Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

depinde ce intelegi prin info :P daca te referi la programare, o cheama elena serban pe profa.

apropo tu in ce sectie/grupa esti?

@sunny .. nu la mine.. poate sap viitoare

la umf sau la feaa ?:))

eu vorbesc de un super elev.

Posted

la umefe.

aaa.. da e cineva cosmin in grupa cu mine(1104b). E din Falticeni, canta la chitara, are paru cret si de vreo 10cm si de obicei poarta bendita. Dis uan?

Posted

Ce gluma buna 3 ch B grade. In loc sa puna bani si sa ia unul de A grade. =))

but ,nu era vorba de o gramada de bani :)) era vorba de cine bida primu, adica 2kkk, si s`a bidat pe la ch`uri unde unele clanuri nu au stiut, de aia s`a luat 3..ca s`a bidat peste, nu am fost primii

some1 bd 78+ ?

Posted

Ce gluma buna 3 ch B grade. In loc sa puna bani si sa ia unul de A grade. =))

Asa cum ti-a explicat si birdy am fi putut lua foarte usor un ch A grade insa problema este ca maxim bid era de 2kkk si cine punea primul 2kkk pe acel ch la bid il lua ceea ce mi se pare o prostie . Si noi am aflat chestia asta pe ultima suta de metri apoi ne-am decis sa bidam la 4 ch si am luat 3 dintre ele . Pentru un clan relativ casual 3ch si fortress nu e rau . Cu 8.6kkk se putea lua un CH A grade si daca se bida normal stai linistit . Vina e apartine devilor .

Posted

Vina apartine cl-ului, care nu stie sa joace de la HB+. De pe HB se stie ca maxim bid e ~2.7kkk, sa mai zic ceva?

CL-ul a jucat si pe HD pe Luna stai linistit . Bidul maxim e 2kkk . Am incercat sa bidem 3kkk , 2kkk+1 sau 2147.... suma aia fixa si n-a mers a luat din toti banii fix 2kkk . Important e ca am luat 3 CH-uri fara prea mari eforturi chiar daca sunt B grade cea din Giran care ne serveste la clan este chiar buna cu WH - Pochi imediat , cu luxury shop etc . Celorlalte 2 le vom gasi mai tarziu o intrebuintare . Un CH mai buna dupa parerea mea ar fi fost in Goddard restul au locatii proaste . In Aden trebuie sa inconjori . In Rune trebuie sa te teleportezi sa ajungi la GK si sa pleci din oras .

Posted

am zis cel putin o data pe fiecare pagina in ultimele 3 pagini ca jucam pe RPG-Club 15x.. si nu, linkmania nu are server de l2.. unde vezi tu asta in lista serverelor de pe lm? -_- ..

Posted

CL-ul a jucat si pe HD pe Luna stai linistit . Bidul maxim e 2kkk . Am incercat sa bidem 3kkk , 2kkk+1 sau 2147.... suma aia fixa si n-a mers a luat din toti banii fix 2kkk . Important e ca am luat 3 CH-uri fara prea mari eforturi chiar daca sunt B grade cea din Giran care ne serveste la clan este chiar buna cu WH - Pochi imediat , cu luxury shop etc . Celorlalte 2 le vom gasi mai tarziu o intrebuintare . Un CH mai buna dupa parerea mea ar fi fost in Goddard restul au locatii proaste . In Aden trebuie sa inconjori . In Rune trebuie sa te teleportezi sa ajungi la GK si sa pleci din oras .

ce acri sunt strugurii...

luati CH cu siege , eu personal totdeauna am fost adeptul lor.,

P.S. daca am de ales intre godd/rune/aden , raman la Aden , doar pentru siege:)

Posted

ce acri sunt strugurii...

luati CH cu siege , eu personal totdeauna am fost adeptul lor.,

P.S. daca am de ales intre godd/rune/aden , raman la Aden , doar pentru siege:)

Nu sunt acri strugurii deloc . Bani am avut . Nu a fost vina noastra ca jocul e facut de cacao . Nu-s in stare sa copie macar sistemul de bid din WoW . Momentan cea mai buna varianta pentru mine e Goddard dupa care Giran . Ce siege? Siege Aden castle? Tu vezi ce clanuri sunt pe server? Inca n-am ajuns ca cei din AFL care recruteaza playeri pt CP doar care pot juca 12h + pe zi . L2 nu este momentan un job pentru mine si multi dintre noi .

Posted

Tu vezi ce clanuri sunt pe server? Inca n-am ajuns ca cei din AFL care recruteaza playeri pt CP doar care pot juca 12h + pe zi .

In soviet Russia the right to have a life has been DENIED -_-