul tau nou cat despre pets ... big deal .. oricum sunt useless .. doar asa de estetica :)) au fost pe toate serverele Azure pets astea ... dar nu stiu daca vreo 20 de oameni in total leau cumparat vreodata Quote
Razvan Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 am inteles asta, dar ma refeream la [partea cu bold] :P This service allows you to take one of your subclasses and transfer it to a brand new char, deleting it from your main. A placeholder character of level 1 must be made in order to use this feature. The name will remain the same after the transfer is completed. Gender will not affect the service in any way (If you?re female on your main, and your placeholder is male, it will be female after the transfer is completed). Please note that the main character will keep both nobless status as well as the ability to have subclasses, but all the certificates from that subclass will be deleted, and the new character will not be nobless. There?s no level requirement for this. Quote
Animosity Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 am inteles asta, dar ma refeream la [partea cu bold] :P This service allows you to take one of your subclasses and transfer it to a brand new char, deleting it from your main. A placeholder character of level 1 must be made in order to use this feature. The name will remain the same after the transfer is completed. Gender will not affect the service in any way (If you?re female on your main, and your placeholder is male, it will be female after the transfer is completed). Please note that the main character will keep both nobless status as well as the ability to have subclasses, but all the certificates from that subclass will be deleted, and the new character will not be nobless. There?s no level requirement for this. ah my bad chiar nu observasem partea aia in bold o_O ... intradevar weird ... dar cred ca sau exprimat gresit .. pt ca ei vor sa tina serv cat mai retail vezi doamne intradevar C5 nu are all the "new age" crap in el Quote
xIcarus Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Pe mine ma tenteaza insomnia sincer. C5 si hellbound au fost imo cele mai balansate cronici. Dar am deja char pe hydra, iar x5 cred ca o sa fie cam hardcore pentru mine. Quote
UNprapadit Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Crank+Focus = Creed TheOtherS + MagicR = NoComment Ek = ET De batut ne batem Creed si NC. ET vine in vizita cate 1 party :) S-a dus dreacu tot. Cine se mai ocupa de ET sau EK? Tot tallman, miku si restu? Sau s-au si ei? Am vazut ca majoritatea astia din WF s-au dus in Flocus, saracii, tanjesc si ei dupa victoriile pe care in WF nu le mai obtineau de ceva vreme xDD Quote
xIcarus Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Dex nu mai e ce-a fost. Cel putin cu freya e mai ok, dar gracia a fost tare imbalansat. Nu am inteles de fapt de ce dexul a impins mai departe de hellbound dar ma rog.. Tin minte cand era interlude ce ca lumea era. Sau c4. Pe vremea aia chiar era cel mai badass server. Quote
UNprapadit Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Ce pIm zici ba, cica ma uitam pe dex forum si vad ceva cu HI5, i was like "what the fu_ck, hi5 (like the hi5 with pics and shiet) on dex forum? ?!?!?!?! Habar n-am cu ce se mai mananca Lineageu, mi-a trebuit ceva vreme sa banghesc ca Hi5 e noua cronica de lineage? Daca am inteles bine =)) 'da fu_ck man!? maine poimaine vad ca implementeaza astia in lineage sistem gen facebook .... Continut blocat Filtrele noastre anti-slang au detectat un continut blocat, va rugam verificati daca: Ati folosit un limbaj decent Cum sa blocheze f u ck ma? Meam ce a ajuns si forumu asta, caci pe el. 1 Quote
MarvinBlue Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Cum sa blocheze f u ck ma? Meam ce a ajuns si forumu asta, caci pe el. Tovarase, inainte sa incepi cu injurii de genul asta mai citeste si regulamentu forumului asa ca idee macar. Toti avem nervi la un moment dat, e posibil sa iti vina nervi si pe forum, dar nu suntem animale si putem sa ne controlam folosind un limbaj civilizat. QUOTE: Regulament forum ( cateva exemple ) Un principiu care trebuie respectat intotdeauna de utilizatorii forumului Linkmania este cel al bunului simt si al respectului pentru ceilalti membri ai acestei comunitati. Sunt interzise injuriile si jignirile de orice fel aduse moderatorilor sau utilizatorilor acestui forum, acestea fiind aspru sanctionate. Aceasta regula se refera la orice tip de injuratura, exprimata in posturi, semnaturi, mesaje private, avatare, imagini de orice natura. Sunt interzise de asemenea discriminarile rasiale si orice comentarii care pot fi considerate jignitoare de anumite persoane. Moderatorii vor stabili in ce masura cuvintele unui utilizator sunt considerate jignitoare la adresa lor sau a celorlalti oameni de pe forum. Postati intotdeauna la obiect, folosind o exprimare clara si corecta din punct de vedere gramatical. Aveti respect pentru cei care va vor citi posturile, si dovediti acest respect printr-un limbaj normal si bine structurat. Quote
xIcarus Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Marvin, intinde-o de-aici ca s-ar putea sa te injure cativa. Nu te mai baga in seama degeaba. @Crynow: mda si mie mi-a luat ceva sa imi dau seama ca hi5 e cronica noua. Cel mai dobitoc nume posibil. Oricum, probabil ca n-ai mai jucat de ceva timp. Daca ar fi sa-ti fac rezumat.. Freya are partile bune si partile proaste.. Partea buna este ca a reparat experimentele retardate care au debalansat in gracia, asa ca e o cronica aproape la fel de balansata ca si hellbound, in special dpdv al 1v1-lui. In afara faptului ca tancii sunt retardati in oly. Mai ales paladinul. In loc sa-l nerfuiasca l-au boostat si mai mult. Partea proasta este ca o sa-ti dea senzatia de summon pokemon si de joc foarte mare al bulanului. De exemplu cum eu joc ghost hunter, am luat ghost walking care da speed, skill land, evasion, skill evasion etc. Poanta e ca am avut norocul sa dau evade la 10 skilluri (nu exagerez) unul dupa altul, si am avut ghinionul si sa imi infiga careva 4 high-power skills si sa mor in 2 secunde. Deci e cu du-te-vino. Destro-ul a luat un rush skill ceea ce il face foarte bun.. Daggerii au efectiv invis de 30 secunde.. Doar summonerii au ramas in urma. Pw-ul are 75% skill evade, gh-ul are 60, th-ul are 40. Th-ul nu mai e bun de absolut nimic btw. Tyrantu e foarte bun, soul houndul la fel. Si daggerii in general te rup in bucati daca au ajuns in spatele tau. Trick/switch/bluff land rate in schimb lasa de dorit. Oricum, crit backstab = kill in 90% din cazuri pe magi daca ai un enchant decent pe el. Btw: sa nu te sperii, dar in hi5 bounty hunters devin daggeri in adevaratul sens al cuvantului. Dagger mastery si 2 dagger skills. Sigur, nimic mai mult, dar e destul de deplasat sa iti frece un stun cu bluntul si apoi sa te manance cu backstabul. Quote
Razvan Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Tovarase, inainte sa incepi cu injurii de genul asta mai citeste si regulamentu forumului asa ca idee macar. Toti avem nervi la un moment dat, e posibil sa iti vina nervi si pe forum, dar nu suntem animale si putem sa ne controlam folosind un limbaj civilizat. ............. tovarase, te-a invitat careva aici si nu stiam noi? .. Cara-te! @icarus / cry lineage-ul de dupa c6 incepe sa se indeparteze din ce in ce mai mult de... "lineage". Daca ar fi un server gen dex c4/c6, <poate daca ar implementa si gw-ul pe el>, as juca cu cea mai mare placere, dar asa... Quote
xIcarus Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Pai eu joc pe l2hydra, interlude. Mai e l2insomnia, care o sa fie c5. Cica fisierele pe care le-a folosit azure. Quote
Razvan Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 dupa sesiune ps: nu te-am mai vazut de un car de ani pe mess ( -._ '' Quote
Guest dexternet Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 de pe www.lineage.ro The new fresh server 7x will remain scheduled on 01.07.2011 (to be decided what chronicle we will use for start) Quote
xIcarus Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Eh pe mess nu prea mai intru, iar cand intru stau pe invis. Quote
Stalk3r Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 @UNprapadit, a fost blocat pentru a prevenii botii care faceau spam pe forum si foloseau foarte des respectivele cuvinte. Astea fiind zise, xIcarus si SilenR, nu uitati ca e forum public si toti userii au drepturi egale. O zi cat mai placuta. Quote
olaryuuu Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Maine incepe un server nou de interlude - L2 off, ratele sunt de 15x. Care doreste sa arunce o privire sa intre pe www,Tris-Project,net si sa se uite, se pare ca o sa fie o mica comunitate de romanasi pe acolo :) Quote
Razvan Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 pe site scrie: Lineage II Server, build on private, interlude l2off files. Skills and whole gameplay are based on Retail principles. All elements are bug-free and fully working. General settings: x15, 1+1 Stack Subclass, re-designed NPC`s // 1+1 stack subclass = se aduna skillurile/staturile de la prima sub sau cum, ca eu nu inteleg? Quote
olaryuuu Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Nu se aduna stats, skilluri insa le ai de la amandoua, stats sunt de la main. Quote