Spydy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ce subclase se fac pe he main , ptr trigere ma refer ? ty Quote
jimmy89 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 parerea mea: -celestial (bd, sws, cov, pp) -haste (destro, tyrant, spoiler) -evasion (dagger) Quote
jimmy89 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 de ce nu ar merge ? PS: daca joci pe gracia, triggerul de haste nu o sa iti afecteze reuse la skille, dar asta nu inseamna ca nu e bun pentru normal attack :) Quote
Spydy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 gracia epilogue , dar intrebam daca merge pentru range attack :D Quote
SidoX Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 #@$#@ daca vreti sa va distrati odata , mie mi`a placut cat am jucat ( vreo 4 ore ) Exista sectiunea publicitate, data viitoare vei primii warn, sau mai rau. L-am intrebat eu pe privat daca nu stie un server de genul , probleme ? -_- Quote
Razvan Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 #@$#@ daca vreti sa va distrati odata , mie mi`a placut cat am jucat ( vreo 4 ore ) Exista sectiunea publicitate, data viitoare vei primii warn, sau mai rau. frate tu du-te si invata limba romana inainte sa editezi posturile altora.. "vei primii" auzi.. au aruncat si shade si mada un ochi pe aici si n-au avut nicio problema cu posturile de genul.. Acuma culmea, vine un analfabet care nu are nicio treaba cu jocul respectiv sa ne editeze posturile. Tare nu? :D Quote
Animosity Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 lasati-l ma ... ca e nou si nu stie care e mersul inca ... 8-| Stalker mama .. de cand a fost deschis topicul asta ... sa vorbit in el de SERVERE private ... in principal de DEX network ... care este server PRIVAT 8-| Cum sa il avertizezi pe Ive prentru reclama ... for fucks sake :rofl1: Quote
SidoX Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Si pe Ive ma , pe Ive !!nu pe unul cu 3 posturi in topicul asta ;/. Quote
jimmy89 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 parca a mai fosto discutie de genu acum ceva timp... nu imi aduc aminte cine a fost responsabilul... Quote
JarziNho Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Ba frate e topic da laineigi, de ce nu avem voie sa postam adrese de servere? Si cei care o fac, pun pariu ca poti deosebi intre cine posteaza cu scopul de a face reclama, si cine posteaza o adresa cu speranta ca 1-2-3-100 ce citesc forumul, s-ar duce cu el pe serverul respectiv. Grow some brain! And yeah, i'm pissed off, tocmai am ramas cu o restanta ce ma costa 100 ron :hair: Quote
jimmy89 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 @spydy: merge triggerul de haste pe oricine. cand se activeaza iti creste attack speed :) Quote
Buugy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Stalker nu stiu cine esti, dar nu mai fa din astea, aici se discuta despre lineage, se posteaza servere private (@pirat) asa a fost intotdeauna. Nimeni de aici nu joaca pe off, majoritatea sunt D3X players sau RPG-club (damn am facut reclama). @bah am chef de un l2, dar nu am cand sa joc, imi urasc munca :( @@ Crynab cum sa platesti restanta, aduci 1 bruneta si te rezolv la meditatii|:D Quote
Thora! Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 #@$#@ daca vreti sa va distrati odata , mie mi`a placut cat am jucat ( vreo 4 ore ) Exista sectiunea publicitate, data viitoare vei primii warn, sau mai rau. Stalk3re care ne esti in ceruri, Vie moderarea ta, faca-se voia IARTA-NE NOUA TOPICUL ASTA Precum si noi iertam alte topicuri. Actually : 1. I made this user because of this topic (you can check the date) 2. We spam this topic since 2005 3. We flame in this topic from the second page 4. We "advertise" servers in this topic since 64th post So, this topic is about spaming, trolling, flameing & "advertising" Serios acum Stalk3r, topicul asta este o legenda vie a Linkmania... chiar trebuie stricat si asta? Quote
JarziNho Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Brunetele le tin pentru mine ba :D. Altceva daca vrei ^_^ Yes, Thora! a zis-o intr-un mod mai cilivizat (yeah yeah i know). Cam aia e ideea topicului. Ba, ma tenteaza sa mai joc pe dex oleaca pi arcas. :s Wts valakas -> baium+teza+dynastybow+focus (sa mai cer? :D ) Quote
Thora! Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Wts valakas -> baium+teza+dynastybow+focus (sa mai cer? :D ) Cum sa vinzi Valakas cois ?!?!?!?!?!!?!? Fa-ti sorc. You can throw with flames & shit. Quote
SidoX Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Crybut daca vinzi valakazu fa-o pt bani reali flacau :)) ...altfel nu se merita :P Quote
Animosity Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Stalk3re care ne esti in ceruri, Vie moderarea ta, faca-se voia IARTA-NE NOUA TOPICUL ASTA Precum si noi iertam alte topicuri. So made my day ... :rofl1: Quote
alina_suky Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 lasati-l ma ... ca e nou si nu stie care e mersul inca ... 8-| Stalker mama .. de cand a fost deschis topicul asta ... sa vorbit in el de SERVERE private ... in principal de DEX network ... care este server PRIVAT 8-| Cum sa il avertizezi pe Ive prentru reclama ... for fucks sake :rofl1: la vazut in poza de la avatar mai mic si grasut de aia :nanana: ce mai fac baietii? Quote
Animosity Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 baietii freaca menta .. mostly .. ba pe "ici" ... ba pe "colo" Quote
Razvan Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 la vazut in poza de la avatar mai mic si grasut de aia :nanana: ce mai fac baietii? sex in grup cu stalker asta.... tu? :D ps: pe ce servere mai jucati? :D le: buugy da ai terminat facultatea? ... Quote
Wonderer Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 povestiri adevarate: Una bucata BG (necro hero) primeste valakas (doar 2 valakas in ally) prostu ia 10 zile jail..in loc sa stea cuminte omu se cearta cu admini si ghici ce...poc ban...bye bye valakas +zaken BG sunt mult mai retarzi ca polonezi... cine e stalk3e asta ? Quote
jimmy89 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 eu am lasat-o mai usor cu l2. zilele trecute m-am dat iar pe cs, putin mai mult, pana mi-au dat astia ban permanent pt norecoil, auzi :D dar dupa 2-3 zile de discutii pe forum s-a scos banul ;) dar de jucat l2 tot pe dex joc. daca ma las de dex (detot, nu cum am facut cu l2inc sau rpg, sa joc putin, sa mai scap de monotonia de pe dex, pe moment) ma las de l2 definitiv :) Quote
SidoX Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 baietii se apuca de lotr online , daca il fac sa mearga :)) ps: pe ce servere mai jucati? interlude daca gasesti , i`m in :-?? ... rate >50 :D Quote