Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

uhh, cineva mi-a zis ca e mai bine sa merg de la 43 :))

eu bine, sanatos, tu? :P

cbp = level 55-65, witch parca.. pica in medie 70ab (7cbp adica) per mob. Pt soape, ori branded 4x , ori woa 65+..

@buugy .. si eu tot la rusnaci, dar acuma am facut o pauza ca intru in sesiune.. tu nu mai stai pe ee-ul ala?

Posted

nivelul ideal e 46 :P cu sin eater dupa tine ... si buffer ofc

ot : tocmai am futut 350kk pe EWB-uri ... si cu ce mam ales ?! muchos cry B ... nezeu altar biserica am atata bafta la OE ca crynow -_-

pai exista comanda .exp si nu mai cresti :D

Voi pe unde mai jucati? Noroc.

eu joc pe raidfight.eu

#luna asta vor baga freya :D

cbp = level 55-65, witch parca.. pica in medie 70ab (7cbp adica) per mob. Pt soape, ori branded 4x , ori woa 65+..

@buugy .. si eu tot la rusnaci, dar acuma am facut o pauza ca intru in sesiune.. tu nu mai stai pe ee-ul ala?

uhu, o sa ajung si pe acolo thx for info

Posted

Un nou joc cu mafie sa deschis cu premii reale ! Joci si Castigi, si te distrezi !

http://Www.mafiacreator.ro/GangstaSheet ! , la 50 de utilizatori vom baga CHAT !

Premiile sunt pe prima pagina .

Bine ca pe Iverson imediat il vede , dar unu ca asta nu ...

Si tot aia care au treaba cu topicul asta primesc ' vre-o' doua warn`uri , asa , de buna purtare .

La multi ani flacai , sa crestesti mai mari si sa va-mbogatiti si-n l2 si-n real life :D

no , it's not zbk .

yes , it's the modafacar andix :D

Posted

rpg club ma..

@spydy stai sa ma uit

le: ssa/ssc

Ori il rogi pe pasaroi* sa ti le dea el, ori zici pe la ce ora te gasesc, pentru ca nu prea am timp sa stau in joc atm.

*sunt pe contul mainului, pe dorfu` cu mats

Posted

Guess what "we won the server" AFL au pierdut baium si tezza in 1 zi si gata emoquit!.

@Sh1t thing we got scammed, 2 MA sets, 3 tts sets, 3 dc robe, 3 AM acuman . this sux badly.

Posted

Guess what "we won the server" AFL au pierdut baium si tezza in 1 zi si gata emoquit!.

@Sh1t thing we got scammed, 2 MA sets, 3 tts sets, 3 dc robe, 3 AM acuman . this sux badly.

era de asteptat ma :)) u can't control 40+ people ... u just can't ... decat daca ii cunosti personal (dupa capul meu)

Posted

Nabs. Nu a scamat nici unul din cp (suntem 15) avea SORC un keylogger pe PC, asta a fost tot. Acu asteptam raspunsul gm-ului. Anyway in 2 zile avem iar gear.

Posted

Pentru retete dati pm pe Athenna nush exact cand sunt on depinde de stare, dar in seara asta si maine sigur sunt :) (chef mare de l2 to raise my sws) si daca nu raspund rpd incercati pe nebunika :>