Animosity Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Voi pe unde mai jucati? Noroc. tot la rusi Quote
Razvan Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 uhh, cineva mi-a zis ca e mai bine sa merg de la 43 :)) eu bine, sanatos, tu? :P cbp = level 55-65, witch parca.. pica in medie 70ab (7cbp adica) per mob. Pt soape, ori branded 4x , ori woa 65+.. @buugy .. si eu tot la rusnaci, dar acuma am facut o pauza ca intru in sesiune.. tu nu mai stai pe ee-ul ala? Quote
alina_suky Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 ce frumos arata SE cu clarity..mass heal..stiti voi...bufele de la celelante clase de healeri of of... Quote
sunny Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 animo, mai esti prin Panic? m`au dat astia afara ?:D Quote
SWAt2000 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 nivelul ideal e 46 :P cu sin eater dupa tine ... si buffer ofc ot : tocmai am futut 350kk pe EWB-uri ... si cu ce mam ales ?! muchos cry B ... nezeu altar biserica am atata bafta la OE ca crynow -_- pai exista comanda .exp si nu mai cresti :D Voi pe unde mai jucati? Noroc. eu joc pe raidfight.eu #luna asta vor baga freya :D cbp = level 55-65, witch parca.. pica in medie 70ab (7cbp adica) per mob. Pt soape, ori branded 4x , ori woa 65+.. @buugy .. si eu tot la rusnaci, dar acuma am facut o pauza ca intru in sesiune.. tu nu mai stai pe ee-ul ala? uhu, o sa ajung si pe acolo thx for info Quote
Guest Choose Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Un nou joc cu mafie sa deschis cu premii reale ! Joci si Castigi, si te distrezi ! http://Www.mafiacreator.ro/GangstaSheet ! , la 50 de utilizatori vom baga CHAT ! Premiile sunt pe prima pagina . Quote
Animosity Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Un nou joc cu mafie sa deschis cu premii reale ! Joci si Castigi, si te distrezi ! http://Www.mafiacreator.ro/GangstaSheet ! , la 50 de utilizatori vom baga CHAT ! Premiile sunt pe prima pagina . as a wise man once said ... GO DIE IN A FUCKING FIRE 8-| Quote
Luci Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Un nou joc cu mafie sa deschis cu premii reale ! Joci si Castigi, si te distrezi ! http://Www.mafiacreator.ro/GangstaSheet ! , la 50 de utilizatori vom baga CHAT ! Premiile sunt pe prima pagina . Bine ca pe Iverson imediat il vede , dar unu ca asta nu ... Si tot aia care au treaba cu topicul asta primesc ' vre-o' doua warn`uri , asa , de buna purtare . La multi ani flacai , sa crestesti mai mari si sa va-mbogatiti si-n l2 si-n real life :D no , it's not zbk . yes , it's the modafacar andix :D Quote
Razvan Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 andix? .. who`s that? :P ps: la multi ani tinere :) ce level ai pe spoiler? Quote
Buugy Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Cum sa castigi pvp-ul si sa pierzi pve. Starting to hate those ruskies from afl :emoraged: Quote
UNprapadit Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 someone mentioned crynow? :o ohai lma and etc. yea yea kinda late but never is to late! Quote
Luci Posted January 9, 2011 Posted January 9, 2011 55 spoiler 49 kamael , mai mult offline decat online :lol: btw , kamael rocks at pvp :) le : lma crynub :D np, i was late too Quote
Spydy Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Daca aveti retete de bssc/bssb/ssb/ssa/sss/bsss/bssa tineti una si pentru je, si dati-mi pm pe bl1ss (astia care jucati la rusnaci). Thq. Quote
Razvan Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 rpg club ma.. @spydy stai sa ma uit le: ssa/ssc Ori il rogi pe pasaroi* sa ti le dea el, ori zici pe la ce ora te gasesc, pentru ca nu prea am timp sa stau in joc atm. *sunt pe contul mainului, pe dorfu` cu mats Quote
Buugy Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Guess what "we won the server" AFL au pierdut baium si tezza in 1 zi si gata emoquit!. @Sh1t thing we got scammed, 2 MA sets, 3 tts sets, 3 dc robe, 3 AM acuman . this sux badly. Quote
Animosity Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Guess what "we won the server" AFL au pierdut baium si tezza in 1 zi si gata emoquit!. @Sh1t thing we got scammed, 2 MA sets, 3 tts sets, 3 dc robe, 3 AM acuman . this sux badly. era de asteptat ma :)) u can't control 40+ people ... u just can't ... decat daca ii cunosti personal (dupa capul meu) Quote
Buugy Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Nabs. Nu a scamat nici unul din cp (suntem 15) avea SORC un keylogger pe PC, asta a fost tot. Acu asteptam raspunsul gm-ului. Anyway in 2 zile avem iar gear. Quote
UNprapadit Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 ce clasa joci butu linkmaniei? pa prg x15 jucati ? Quote
Razvan Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 daps crynow... buugy era ee din cate imi amintesc eu ["mariuca] Quote
Spydy Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Pentru retete dati pm pe Athenna nush exact cand sunt on depinde de stare, dar in seara asta si maine sigur sunt :) (chef mare de l2 to raise my sws) si daca nu raspund rpd incercati pe nebunika :> Quote
Iverson Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 God have mercy ! http://img440.imageshack.us/i/fuuuuk.png/ Uploaded with http://imageshack.us Quote