Iverson Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 depinde ce intelegi prin info :P daca te referi la programare, o cheama elena serban pe profa. apropo tu in ce sectie/grupa esti? @sunny .. nu la mine.. poate sap viitoare la umf sau la feaa ?:)) eu vorbesc de un super elev. Quote
Razvan Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 la umefe. aaa.. da e cineva cosmin in grupa cu mine(1104b). E din Falticeni, canta la chitara, are paru cret si de vreo 10cm si de obicei poarta bendita. Dis uan? Quote
ZaCkYD Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 jucati pe privat?daca da , pe ce server? Quote
Razvan Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 rpg club 15x, retail-like -> rpg-club.eu Quote
ZaCkYD Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 mda...m-am bagat pe ala de high exp...1000xp parca...sunt amator , unde pot invata skilluri pt Human? Quote
Razvan Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 da-mi add pe silenrazvan@yahoo.co.uk si vorbim.. daca esti disponibil pe la 4/5-7 dimineata poate jucam impreuna pe ala 15x ;) @le inveti la fighter`s guild Quote
sunny Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 HAHAHAH am luat 3 clan halls :D :D Panyc rullz :( Quote
Buugy Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ce gluma buna 3 ch B grade. In loc sa puna bani si sa ia unul de A grade. =)) Quote
Animosity Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 y0 .. am inteles ca mai nou poti obtine dual craft stamp .. dintrun quest .. o_O can anyone link me ? Quote
tm_tb Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Exista svr privat de L2 in romania sau europa si daca da (asta e cam evident) poate cineva sa ma indrume cu un link ceva Quote
Razvan Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 hmm.. de ce nu merge site-ul de la dex?! Quote
sunny Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Ce gluma buna 3 ch B grade. In loc sa puna bani si sa ia unul de A grade. =)) but ,nu era vorba de o gramada de bani :)) era vorba de cine bida primu, adica 2kkk, si s`a bidat pe la ch`uri unde unele clanuri nu au stiut, de aia s`a luat 3..ca s`a bidat peste, nu am fost primii some1 bd 78+ ? Quote
Animosity Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 HAHAHAH am luat 3 clan halls :D :D Panyc rullz :( am i to understand u in panyc now nub ? -_- what is why nick ? ... pixy soved me in as well Quote
Phyxyon Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Ce gluma buna 3 ch B grade. In loc sa puna bani si sa ia unul de A grade. =)) Asa cum ti-a explicat si birdy am fi putut lua foarte usor un ch A grade insa problema este ca maxim bid era de 2kkk si cine punea primul 2kkk pe acel ch la bid il lua ceea ce mi se pare o prostie . Si noi am aflat chestia asta pe ultima suta de metri apoi ne-am decis sa bidam la 4 ch si am luat 3 dintre ele . Pentru un clan relativ casual 3ch si fortress nu e rau . Cu 8.6kkk se putea lua un CH A grade si daca se bida normal stai linistit . Vina e apartine devilor . Quote
Buugy Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Vina apartine cl-ului, care nu stie sa joace de la HB+. De pe HB se stie ca maxim bid e ~2.7kkk, sa mai zic ceva? Quote
Phyxyon Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Vina apartine cl-ului, care nu stie sa joace de la HB+. De pe HB se stie ca maxim bid e ~2.7kkk, sa mai zic ceva? CL-ul a jucat si pe HD pe Luna stai linistit . Bidul maxim e 2kkk . Am incercat sa bidem 3kkk , 2kkk+1 sau 2147.... suma aia fixa si n-a mers a luat din toti banii fix 2kkk . Important e ca am luat 3 CH-uri fara prea mari eforturi chiar daca sunt B grade cea din Giran care ne serveste la clan este chiar buna cu WH - Pochi imediat , cu luxury shop etc . Celorlalte 2 le vom gasi mai tarziu o intrebuintare . Un CH mai buna dupa parerea mea ar fi fost in Goddard restul au locatii proaste . In Aden trebuie sa inconjori . In Rune trebuie sa te teleportezi sa ajungi la GK si sa pleci din oras . Quote
Jack Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 Are linkmania sv de L2? sau aici sunt doar discutii despre? Quote
Razvan Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 am zis cel putin o data pe fiecare pagina in ultimele 3 pagini ca jucam pe RPG-Club 15x.. si nu, linkmania nu are server de l2.. unde vezi tu asta in lista serverelor de pe lm? -_- .. Quote
Iverson Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 CL-ul a jucat si pe HD pe Luna stai linistit . Bidul maxim e 2kkk . Am incercat sa bidem 3kkk , 2kkk+1 sau 2147.... suma aia fixa si n-a mers a luat din toti banii fix 2kkk . Important e ca am luat 3 CH-uri fara prea mari eforturi chiar daca sunt B grade cea din Giran care ne serveste la clan este chiar buna cu WH - Pochi imediat , cu luxury shop etc . Celorlalte 2 le vom gasi mai tarziu o intrebuintare . Un CH mai buna dupa parerea mea ar fi fost in Goddard restul au locatii proaste . In Aden trebuie sa inconjori . In Rune trebuie sa te teleportezi sa ajungi la GK si sa pleci din oras . ce acri sunt strugurii... luati CH cu siege , eu personal totdeauna am fost adeptul lor., P.S. daca am de ales intre godd/rune/aden , raman la Aden , doar pentru siege:) Quote
Phyxyon Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 ce acri sunt strugurii... luati CH cu siege , eu personal totdeauna am fost adeptul lor., P.S. daca am de ales intre godd/rune/aden , raman la Aden , doar pentru siege:) Nu sunt acri strugurii deloc . Bani am avut . Nu a fost vina noastra ca jocul e facut de cacao . Nu-s in stare sa copie macar sistemul de bid din WoW . Momentan cea mai buna varianta pentru mine e Goddard dupa care Giran . Ce siege? Siege Aden castle? Tu vezi ce clanuri sunt pe server? Inca n-am ajuns ca cei din AFL care recruteaza playeri pt CP doar care pot juca 12h + pe zi . L2 nu este momentan un job pentru mine si multi dintre noi . Quote
Animosity Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Tu vezi ce clanuri sunt pe server? Inca n-am ajuns ca cei din AFL care recruteaza playeri pt CP doar care pot juca 12h + pe zi . In soviet Russia the right to have a life has been DENIED -_- Quote