Thora! Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Drop rate nu influenteaza sansa de drop de adena ... nimic nu influenteaza asta. Yes it does. O sa vezi ca pe 1x mobii nu dropeaza intodeauna adena, pe cand de la 2x in sus dropeaza intodeauna. Daca te uiti la un drop calculator, majoritatea mobilor au aproximativ 80% sanse sa dropeze adena. Deja de la 2x in sus mobii vor avea 160%+ sanse ca sa dropeze adena => fiecare mob va dropa adena. Acum mobii dropeaza intotdeauna adena pentru ca e bulita formula ( cel putin pe l2j , pe old c# nush ce formula e sau ce base chance are ). Sau chit ca influenteaza, ar trebui sa nu influenteze si sa fie global 70 %.Si in plus, pe paradise e 50x drop parca, 200x adena, si nu dropeaza intotdeauna ... so ... Adena drop rate influenteaza cantitatea nu sansa.Pe marea majoritate a l2j-urilor nu era setat sa fie 70%. NetPLague, Mikro, proiecte desprinse din l2j unde functioneaza sansa de 70% drop adena.Acelasi lucru se aplica si la dropul raizilor, care nu este influentat de ratele generale.mobii dadeau ~650-800 adena (excuro), eu ca sa-i omor dadeam 3 lovituri... 3x3bss/lovitura...pana si la 100 adena/bssc ar fi 900 adena/mob, ceea ce inseamna ca intru in pierdere si tre sa vand mats si ce mai gasesc Daca ai WSul tau, abia scoti bssc la ~99 adena. Dar daca o sa fie 4x adena drop, atunci va fi 2400-3000 a / execuro, deci o cantitate enorma de adena in circulatie, chiar si la 2/3 sansa de drop.Recomand Paradise sau DEX ca astea o sa fie c4 full. Pana la urma tot rusii au luat-o inainte. Am inteles ca splendor.ru ruleaza deja cu ultimile "featuri" in materie de leak.vreau sa vad unde scrie ca mana burnu e de genu unui curse sau wte sa aiba legatura cu landing rate .. stiam k e de genu oricarui attack spell doar k in loc sa scada cp/hp scade mana .. Are si caracteristici de spell (actiunea -cantitatea de mana arsa- este variabila functie de mai multi factori : level gap, mdef, etc.), dar are si principala carateristica a curse-urilor : faptul ca se poate ca "target was unaffected". Dat fiind ultima caracteristica enuntata, se poate vorbi de landing. Quote
Bavanai Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Игровой сервер Сплендор.ру подарит тебе мир стабильности и успеха, приходи и ты, стань нашем королем в еще не покоренном мире Lineage2. Наш LA2 сервер собирает все больше и больше игроков вместе! Начните играть в Lineageii прямо сейчас, приводите друзей и знакомых! splendor.ru rules Quote
Lasher_ro Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 scump doamna scump mobii dadeau ~650-800 adena (excuro), eu ca sa-i omor dadeam 3 lovituri... 3x3bss/lovitura... pana si la 100 adena/bssc ar fi 900 adena/mob, ceea ce inseamna ca intru in pierdere si tre sa vand mats si ce mai gasesc Vobeam pe private servers ... sincer, pe off nu stiu cat sunt, o sa ma interesez si de asta daca pot Pe l2j, e gresita formula de calcul pentru drop in general ... pe langa asta, : http://forum.l2jdp.com/viewtopic.php?t=3027 ( stiu, e cam mult de citit, macar summary daca nu aveti rabdare ). A incercat si un admin de la un srv sa refaca drop list cu o formula care o descoperise el ( worked great for raid bosses ), dar am inteles ca s-a bulit si mai rau cand a incercat asta Pai bun, l-au lansat ... dar au reparat vreun bug ? Ca erau destule, trust me ... Si mai sunt niste servere care cred ca au lansat ... look pe gamsites 200 in top 50 ... tin minte niste nume : Revenge, Element, Reborn si mai erau cateva dar nu mai stiu. Quote
Shade Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Pai bun, l-au lansat ... dar au reparat vreun bug ?ce unde cand cum Quote
Lasher_ro Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Lol ... aura flare ( faza ca desi apare ala de scade matk , nu il scade ), skillurile lipsa de la unele clase ( bandage la dwarf e max lvl 1, ar trebui sa mai fie, la fel peace de la bishop ), bugurile care erau inainte cu summonurile ( cand dadeai cu summonul in mobi ziceau numere mobii si nu retaliau ), html bugs de la questuri ( [] ) ... Quote
Lasher_ro Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 ALol.La cele care au lansat deja servere cu c4 retail ( gen splendor, si alte cateva care sunt pe gamesites 200 ). Quote
Bavanai Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Lol ... aura flare ( faza ca desi apare ala de scade matk , nu il scade ) Try that in pvp, carebear. Efectul de injumatatire al m attack-ului apare numai cand ataci un jucator. Quote
[HH]InxeS Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Try that in pvp, carebear. Efectul de injumatatire al m attack-ului apare numai cand ataci un jucator. dude si pe dex apare sus ca buff si nu scade m.atk`u .. adica asa era la inceput cred k s`a rezolvat acum Quote
Lasher_ro Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Try that in pvp, carebear. Efectul de injumatatire al m attack-ului apare numai cand ataci un jucator. Stiu,nu-s noob.S-a raportat ca nu merge nici in pvp pe paradiseSi a zis si Shade treaba asta cand am intrat pe dex test. Quote
Bavanai Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Stiu,nu-s noob.S-a raportat ca nu merge nici in pvp pe paradise Si a zis si Shade treaba asta cand am intrat pe dex test. Sux to be you Quote
MisterDevil Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 sarind peste discutzia anterioara ... care e cel mai rapid char din l2c4 ? sau care poate prinde cel mai mare speed ? ( am pus un pariu cu cineva ) Quote
Shade Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Tyrant cu Rabbit totem, song of wind, ww2, +5 dex si doom light prinde cel mai mare speed. O sa fac niste teste pe c4 test server, just to be sure.Pe locul 2 e PW cu blinding blow + all of the above in afara de rabbit totem... pe 3... TH cu dash + etc Quote
Guest RangeRider Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 bine nucred ca e postat bine dar totusi 86 pagini nu pot sa citesc(nou membru)sa trec direct la subiect:este sau se va face srv de l2 pe linkmania?multumesc anticipatsi ca sa cresc de la cresa de gaming mai incolo tre sa postez sau sa joc jocuri pe linkmania? Quote
Lasher_ro Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 1. Nu e, teoretic se face ( practic, probabil nu ) 2. Tre sa postezi. Lol @ Bavanai cu discriminatul lui :> Quote
Shade Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 InxeS' date='Aug 13 2006, 12:29 AM'] TH intrece PW si AW cu dash .. blinding blow > dash... pe langa asta, PW are ++DEX Quote
kBm Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 cam pe ce char mi-ati recomanda sa merg pe l2w intre PW , SR , TH , SPS , HE , PR? MultumescPS:momentan am un Elven Scout de 20 Quote
Bavanai Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 SR e bun //agreeInsa daca ruleaza pe C1 files, si PW e la fel de bun. Quote
[HH]InxeS Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 blinding blow > dash... pe langa asta, PW are ++DEX dude .. nu intrece .. th are cu vreo 6-7 speed mai mult cand are dash Quote
Shade Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 InxeS,Aug 13 2006, 01:46 AM] dude .. nu intrece .. th are cu vreo 6-7 speed mai mult cand are dash my bad atunci... totusi nu-s sigurdash 1 = ww 2 pe retail server Quote
Guest mata.com Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 guys...o intrebare cand va aparea lineage 2 chaotic chronicle ca-s disperat ______________________________________________________speranta moare ultima,da` moare si ea!!! Quote
Shade Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 guys...o intrebare cand va aparea lineage 2 chaotic chronicle ca-s disperatMAINE Quote
Guest X-tro Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 da asta ma intrebam di eu...mam lasat de lineage de vreo 3 luni si vreau sa joc chronicle 5 si vreau sa stiu cand apare dak puteti sa-mi spuneti plz Quote