Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Posted

nu conteaza ordinea asa-i?ca io am inceput cu test of lord ca am crezut ca ajunge.

se poate schimba str, con, dex, wit, int? si daca da cum? manual sau din item-ele care le ai pe tine ( armura, arma, etc) ?

merci

nu conteaza ordinea, conteaza sa ai cele 3 quest marks pe care le primesti cand termini questurile

stats se pot modifica prin dyes/symbols si echipament, pentru symbols vezi giran magic shop

Posted

eeeee, da shade asa, scuze. cand am facut primul schimb de clasa de la mystic la shaman mi-a cumparat cineva chestia aia care ti-o da la quest si ma facut direct shaman. vezi daca nu faci de unu` singur nu stii!! ( ma refer la mine)cand mi-am schimbat prima data clasa am mers in orc vilage acuma zici ca in giran? ca n-am vazut nicaieri sa imi scrie

Posted

eeeee, da shade asa, scuze. cand am facut primul schimb de clasa de la mystic la shaman mi-a cumparat cineva chestia aia care ti-o da la quest si ma facut direct shaman. vezi daca nu faci de unu` singur nu stii!! ( ma refer la mine)cand mi-am schimbat prima data clasa am mers in orc vilage acuma zici ca in giran? ca n-am vazut nicaieri sa imi scrie

Highrate/Servers with buyable quest items = bad. Parca nu-i caracterul tau daca nu-i faci questurile de class change smile.gif

Posted

joc pe linezeus.gr, are 5x. nu cred ca e high rate.

acuma eu va intreb...daca vreti sa imi raspundeti bine, daca nu asta e, am incercat ( sunt incepator) cum fac mai multi adena, ca doar din drop.......e greu sa fac?

Guest Dj Nox
Posted

am luat si eu jocul numai k e cam asa " Lineage 2 Chronicals 4" e bun ?? Si pe ce server jucati voi k sa joc si eu ! am auzit k e nice jocul ...! maxx_sm3n id de mess !! care e nice sa`mi explice si mie k`m tot ce trebuei sa fac pana intru in joc sa`mi scrie..!! ms

Posted

cum fac mai multi adena

vanezi la mosntri al caror nume il vezi cu verde sau albastru cand ii selectezi

... nu faci adena mai rapid (depinde, aici), insa faci mai multa adena/level

am luat si eu jocul numai k e cam asa " Lineage 2 Chronicals 4" e bun ?? Si pe ce server jucati voi k sa joc si eu ! am auzit k e nice jocul ...! maxx_sm3n id de mess !! care e nice sa`mi explice si mie k`m tot ce trebuei sa fac pana intru in joc sa`mi scrie..!! ms
De cand e lumea incapabila sa se descurce singura? sad.gif
Guest Dj Nox
Posted

am intrebat dak e bun lineage 2 chronicals 4... si mai exact vroiam sa stiu serverul p care jucati si une sa pun ip la sv.. stiam k e ceva prin windows\system.. era kiar nevoie sa mai pui intrebarea aia ?

Guest Dj Nox
Posted

da si tu linku ... in loc de gamesites200/lineage2.

Guest Dj Nox
Posted

Am intrat in joc dar.. cand dau log in imi zice sa confirm contu si try later. Contu l`am confirmat dar tot nu merge .. any ideea ???

Posted

da si tu linku ... in loc de gamesites200/lineage2.

l-am dat de 100 de ori in threadul asta din cate imi amintesc

Am intrat in joc dar.. cand dau log in imi zice sa confirm contu si try later. Contu l`am confirmat dar tot nu merge .. any ideea ???

depinde pe ce server joci

Posted

Shade,nu stiu tu, dar eu pe paradise cand omor mobi albastrii ( da, albastru deschis ) dropeaza foarte rar, chiar si adena ... mobi verzi ( sau albi pentru nukeri ) este ideal.

www.gamesites200.com/lineage2

Recomand Paradise sau DEX ca astea o sa fie c4 full.

Posted

Shade,nu stiu tu, dar eu pe paradise cand omor mobi albastrii ( da, albastru deschis ) dropeaza foarte rar, chiar si adena ... mobi verzi ( sau albi pentru nukeri ) este ideal.

yeah probabil... eu eram obisnuit cu vechile rate de pe dex, 8x la drop... poate de-aia imi dropa adena la mobi albastri

oricum, verzi still work.

Posted

Drop rate nu influenteaza sansa de drop de adena ... nimic nu influenteaza asta.

Yes it does. O sa vezi ca pe 1x mobii nu dropeaza intodeauna adena, pe cand de la 2x in sus dropeaza intodeauna. Daca te uiti la un drop calculator, majoritatea mobilor au aproximativ 80% sanse sa dropeze adena. Deja de la 2x in sus mobii vor avea 160%+ sanse ca sa dropeze adena => fiecare mob va dropa adena.

Posted

Acum mobii dropeaza intotdeauna adena pentru ca e bulita formula ( cel putin pe l2j , pe old c# nush ce formula e sau ce base chance are ). Sau chit ca influenteaza, ar trebui sa nu influenteze si sa fie global 70 %.

Si in plus, pe paradise e 50x drop parca, 200x adena, si nu dropeaza intotdeauna ... so ...

Posted

Drop rate nu influenteaza sansa de drop de adena ... nimic nu influenteaza asta.

joaca si tu la mobi lvl 80 pe 1x, dup-aia joaca pe 4x

dup-aia spune-mi ca nu influenteaza

in orice caz... pe dex la mobi albastri imi cadea adena chiar foarte binisor

Posted

Mai mic de 70% nu are cum sa fie ca ai saraci , dracu

mmh... zici tu?

Eu am impresia ca 1x a fost facut nici sa nu saracesti, nici sa nu castigi ceva... sa-ti scoti fix cata adena ai nevoie de ss... banii ii faci din celelalte drops... daca ai noroc de ele...

then again, eram sps, si la unii mobi (din cruma for instance), la lvl 40 cu full dyes si cu homunkulus+acumen, la unii mobi cadeam in pierdere... adica imi dadeau adena (DACA dadeau) mai putina decat ma costau bss-urile... nu stiu ce pret au bss pe retail, dar am estimat ca-s in jur de 80a

greu e traiul pe oficiale

Posted

Pe off ss-urile sunt mult mai ieftine ... ssd e 10-11a ; ssc 13-14 ... bss nu stiu , dar sigur nu ca pe private ( bssd pe private e normal 60a, bssc 120-130 ... ).

Si da, iesi la egalitate ca da putina, nu ca ar fi eveniment sa iti pice adena ... o sa intreb pe legacy cam cat de des ii pica lui.

Edit : Asked him, 70% a zis ...

A, si tie la mobi albastri probabil iti pica binisor adena pt ca acolo e 1x, pe paradise sa nu pice la 3-4 mobi la rand adena e rau la 100x biggrin.gif

Posted

bssc 120-130

scump doamna scump smile.gif

mobii dadeau ~650-800 adena (excuro), eu ca sa-i omor dadeam 3 lovituri... 3x3bss/lovitura...

pana si la 100 adena/bssc ar fi 900 adena/mob, ceea ce inseamna ca intru in pierdere si tre sa vand mats si ce mai gasesc smile.gif