alina_suky Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 xIcarus daca ai nevoie de ajutor pe wrath....spune...SE are 81...te ajut cu ceva exp... Quote
xIcarus Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nu vreau ajutor, am orgoliu de farmer :D Mersi oricum ;) Vreau doar sa-mi gasesc un clan, ma gandeam sa postez cate ceva pe forum. @Wondy: I need some ideas. Cum se numeste clanul, si cam ce ai vrea sa reprezinte crestu? Quote
Wonderer Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 Nu vreau ajutor, am orgoliu de farmer :D Mersi oricum ;) Vreau doar sa-mi gasesc un clan, ma gandeam sa postez cate ceva pe forum. @Wondy: I need some ideas. Cum se numeste clanul, si cam ce ai vrea sa reprezinte crestu? Addicts se numeste... chiar nu conteaza...sa dea bine :P daca vrei s-a deschis un 5x freya..pe 1 aprilie acum :D Quote
Wonderer Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 nu mai am nevoie de crest... mersi oricum ;P Quote
xIcarus Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Auziti, e ceva special la solo kamaloka? Vad ca la spoil nu dau nimic, si imi pica ca si drop ead-uri (sunt lvl 30). LE: era un quest scurt prin care in loc sa fac questurile de 2nd occ platesc 3kk si imi da itemele. De unde se ia questu are idee careva? Quote
jimmy89 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Auziti, e ceva special la solo kamaloka? Vad ca la spoil nu dau nimic, si imi pica ca si drop ead-uri (sunt lvl 30). LE: era un quest scurt prin care in loc sa fac questurile de 2nd occ platesc 3kk si imi da itemele. De unde se ia questu are idee careva? Giran - Blacksmith - NPC Daeger uite link: http://l2vault.ign.com/wiki/index.php/Shortcut_to_2nd_Class_Change Quote
xIcarus Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 Auziti, e ceva cu freya sau aggro range pe wrath e fucked up? Nu pot sa trag niciun mob in catacomba ca ma trezesc cu alti 3 pe mine ce plm e asta ca m-a scos din sarite. Quote
kovenant21 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 pe wrath in alte catacombe nu am observat nimic in neregula...doar in disciples am observat si eu ca aggro range la mobul ala care arata ca o medusa...imi scapa numele...era nesimtit de mare Quote
xIcarus Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Da, ceva de genul patesc eu in branded. Si am mai patit si in alte locuri. Cand cresteam dorfu mi-am luat 5 way-gank ca am trecut pe un pod deasupra unor ursi in orc area. Quote
kovenant21 Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 eu m-am trezit cu niste mobi de deasupra sarind pe mine cand eram in catacomba. mobii erau mici deci nu a fost problema....dar a fost oarecum ciudat. Ah si o intrebare...stie cineva daca T-rex sunt "imuni" la dance of shadow ? Tocmai am incercat sa ajung cu un prieten sa crestem ceva crystale si t-rex ne-a mirosit chiar si cu shadow. Quote
xIcarus Posted April 16, 2011 Posted April 16, 2011 Daca imi aduc aminte bine, doshadow nu merge vs raizi aggro deci s-ar putea asta sa fie explicatia. Quote
kovenant21 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 mai joaca cineva pe wrath ? vreo metoda de a face bani eficienta mai stie cineva ? ceva spoturi bune de spoil pe freya. de cand au moficat pavel ruins spelunking ant nu au fost mutate...au disparut cu totul. iubeam furnicile alea cand venea vorba de spoil de sop :D Quote
xIcarus Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Huh? Daca vrei sop du-te branded. Iei la primele camere kilotone de sop si cbp, nu cred ca exista loc mai bun ca eficienta de farm. Pe dex faceam in jur de 8kk pe ora acolo. Dwarf de 46 de-leveled de la 48 (sa iau spoil skill, land rate mai bun), un sin eater si un SE. Faceam aoe cate o camera deodata, dar stateam intr-o singura camera pentru ca restul erau ocupate mostly, deci.. Quote
Uzur Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Se baga careva pe supremel2 , cand va fii lansat desigur xD Quote
Guest lucyan9 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 prima data am aflat de acest joc d la un baiat,care ink joaca,acum 3 sau 4 ani si mi sa parut un joc grozav,dar totusi orice e grozav,la un moment dat te plictisesti de el,asa ca mam apukt de metin2 :)) si tot la fel ca la l2,mam lasat,si acum joc jocuri din astea gen nfs world,fifa si pe ps3,distractie 100% si ma uit pe youtube,recent am gasit pe youtube o mica comunitate cu un voice recordin hilar,pur si simplu te **** pe tine de ras. sa va dau si voua linku http://www.youtube.com/user/GroapaCuCacat?feature=mhum Quote
Animosity Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 prima data am aflat de acest joc d la un baiat,care ink joaca,acum 3 sau 4 ani si mi sa parut un joc grozav,dar totusi orice e grozav,la un moment dat te plictisesti de el,asa ca mam apukt de metin2 :)) si tot la fel ca la l2,mam lasat,si acum joc jocuri din astea gen nfs world,fifa si pe ps3,distractie 100% si ma uit pe youtube,recent am gasit pe youtube o mica comunitate cu un voice recordin hilar,pur si simplu te **** pe tine de ras. sa va dau si voua linku http://www.youtube.com/user/GroapaCuCacat?feature=mhum ARGHHH !!! LOGIC PLEASE ?! @_@ Quote
Buugy Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Hristos a inviat! Ce fac fetele, eu astept H5 pe rpg-club. Poate o sa joc acolo daca o sa dea domnu. Quote
Spydy Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 Nu se mai joaca lumea l2 sau nu mai postati pe aici ? Quote
alina_suky Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 si ooww a luato in "mufa" :D....xIcarus...era sa nu luati castelu=)) Quote
xIcarus Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ieri nu stiu ce s-a intamplat, eu farmam :))) Azi am fost la dion si n-a fost mai nimic.. Decat ca mergeam linistit prin jurul castelului scouting si m-am trezit cu ditai zergu peste mine :D Quote
alina_suky Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ieri nu stiu ce s-a intamplat, eu farmam :))) Azi am fost la dion si n-a fost mai nimic.. Decat ca mergeam linistit prin jurul castelului scouting si m-am trezit cu ditai zergu peste mine :D aparu QQWW?? Quote
xIcarus Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Nah, ma trezi cu un party de HellAngels peste mine si am luat-o-n sfarla :)) Mi-a dat crit clientu, nu mai intru. Ne auzim maine ^^ Quote
UNprapadit Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Pe ce servere mai jucati ma? N-am mai pus mana pe imba shu meu de aproape 9 luni de zile :c Quote