Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted (edited)

cand craftezi A sau S sau S+ ... ai o sansa ca itemul sa devina FOundation item adica mai capata o optiune in plus ( sa fiu sincer nu mai stiu care sunt acu) ... e ca un soi de "augment" care ai sansa sa il capeti cand craftezi ceva ...

la seturi de exemplu ... daca ai full foundation .. o sa ai optinile de set (de ex ce plm iti da DC robe ... +o alta optiune)

uite am gasit un topic care explica cat de cat .. care e treaba

Edited by Animosity
Posted

http://l2info.arktic.net/ch_goddard.shtml

Aparent Giranul e CH A grade precum si celelalte CH-uri din Aden Goddard si Rune si CH-urile cu siege exceptand Fortress of Resistance insa asta prea putin conteaza , personal cred ca am intrat in CH de vreo 3 ori saptamana asta .

Birdie daca te tin buzunarele ia-ti Saerom's Bead A grade din Rune Township 400kk sa-ti faci dualele foundation :)) Eu am cumparat un BEWS si nu mai am dineros acum trebuie sa strang pentru DLE :|

Posted

ba .. care esteti fiind =)) va anunt ca azi am atins lvl 22 in viata ... a fost un grind teribil dar am ajuns cu bine =)) so tonight i`m wearing my shinny new D grade hanorac ... and a shinny beer potion .. si dau chermeza la taverna locala =))

Posted

ba .. care esteti fiind =)) va anunt ca azi am atins lvl 22 in viata ... a fost un grind teribil dar am ajuns cu bine =)) so tonight i`m wearing my shinny new D grade hanorac ... and a shinny beer potion .. si dau chermeza la taverna locala =))

Sper sa-ti dea PK un party de Dark Elfi .

Da Buugy mai jucam :)) inca 5 lvl si mini cov insa aparent nu prea se cauta wk la party in it/mos , de ce ? nu stiu .

Posted

care stie sa explice mai amanuntit cu ce se mananca territory wars cand se face cum se face etc si cum se fac territory badges aia (nobless):D

nu de alta dar la barakiel is in jur de 200++ si duc rb`u in fortress , deci undeva prin vara o sa fac :))

Posted

care stie sa explice mai amanuntit cu ce se mananca territory wars cand se face cum se face etc si cum se fac territory badges aia (nobless):D

nu de alta dar la barakiel is in jur de 200++ si duc rb`u in fortress , deci undeva prin vara o sa fac :))

http://www.lineage2media.com/TERRITORY%20SIEGES%20Gracia%20Final.html

te doare mintea ce ai de facut oO

ma gandesc ca singura sansa e sa .. ai sub de dagger si sa dai spam la stabs pe Barakiel QQ

Posted

nah.. inca mai jucam :P hai spamati sa nu creada lumea ca am disparut :D

ps: Va zis de pe acuma Sarbatori fericite fetili!!! ca nu "dispar" un timp... Ne auzim la anu` :tiphat: