jimmy89 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 hi5 e vel mai nou, urmatorul dupa freya : http://www.lineage2.com/news/highfive_01.html Quote
Aenon Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 hi5 e vel mai nou, urmatorul dupa freya : http://www.lineage2.com/news/highfive_01.html Am ras cu lacrimi. Pe bune. NCSoft sucks. Gladiatorul ala sau ce o fi are acum skilluri ca in Aion (gen "aether hold" ori "hook-ul" gladului din Aion) + "chain skills" cam tot de acolo. Acelasi sistem e prezent si in Blade & Soul. Foarte original. Quote
jimmy89 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 asta nu e prima data cand l2 copiaza alte jocuri :) foarte multe sunt copiate din wow, acum aion... Quote
jimmy89 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 1. joaca 2. daca nu are titulatura de CL, asta nu inseamna ca nu poate conduce clanul :) Quote
Spydy Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 care mai joaca pe rpg 15x ? am cate ceva de dat daca vrea careva... Quote
Stryke Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Am ras cu lacrimi. Pe bune. NCSoft sucks. Gladiatorul ala sau ce o fi are acum skilluri ca in Aion (gen "aether hold" ori "hook-ul" gladului din Aion) + "chain skills" cam tot de acolo. Acelasi sistem e prezent si in Blade & Soul. Foarte original. Pana ajugem sa jucam blade and soul, modifica astia L2-ul dupa el )). lol'd hard Quote
Nagasaky Posted April 2, 2011 Author Posted April 2, 2011 care mai joaca pe rpg 15x ? am cate ceva de dat daca vrea careva... Eu joc, ce ai de dat? xD Quote
Wonderer Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 1.ES 2.SWS 3.SD 4.SE 5.BP 6.EE 7.Mages 8.Mage 9.Mage ce parere aveti de setup-ul asta pt un server de interlude? Quote
Animosity Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 1.ES 2.SWS 3.SD 4.SE 5.BP 6.EE 7.Mages 8.Mage 9.Mage ce parere aveti de setup-ul asta pt un server de interlude? daca ai bish dc SE ? nu mai bine OL ? Quote
Animosity Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ol in loc de bish? well yeah ... adica asa gandesc eu ... ai healer +backup heals (EE) ... zic OL pentru emp & zerk la ce vroiai SE ... pentru emp ? sau si heals ? Quote
Wonderer Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 ol in loc de bish? well yeah ... adica asa gandesc eu ... ai healer +backup heals (EE) ... zic OL pentru emp & zerk la ce vroiai SE ... pentru emp ? sau si heals ? deci am scos se si bag ol :) o sa boxam un se pana il facem 52 :) Quote
Wonderer Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 sorry fo double posting... cum fac si eu shop pe alee? e bug ceva sau cum reusesc aia Quote
xIcarus Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Bai va cer si eu sfatul. Nu am mai jucat ca lumea de ceva timp si vreau sa incep pe unul din serverele dexului. Dex in sine este un server vechi, si cam bate vantul pe-acolo din cate am vazut. Am intrat acum vreo 2-3 sapt si giran era efectiv pustiu. 50 shopuri maxim. Deci dex cam iese din discutie, in afara cazului in care am prins eu vreun after-restart or smth. Pe wrath am un SE de 67 in c-grade. Wrath pare prosper, se merita? Ce m-a deranjat este ca am vazut un dynasty bow +16 si nu prea imi surade asa ceva. Si inca ceva, SE-ul nu e useless in freya? I mean, toti au buffe pana la lvl 75, eu ce party gasesc la 67? De arion nu stiu nimic, poate imi puteti spune si voi ceva. As vrea totusi sa continui pe dex sau wrath. Am un aw pe dex, dar fiind asa gol serverul nu sunt prea incurajat. Wrath pare promitator, dar nu stiu daca gasesc party cu SE. Idei va rog? Quote
alina_suky Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 cu SE poti creste usor singur in tranformarea de inquisitor...deci nu iti trebe pt ... Quote
jimmy89 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 pe dex shopurile s-au mutat din giran in aden. cat despre SE, o sa gasesti party la kamaloka, heal+stygma, etc. cat esti mic, probabil gasesti party cu melee. cand cresti, S-S80+, party de magi are nevoie de SE. cel putin asa a fost in cazul meu :) Quote
xIcarus Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Mda m-am prins pe parcurs ca am inquizitor :)). Acuma problema ramane sa fac a-uri chiset.. Sunt lipit. Cred ca e timpul sa-mi fac dorf :D Stiti careva locuri bune de solo, in afara de vos? @dr.wondy stiu cateva chestii despre cresturi. Quote
Wonderer Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 imi faci si mie ceva cu A sau cu ad .. nu am preferinte de culori..sa arate bine :D pls :P Quote