alina_suky Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 eu nu joc , am inceput examenele deja , n`am timp sa merg la baie si...cum faci atunci? :dontknow: Quote
Razvan Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 si...cum faci atunci? :dontknow: de cand o inceput facultatea s-o fi obisnuit cu mirosul.. who knows? :nanana: Quote
alina_suky Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 nu mai radeti de moshu..ce aveti omg....mana burn oare ce fell de skill e?dark....?? Quote
Iverson Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 :)) e dark la fel ca si magical blackfire ( parca asa se cheama ) - afaik. Quote
QewQew Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 mai sunt ceva romanii ce cauta una alta pentru constant parties de ex : http://www.rpg-club.com/en/f/index.php/topic,8735.0.html a ramas mai putin de o saptamana pana la lansare Quote
Guest Aheaheahea Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Nu pare cine stie ce activitate pe forumu ala , asa imi dau seama ca o va fii mai mic decat dex .. meh nu stiu daca se merita sa ma apuc de serveru asta , plus daca sunt nume in rusa si d'astea chiar nu am chef sa stau si sa bag patchuri si prostii Quote
Animosity Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Options > Language <Select English> + acel patch postat mai sus ... cat de rau poate sa fie ? Quote
Razvan Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Options > Language <Select English> + acel patch postat mai sus ... cat de rau poate sa fie ? pasaroi tot n-ai zis daca te bagi sau nu..... :naughty: Quote
Stryke Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Nu pare cine stie ce activitate pe forumu ala , asa imi dau seama ca o va fii mai mic decat dex .. meh nu stiu daca se merita sa ma apuc de serveru asta , plus daca sunt nume in rusa si d'astea chiar nu am chef sa stau si sa bag patchuri si prostii caracterele rusesti nu sunt permise pe servele internationale as-in nickname forumul n-are nici o treaba cu in-game`ul acolo pentru ca ai 2 comunitati rpg-club.EU //international si rpg-club.COM // ru lands Quote
JarziNho Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 blackfire :))) Da ce ba iversoane, tu crezi ca ye WoW? :D Backfire kekekekeke Honestly speaking i have absolutely no desire of playing lineage :f :f :f Quote
alina_suky Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 e dark?!...si am meu are divine atribute....doamne....wt(puncte)...cry...vezi dimineatasa fii on...pe forum sa vb ceva.... Quote
JarziNho Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 sunt on ! and nao back tu business, care e ultima versiune de lineage ? Quote
alina_suky Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 dex si arion hb..wrath GF...si cica se deschide unu cu freya...inca 5 zile pana la 15x rusky?? Quote
Razvan Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 alinutza stii ce versiune o sa aiba serverul ala de se deschide pe 15? Quote
alina_suky Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 gf sau ge...nu stiu..quwquw stie parca... Quote
Animosity Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 alinutza stii ce versiune o sa aiba serverul ala de se deschide pe 15? 8-| serioslly ? Quote
QewQew Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 se deschide pe 15 noiembrie 2010; ora 17 gmt 0 versiune Gracia Final 100% retail si L2OFF files Download: FilePlanet sau Garmeshell sau Internode (GameOnNet) sau Torrent - Filelist . de restul ce mai ai nevoie adica patch, poti gasi aici : http://www.rpg-club.com/en/p-files Merge exact ca si oficialul, dar si playeri au unele obiceiuri proaste la fel ca jucatorii de pe oficial, cu toate ca sunt multe clanuri de pe oficial le-au invatat si cei de pe private indeletnicirile, s-ar putea sa avem o surpriza placuta a mai ramas mai putin de o saptamana pana la deschiderea noului server http://www.rpg-club.com/en/p-news cele mai bune fisiere de lineage 2 la ora actuala Quote
Guest Aheaheahea Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Faci campanie pe aici tinere =)) Poate ma bag si eu cu un kamael ca nu am jucat niciodata sa vad cum e , eu's veteran de pe era c4-ului Quote
QewQew Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Faci campanie pe aici tinere =)) Poate ma bag si eu cu un kamael ca nu am jucat niciodata sa vad cum e , eu's veteran de pe era c4-ului nu prea gasesti romani pe acolo sa fiu sincer ai PL fara numar, LT, BG la greu din partea noastra a europei, sunt si ceilalati dar in numar mult mai mic + NA dar astia au fusul orar nocturn pentru noi; rusii si ceilalti vor fi cu treaba lor ca si pana acum banuiesc Quote
QewQew Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 gamershellul ce l-am postat mai sus nu mai e valid ; Quote
Razvan Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 stai lin ca il downloadez cu o viteza de 90kilo =)) netul caminului vietii .. mai are 8 ore Quote
Animosity Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 stai lin ca il downloadez cu o viteza de 90kilo =)) netul caminului vietii .. mai are 8 ore mancalar mama de sinistrat =)) zi dracului adresa i'll literally mail u a DvD Quote
Razvan Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 =)) e la 98% pasaroi dar stai sa-ti zic o faza si mai tare :D torrentele sunt restrictionate (nu poti downloada de pe tbp, btjunkie, filelist etc). => trebuie sa stai cu proxy, iar cu serverele gratuite nu iei cu mai mult de 100kilo, si daca folosesc un server proxy cu plata nu mai am bani de tigari .. m-au rupt in figura nemernicii .. am mai incercat eu un port80 ceva, dar asta doar noaptea, ziua mi-e sa nu ma prinda adminu` .... Quote