Jump to content
Nagasaky

Lineage II

Recommended Posts

Guest Aheaheahea
Posted

Nu pare cine stie ce activitate pe forumu ala , asa imi dau seama ca o va fii mai mic decat dex .. meh nu stiu daca se merita sa ma apuc de serveru asta , plus daca sunt nume in rusa si d'astea chiar nu am chef sa stau si sa bag patchuri si prostii

Posted

Nu pare cine stie ce activitate pe forumu ala , asa imi dau seama ca o va fii mai mic decat dex .. meh nu stiu daca se merita sa ma apuc de serveru asta , plus daca sunt nume in rusa si d'astea chiar nu am chef sa stau si sa bag patchuri si prostii

caracterele rusesti nu sunt permise pe servele internationale as-in nickname

forumul n-are nici o treaba cu in-game`ul acolo pentru ca ai 2 comunitati rpg-club.EU //international si rpg-club.COM // ru lands

Posted

se deschide pe 15 noiembrie 2010; ora 17 gmt 0

versiune Gracia Final 100% retail si L2OFF files

Download: FilePlanet sau Garmeshell sau Internode (GameOnNet) sau Torrent - Filelist . de restul ce mai ai nevoie adica patch, poti gasi aici : http://www.rpg-club.com/en/p-files

Merge exact ca si oficialul, dar si playeri au unele obiceiuri proaste la fel ca jucatorii de pe oficial, cu toate ca sunt multe clanuri de pe oficial le-au invatat si cei de pe private indeletnicirile, s-ar putea sa avem o surpriza placuta

a mai ramas mai putin de o saptamana pana la deschiderea noului server

http://www.rpg-club.com/en/p-news

cele mai bune fisiere de lineage 2 la ora actuala

Guest Aheaheahea
Posted

Faci campanie pe aici tinere =))

Poate ma bag si eu cu un kamael ca nu am jucat niciodata sa vad cum e , eu's veteran de pe era c4-ului

Posted

Faci campanie pe aici tinere =))

Poate ma bag si eu cu un kamael ca nu am jucat niciodata sa vad cum e , eu's veteran de pe era c4-ului

nu prea gasesti romani pe acolo sa fiu sincer

ai PL fara numar, LT, BG la greu din partea noastra a europei, sunt si ceilalati dar in numar mult mai mic + NA dar astia au fusul orar nocturn pentru noi; rusii si ceilalti vor fi cu treaba lor ca si pana acum banuiesc

Posted

=)) e la 98%

pasaroi dar stai sa-ti zic o faza si mai tare :D torrentele sunt restrictionate (nu poti downloada de pe tbp, btjunkie, filelist etc). => trebuie sa stai cu proxy, iar cu serverele gratuite nu iei cu mai mult de 100kilo, si daca folosesc un server proxy cu plata nu mai am bani de tigari .. m-au rupt in figura nemernicii .. am mai incercat eu un port80 ceva, dar asta doar noaptea, ziua mi-e sa nu ma prinda adminu` ....