Razvan Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 andixe m-am saturat de facultate ma! :o @ daca stie cineva (buugy, care e din iasi de exemplu) de unde as putea cumpara un schelet pentru medicinisti, adica mai precis pentru monica, il rog sa imi lase un pm. O seara placuta! :tiphat: Quote
Buugy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 andixe m-am saturat de facultate ma! :o @ daca stie cineva (buugy, care e din iasi de exemplu) de unde as putea cumpara un schelet pentru medicinisti, adica mai precis pentru monica, il rog sa imi lase un pm. O seara placuta! :tiphat: Razvane o sa vb cu prietena, ea e la medicina anul 4 si o rog sa imi spuna daca stie. Quote
Razvan Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 multumesc mon ammie http://www.linkmania.ro/forums/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.gif astept raspunsul tau ps: nu prea mai am timp de shitmania, Quote
QewQew Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 n-are nici o treaba topicul asta cu lineage-ul. bafta :) si ne vedem in noiembrie in joc Quote
alina_suky Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 cand a avut topicul asta treaba cu lineage? :blink: se baga cineva in noiembrie pe rusky niu servar? Quote
Kull Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 pare interesant srv ala rusesc...cine stie, poate ma bag si eu Quote
JarziNho Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ba frate, care e plictisitu de tot da edit la posturi? Macar lasa "this post has been edited by X ". Si in pulpa noastra, obisnuim sa lasam adrese la servere de cand s-a facut topicul, si acum vi tu sa ne strici traditia? Pai frate asta e topic de traditie, moderatorule care esti tu moderator care este. Mai e ma ceva de dexu ala? Cine face epicii? Tot creed ia tot? La valakas se mai da baiate? m-am uitat azi printre fimlurile mele si mi s-a facut un dor nuebun de l2. da (nuebun) :D Iversoane traitiar familia, ma itraiesti bah? Quote
SidoX Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 (edited) Doamne , iara analfabetu` de Stalk3r sau acum a inceput R_Superstar ? le : Pt cei care vor sa joace pe serverul Rus : http://forum.pmfun.com/viewtopic.php?p=192175 Exista o sectiune publicitate pentru reclame.., iar pe langa asta ..intamplator.. si un regulament care nu e facut degeaba, ai vre-o problema cu asta ? Edited October 10, 2010 by Stalk3r Warnup + pauza 3 zile Quote
jimmy89 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 dati click cat mai puteti, ca iar o sa se scoata linkul :)) Quote
Random Hero Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Doamne , iara analfabetu` de Stalk3r sau acum a inceput R_Superstar ? le : Pt cei care vor sa joace pe serverul Rus : http://forum.pmfun.com/viewtopic.php?p=192175 Nu am editat eu. Cand editez ceva imi las si "semnatura" in edit. Si lasa jignirile deoparte, nu e frumos. Quote
Buugy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Ia fetele, lasati-l in pace pe superstar, daca nu vin eu mod aci si va arat eu cum era pe vremea mea, cand eram tanar Quote
Wonderer Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 mai eu nu inteleg...daca avea linkmania server de l2 ..da frate baga ban warn in toti care fac reclama ...dar asa ..suntem o comunitate si daca jucam jocuri in afara LM,asa ca pls nu mai editati posturile cu adrese ...stati linistiti ca un forum in rusa nu va fura utilizatori de pe linkmania Peace Quote
JarziNho Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Mai e ma ceva de dexu ala? Cine face epicii? Tot creed ia tot? La valakas se mai da baiate? m-am uitat azi printre fimlurile mele si mi s-a facut un dor nuebun de l2. da (nuebun) :D Iversoane traitiar familia, ma itraiesti bah? haloooo ? anybody home? Quote
Buugy Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 haloooo ? anybody home? Home home hoommee hooommmeee. Nu e nimeni bah. Bah crynab asteapta si tu un pic acus se deschide rpg 15x sper, ce te chinui asa. Quote
Stryke Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Doamne , iara analfabetu` de Stalk3r sau acum a inceput R_Superstar ? le : Pt cei care vor sa joace pe serverul Rus : http://forum.pmfun.com/viewtopic.php?p=192175 Va bagati ? Daca e 15x o sa fie destul de rapid cu exp`ul insa ramane vazut rezultatul votului ce va fi implementat pe forumul lor, mai greu la s80 s84 dar acolo e funul :) Gang bang pe genocide ;) . Ultima data era doar administratia din rusia ca serverele Internationale mi se par foarte International English in game. Wind Raidah! : http://www.megavideo.com/?v=HL60C81S frumos jucat. @p.s mod' with da edith leave the outlaws al0ne. Quote
JarziNho Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 da eu nu ma chinui cu nimic ba. eu doar vroiam sa vad ce mai face dexu! ca de l2 nu ma apuc iar :< Quote
jimmy89 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 dexu e bine sanatos. pe ive degeaba il intrebi ca nu l-am mai vazut de ceva timp online :) majoritatea epicelor le face creed, dar mai gasesc si ET cate o poarta de intrare. tot dexul asteapta cu mainile deschise GF, anuntat la "sfarsitul lui octombrie" :)) Quote
SidoX Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 dexu e bine sanatos. pe ive degeaba il intrebi ca nu l-am mai vazut de ceva timp online :) majoritatea epicelor le face creed, dar mai gasesc si ET cate o poarta de intrare. tot dexul asteapta cu mainile deschise GF, anuntat la "sfarsitul lui octombrie" :)) la mancat si pe el facultatea :D jimmy dexu e ' mort ' asa cum se zice sau mai misca ceva pe la siege ? Quote
SidoX Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 dexu e bine sanatos. pe ive degeaba il intrebi ca nu l-am mai vazut de ceva timp online :) majoritatea epicelor le face creed, dar mai gasesc si ET cate o poarta de intrare. tot dexul asteapta cu mainile deschise GF, anuntat la "sfarsitul lui octombrie" :)) la mancat si pe el facultatea :D jimmy dexu e ' mort ' asa cum se zice sau mai misca ceva pe la siege ? Quote
Iverson Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 as vrea sa fiu online dar... : si trebuie sa fiu prezent la aman2. daca e sa ma intrebati ceva mai postati odata ca nu mi`a sarit in ochi nimic legat de mine :) sper ca o duceti toti ok :> Quote
andix3 Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Exista o sectiune publicitate pentru reclame.., iar pe langa asta ..intamplator.. si un regulament care nu e facut degeaba, ai vre-o problema cu asta ? This post has been edited by Stalk3r: 16 minutes ago Reason for edit: Warnup + pauza 3 zile =))))))))))))))))))))))))))) Your life here will gonna be a misery , i can promise you that :) . Sau pe intelesul tau : viata aici o s-a fi-e nasoala pentru tin-e . edit : Guys , help me here http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=35283&st=4450&gopid=5406221&#entry5406221 Danke :) P.S Mi-ar prinde bine ajutorul lui Thora pentru a confirma unele lucruri , poate pueti da de el :tiphat: Quote
alina_suky Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 degeaba andi...cutitu si painea e la ei....sa facut reclama si la dex..care e privat...si la kastien...care privat..roxi care e privat...iar ceilanti moderatori vechi nu au zis nimic...pacat de generatia actuala...au uitat de unde au plecat Quote
Random Hero Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 degeaba andi...cutitu si painea e la ei....sa facut reclama si la dex..care e privat...si la kastien...care privat..roxi care e privat...iar ceilanti moderatori vechi nu au zis nimic...pacat de generatia actuala...au uitat de unde au plecat S-a discutat ceva la Plangeri la adresa moderatorilor. Cititi acolo inainte sa continuati cu subiectul acesta. Quote
alina_suky Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 superstar iti recomand sa citesti TOT topicul lineage2..apoi te rog pe tine si pe stalk3r sa editati fiecare post in care sa facut reclama la servere private de l2 Quote